Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Budoucí007 píše:
Ale on se měří opravdu obvod![]()
, v prvním mém příspěvku se mi zatoulala jednička.
O můj nástroj se neboj. A holt má někdo rád uzeniny a někdo kašpárkové divadlo.A pošlete mi tu 19cm pivní kuželku jo?
Vám se toho zatoulalo víc, než ta jednička. Projděte si tady pár stránek, většina žen - dívek pokud píše o rozměrech penisu jejich miláčků, tak uvádí délku a průměr. Což má logiku, ale vy si asi u každé vaginy měříte z badatelského zájmu její obvod. To, že máte ihned k dispozici tabulku rozměrů, svědčí o mé dobré intuici, že to velice pečlivě studuješ, Ty uzenáři ze 7 tř. ![]()
Příspěvek upraven 29.03.20 v 11:34
@Anonymní píše:
Neuhodl
Á už mi to došlo. Příznivkyně mimovaginálního orgasmu. Takže to máme: bez řečí nakoupí, vynese koš, případně s radostí vyluxuje a jako vrchol blaha jede na víkend i s dětmi na návštěvu k tchýni a je po celou dobu pobytu maximálně milý.
@Pavla-74 píše:
Vám se toho zatoulalo víc, než ta jednička. Projděte si tady pár stránek, většina žen - dívek pokud píše o rozměrech penisu jejich miláčků, tak uvádí délku a průměr. Což má logiku, ale vy asi i u vaginy měříte její obvod. To, že máte ihned k dispozici tabulku rozměrů, svědčí o mé dobré intuici, že to velice pečlivě studuješ, Ty uzenáři ze 7 tř.
A ta kuželka v těch Vámi uvedených rozměrech mi prosím pěkně přijde kdy? Poštovné hradím
.
@Budoucí007 píše:
A ta kuželka v těch Vámi uvedených rozměrech mi prosím pěkně přijde kdy? Poštovné hradím.
Raději si uhraď náklady na další studium ženský klínů, nejlépe u Járy da Cimrmana nebo brouka Pytlíka. ![]()
@Pavla-74 píše:
Raději si uhraď náklady na další studium ženský klínů, nejlépe u Járy da Cimrmana nebo brouka Pytlíka.
Chudák pubescent si tu honí ego a ty ho takhle stíráš. ![]()
@Pavla-74 píše:
Vám se toho zatoulalo víc, než ta jednička. Projděte si tady pár stránek, většina žen - dívek pokud píše o rozměrech penisu jejich miláčků, tak uvádí délku a průměr. Což má logiku, ale vy si asi u každé vaginy měříte z badatelského zájmu její obvod. To, že máte ihned k dispozici tabulku rozměrů, svědčí o mé dobré intuici, že to velice pečlivě studuješ, Ty uzenáři ze 7 tř.Příspěvek upraven 29.03.20 v 11:34
Nejde o pochvu, ale o to, že průřez penisu se do jisté míry podobá trojúhelníku.
Protože má každý trochu jiný tvar, je porovnatelný právě obvod. ![]()
Pochva se té nepravidelnosti přizpůsobí. ![]()
@misi11 píše:![]()
tak jak se vejde
no cauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tebe potkat, to je zazrak a statni svatek,
jak si uzivas karantenu?
![]()
@Pesimistaa píše:
no cauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tebe potkat, to je zazrak a statni svatek,
jak si uzivas karantenu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo, to je holt Silvie. ![]()
@M_Vladim píše:
Nejde o pochvu, ale o to, že průřez penisu se do jisté míry podobá trojúhelníku.Protože má každý trochu jiný tvar, je porovnatelný právě obvod.
Pochva se té nepravidelnosti přizpůsobí.
Hoši, hoši, nehledejte v tom vědu jako Dr. Uzel. My ženy, dívky, holky, pokud se o vašem nádobí někdy bavíme, tak vždycky :
„Jak ho má tvůj Pepa velkej?“ „No dlouhej 19cm a tlustej 5,5 cm“
( velikost od @Budoucí007, ten uzenář ze 7 tř. ZŠ )
Tlustej vždycky pro nás znamená průměr, protože si to každá umí představit.
Přepočítat obvod na průměr?
To naznačíme palcem a ukazováčkem.
Stejné je tu Vás pánové, když se bavíte o našich krásných ňadrech :
„Hele Pepo, jak má Tvá Máňa velký kozy?“
„Maruš má trojky“ - nebo Pepa snad říká : „Maruš má 85C“
Já už raději končím tuto diskuzi, nebo se za chvíli budete pitvat v tom, jak se měří klitoris. ![]()
@Pavla-74 píše:
Hoši, hoši, nehledejte v tom vědu jako Dr. Uzel. My ženy, dívky, holky, pokud se o vašem nádobí někdy bavíme, tak vždycky :
„Jak ho má tvůj Pepa velkej?“ „No dlouhej 19cm a tlustej 5,5 cm“
( velikost od @Budoucí007, ten uzenář ze 7 tř. ZŠ )Tlustej vždycky pro nás znamená průměr, protože si to každá umí představit.
Přepočítat obvod na průměr?To naznačíme palcem a ukazováčkem.
Stejné je tu Vás pánové, když se bavíte o našich krásných ňadrech :
Já už raději končím tuto diskuzi, nebo se za chvíli budete pitvat v tom, jak se měří klitoris.
„Hele Pepo, jak má Tvá Máňa velký kozy?“
„Maruš má trojky“ - nebo Pepa snad říká : „Maruš má 85C“
Tak jo ty rozume. Přijď nás zase někdy oblažit svými analýzami. Třeba, že pivní lahev má výšku 19cm
![]()
@Budoucí007 píše:
Tak jo ty rozume. Přijď nás zase někdy oblažit svými analýzami. Třeba, že pivní lahev má výšku 19cm![]()
![]()
Fakt poslední výjimka :
@Budoucí007 : „Tím obrázkem jsi si tu přeměřil tvůj klitoris, co máš mezi ušima! Ta lahev má 19cm bez toho užššího hrdla,
to slouží k tomu, aby jsi si ji mohl občas vytáhnout z tvého análu - Howgh“ ![]()
@Pavla-74 píše:
Fakt poslední výjimka :
@Budoucí007 : „Tím obrázkem jsi si tu přeměřil tvůj klitoris, co máš mezi ušima! Ta lahev má 19cm bez toho užššího hrdla,
to slouží k tomu, aby jsi si ji mohl občas vytáhnout z tvého análu - Howgh“
Taky naposledy…
to samotné hrdlo
má ty hloupé trdlo
1.2cm, opakuji 1.2cm,
Howgh ![]()
A jdi probudit toho tvého kašpárka, teda oba kašpárky, manžela i uzenku
a je mi fakt líto, že máš doma tak na hraně dle mezinárodně uznávané klasifikace použitelné/neuspokojivé, nu což.
@Budoucí007 píše:
Taky naposledy…
to samotné hrdlo
má ty hloupé trdlo
1.2cm, opakuji 1.2cm,Howgh
A jdi probudit toho tvého kašpárka, teda oba kašpárky, manžela i uzenku
Podle toho jaké diskuze navštěvuješ, co na nich píšeš, je mi to úplně jasné. Jsi nemocný, závislý na „poševním sekretu“, měl by ses fakt léčit. To myslím po dobrém, jinak začneš později znásilňovat jako spartakiádní vrah Straka.
Já jsem tu krátce, Vy ostatní @Budoucí007 už znáte, jak jsem zjistila. Tento můj poslední příspěvek tu chvilku nechám a raději si tu zruším profil. Neměl by se 007 nahlásit admin?
@Pavla-74 píše:
@Budoucí007Podle toho jaké diskuze navštěvuješ, co na nich píšeš, je mi to úplně jasné. Jsi nemocný, závislý na „poševním sekretu“, měl by ses fakt léčit. To myslím po dobrém, jinak začneš později znásilňovat jako spartakiádní vrah Straka.
Já jsem tu krátce, Vy ostatní @Budoucí007 už znáte, jak jsem zjistila. Tento můj poslední příspěvek tu chvilku nechám a raději si tu zruším profil. Neměl by se 007 nahlásit admin?
Klidně nahlaš, nebyl jsem sprostý. Nebyl a nejsem vulgární. A do pře stylem chytrolínství jsi se pustila značně útočným stylem ty se mnou, nikoli já s tebou. ![]()