Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
14.4.20 05:57
@misi11 píše:
Dostanem i pilulku stesti :mrgreen:

Fakt? To bude paráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 06:34

Ja bych se kvuli maléme péru nerozchazela, ja bych si s nim ani nezačala

• Citovat
  • Upravit
36697
14.4.20 10:15
@Anonymní píše:

Jestli to potěší, tak takový názor rozhodně nemá jen mizivá menšina. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 10:30
@M_Vladim píše:
Jestli to potěší, tak takový názor rozhodně nemá jen mizivá menšina. :?

Jaká tedy vyhovuje délka penisu a není lepší šířka? Penis 16,5×4,5cm je dostačující. Dočetl jsem se, že i penis 9cm uspokojí ženu a dovede ji k orgasmu. Jde o to, že žena, která chce jen dlouhý penis to má v hlavě jinak nastavené. Je to prostě jen v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
36697
14.4.20 11:54
@Anonymní píše:
Jaká tedy vyhovuje délka penisu a není lepší šířka? Penis 16,5×4,5cm je dostačující. Dočetl jsem se, že i penis 9cm uspokojí ženu a dovede ji k orgasmu. Jde o to, že žena, která chce jen dlouhý penis to má v hlavě jinak nastavené. Je to prostě jen v hlavě.

Ten by předchozí květince nevyhověl, asi by s ním nezašla ani na kofolu. :mrgreen:
Názory se různí, ale technicky je třeba rozhodně nejdřív dosáhnout a to pokud možno ve všech polohách a pak přijde na řadu roztahování a vyplňování. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
14.4.20 12:59
@Anonymní píše:

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
14.4.20 13:02
@Anonymní píše:

každé jinak..na to není žádný rozměr, který vyhovuje každé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36697
14.4.20 13:57
@Venetia píše:
každé jinak..na to není žádný rozměr, který vyhovuje každé

Na to byl zpracován graf, kde jsou vyznačené preference žen a do toho oblast, kde se nachází skutečný průměr mužů. Dá se říct, že ideál je přibližně delší než 14 cm a s obvodem nad 11 cm:

Příspěvek upraven 14.04.20 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 14:03
@Venetia píše:
asi tak

Pokud se do ní strčí celá pěst…tak se nedivím, že potřebuje pořádnou výbavu. Pokud jí stačí na muži to, co má dole a né to, co ten člověk má v hlavě…

• Citovat
  • Upravit
3281
14.4.20 14:05

Že vás to ještě baví řešit velikosti penisů. Já opravdu nevím, jaký rozměr má manžel, ani délku, ani šířku. Vy ty penisy opravdu mužům měříte nebo se jich ptáte? Mám teď před sebou pravítko a nad 14 cm snad většina mužů má. Dle toho pravítka před sebou mohu akorát říci, že 10 cm je málo a nesetkala jsem se s tím a že myslím, že nad 14 cm bude asi zcela běžná velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36697
14.4.20 15:00
@izquierdo píše: Že vás to ještě baví řešit velikosti penisů. Já opravdu nevím, jaký rozměr má manžel, ani délku, ani šířku. Vy ty penisy opravdu mužům měříte nebo se jich ptáte? Mám teď před sebou pravítko a nad 14 cm snad většina mužů má. Dle toho pravítka před sebou mohu akorát říci, že 10 cm je málo a nesetkala jsem se s tím a že myslím, že nad 14 cm bude asi zcela běžná velikost.

No - už z grafů vyplývá, že všichni ne (14 cm je 5,5 in). :? Váš manžel asi patří k věčině, pak není co řešit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
14.4.20 15:08
@M_Vladim píše:
No - už z grafů vyplývá, že všichni ne (14 cm je 5,5 in). :? Váš manžel asi patří k věčině, pak není co řešit. :)

Ja ho změřeného nemám, ani mě to nenapadlo, zdá se mi v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
14.4.20 16:10
@Anonymní píše:
Pokud se do ní strčí celá pěst…tak se nedivím, že potřebuje pořádnou výbavu. Pokud jí stačí na muži to, co má dole a né to, co ten člověk má v hlavě…

Tak s tím nemám žádnou zkušenost, ani nemám potřebu to zkoušet.
Mně vyhovuje, když je oboje v souladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
14.4.20 16:12
@izquierdo píše: Že vás to ještě baví řešit velikosti penisů. Já opravdu nevím, jaký rozměr má manžel, ani délku, ani šířku. Vy ty penisy opravdu mužům měříte nebo se jich ptáte? Mám teď před sebou pravítko a nad 14 cm snad většina mužů má. Dle toho pravítka před sebou mohu akorát říci, že 10 cm je málo a nesetkala jsem se s tím a že myslím, že nad 14 cm bude asi zcela běžná velikost.

Když si se s tím nesetkala, tak proč to řešíš, nemáš žádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36697
14.4.20 18:19
@izquierdo píše:
Ja ho změřeného nemám, ani mě to nenapadlo, zdá se mi v pořádku :)

No tak pohoda, jazz, sluníčko. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria