Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
18.10.20 00:44
@MayhemDevil píše:
Jsem tu prvni den a rekl bych, ze to bude tim, ze mate tvrdy pero mezi nohama cadteji jak vetsina chlapu… Ale mylit se muzu :mrgreen:

pan profesor na lekarske fakulte zkousi adeptku mediciny,
slecno, podivejte s ene tu kostru a reknete mi, jake prirozeni mel ten clovek v panvi,
studentka odpovida, muzske,
pan profesor opacil, mate castecne pravdu, obcas ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.10.20 00:47
@M_Vladim píše:
A) Asi si myslí, že to stačí - my na druhé straně spektra se musíme víc snažit jinak. :think:
B) Možná jsou i, kvůli své kvalitě, častěji přetahováni konkurencí - tedy než nastane bod A). :think:

s tou konkurenci to vetsinou nebyla pravda,
nekteri skoncili u chlastu,
jini pak uz jen breceli nad tim, ze jejich byvala si privlastnila deti a nedovolila je ani videt,
nekteri byli skutecne rychle pouziti na ukajeni jinou zajemkyni o kvalitu, pardon, velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.10.20 08:00

@Petr83 Zdar chlape, koukám bohužel asi máš mindrák. Budu naprosto upřímny. Na velikost se vykašli, pokud ho teda nemáš 10cm v pozoru, ale i tak jsou ženy kterým to stačí. :lol: Zaklad je být v posteli sebevědomí a chce to trénink, každá žena je jiná a má jiné potřeby a představy, ale co vím 100% tak žádná nechce v posteli chlapa s mindrákem. Takže se musíš smířit s tím co máš a naučit se s tím pracovat. Takže zdar a sílu a neřeš blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
18.10.20 13:18
@7Petra7 píše:
Proč kurvu? To si žena nemůže užívat život? To má být u plotny, uklízet, vařit, prát a sex podle toho, kdy chce muž? :pocitac:

Člověk by si měl ujasnit své priority. Jak chce prožít svůj život.

Pokud chce dlouhodobý, spokojený vztah založený na vzájemné důvěře, je obvykle výhodnější důkladně vybírat a pak být spokojený s tím, co spolu mají a dál na tom pracovat, než se stále rozhlížet kolem, kde by šlo ještě co urvat a jestli není náhodou po ruce něco lepšího, třeba i nemorálně.

Stejně tak, když chce člověk být spokojený finančně. Má se snažit, aby si zajistil dobrý příjem, s tím se naučit vycházet a užívat si toho, co má, v rámci svých možností. Neustále pokukovat co mají u sousedů a co by ještě šlo pořídit, třeba i na dluh, jen aby si člověk užil teď, bez ohledu na následky, může sice občas někomu vycházet, ale většinou je to recept na spoustu potíží a utrpení.

Samozřejmě, pokud by se člověk jinak v životě nesnesitelně nudil a vrcholem jeho života je vzrušení z nevěr a následná hrozba provalení nebo z užívání si na dluh s následnou hrozbou exekucí, tak prosím. Do toho. Ale myslím, že většina lidí chce jednoduše pokrýt své majetkové i sexuální potřeby, ale nedělat si z řešení financi, ani sexu, středobod života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
19.10.20 01:51
@Pesimistaa píše:
pak mi ovsem vysvetli jeden jev, ktery jsem odpozoroval v sirsim okoli,
frajeri, kteri meli nadrozmerne nadobi byli dokonce casteji rovedeni svymi manzelkami a vykopnuti, nez ti, kteri nebyli prosluli svou ozdobou,
takjze otazka zni, proc toho nd-samce s kokotem z hrebce koply dost rychle do zadle a sly do noveho namzelstvi se zcela normalnim frajerem,
to nejak neodpovida tve teorii,
skoro bych rekl, ze u tech nad-samcu byl vetsi pocet vykopnutych, nez u normalnich

lehce, většinou ti co mají dole přidáno, mají zase v hlavě ubráno.. říkám většina

Příspěvek upraven 19.10.20 v 22:42

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
19.10.20 01:57
@Jahor píše: Člověk by si měl ujasnit své priority. Jak chce prožít svůj život.

Pokud chce dlouhodobý, spokojený vztah založený na vzájemné důvěře, je obvykle výhodnější důkladně vybírat a pak být spokojený s tím, co spolu mají a dál na tom pracovat, než se stále rozhlížet kolem, kde by šlo ještě co urvat a jestli není náhodou po ruce něco lepšího, třeba i nemorálně.

Stejně tak, když chce člověk být spokojený finančně. Má se snažit, aby si zajistil dobrý příjem, s tím se naučit vycházet a užívat si toho, co má, v rámci svých možností. Neustále pokukovat co mají u sousedů a co by ještě šlo pořídit, třeba i na dluh, jen aby si člověk užil teď, bez ohledu na následky, může sice občas někomu vycházet, ale většinou je to recept na spoustu potíží a utrpení.

Samozřejmě, pokud by se člověk jinak v životě nesnesitelně nudil a vrcholem jeho života je vzrušení z nevěr a následná hrozba provalení nebo z užívání si na dluh s následnou hrozbou exekucí, tak prosím. Do toho. Ale myslím, že většina lidí chce jednoduše pokrýt své majetkové i sexuální potřeby, ale nedělat si z řešení financi, ani sexu, středobod života.

souhlasím, ale lidé se mění, jak stárnou, získávají zkušenosti a vidí pak život jinak. U mě to bylo třeba po sexuální stránce. Kdy jsem jako mladá brala sex jako takový doplněk. A od 35 se můj apetit úplně přetočil a zájem o sex.

• Citovat
  • Upravit
1612
19.10.20 14:33
@7Petra7 píše:
souhlasím, ale lidé se mění, jak stárnou, získávají zkušenosti a vidí pak život jinak. U mě to bylo třeba po sexuální stránce. Kdy jsem jako mladá brala sex jako takový doplněk. A od 35 se můj apetit úplně přetočil a zájem o sex.

Když se ti apetit zvedl až po 35 roce, tak chápu, že to může člověka vykolejit. U mě začal poslední roky konečně polevovat, takže můžu sex brát jako něco příjemného, na čem ale život nestojí. :)

Ale i tak. Obelhávání a podvádění blízkých by mělo být zapovězeno vždy, okecávat si to nepřekonatelnou potřebou, to už by musel být člověk fakt závislý zoufalec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.10.20 00:33
@Pesimistaa píše:
pan profesor na lekarske fakulte zkousi adeptku mediciny,
slecno, podivejte s ene tu kostru a reknete mi, jake prirozeni mel ten clovek v panvi,
studentka odpovida, muzske,
pan profesor opacil, mate castecne pravdu, obcas ano
:mrgreen: „a pokud chtete prolezt budete tam muset mit muzske prirozeni o prestavce v mem kabinetu take“. Prislo mi to neuplne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
24.10.20 00:55

… a kdo by si troufnul poznat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.10.20 01:28
@M_Vladim píše: … a kdo by si troufnul poznat? :P

myslis poznat muze ci zenu z kostry podle panve,
na to je pravidlo dvou prstu,
palec/ukazovacek a pak
druha varianta ukazovacek/prostrednicek,
ne, ze bys je nekam strkal, ale podle uhlu mezi prsty rozlisis kostru, uzskou a zenskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
24.10.20 02:33
@Pesimistaa píše:
s tou konkurenci to vetsinou nebyla pravda,
nekteri skoncili u chlastu,
jini pak uz jen breceli nad tim, ze jejich byvala si privlastnila deti a nedovolila je ani videt,
nekteri byli skutecne rychle pouziti na ukajeni jinou zajemkyni o kvalitu, pardon, velikost

Velikost je už z poloviny kvalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
24.10.20 02:36
@7Petra7 píše:
lehce, většinou ti co mají dole přidáno, mají zase v hlavě ubráno.. říkám většinaPříspěvek upraven 19.10.20 v 22:42

S tím se nedá souhlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.10.20 08:50
@Venetia píše:

jedna sdilna mi prozradila jeste jedno zenske kriterium na hodnoceni „kvality“ muzskych ozdob,
je tim tvrdost pri akci,
ze pry, ne zdaleka vsichni panove maji pri akci dostatecnou tvrdost,
ze pry ne uplne tvrdy je k nicemu a muze byt sebevetsi,

takze to mozna bude ta druha polovina muzske kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.10.20 08:54
@Venetia píše:
:think: Já bych řekla, že průměr je důležitější rozměr než délka. Ikdyž u velikosti 10 cm to asi nespasí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.10.20 09:04
@Pajaja1 píše: :think: Já bych řekla, že průměr je důležitější rozměr než délka. Ikdyž u velikosti 10 cm to asi nespasí.

prisel chlapik do bordelu,
a v salonku vidi pany, jak cekaji a kazdy rekl cislo, 18, 20, 15,…
a nejaka „dama“ si ho odvedla na pokoj k vykonu sve zivnosti,
kdyz nabyl pocitu, ze pochopil system, tak se stydlive odhodlal ohlasit svoje cislo,
DESET,
dlouho nic a pak se nad nim jedna „dama“ smilovala a odvedla si ho na ukonejseni,
kdyz se po pul hodine otevrely dvere pokoje,
vylezla „dama“ z pokoje po ctyrech a vykrikovala na pana,
tady se hlasi delka a ne prumer!!!

takze takovy 10 cm prumer je asi ideal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení