Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
A to potom jste vzrusene, konec nikde a v klidu usnete? To vubec nepotrebujete uvolnit to vznikle sexualni napeti nebo ho ani nepocitujete? Jak vidim, musim si muze vazit, ze to se mnou umi, kdyz vidim, jak jsem mohla dopadnout.
A teď si vezmi (nedej Bože), že by Tvůj muž byl nemocný nebo umřel. To abys měla hned do dvou dnů adekvátní náhradu, abys nebyla náhodou neuspokojená. ![]()
@akavi píše:
A teď si vezmi (nedej Bože), že by Tvůj muž byl nemocný nebo umřel. To abys měla hned do dvou dnů adekvátní náhradu, abys nebyla náhodou neuspokojená.
O cem to mluvis? Ja mluvim o tom, ze by mi bylo lito, ze jsem s nekym 20 let a nedokazeme se v posteli sladit nebo jak to nazvat. Moznosti je navic hodne.
@Josefuna píše:
A to potom jste vzrusene, konec nikde a v klidu usnete? To vubec nepotrebujete uvolnit to vznikle sexualni napeti nebo ho ani nepocitujete? Jak vidim, musim si muze vazit, ze to se mnou umi, kdyz vidim, jak jsem mohla dopadnout.
naucis se nehnat to tak daleko, abys nemusela resit ty fyzické nepříjemnosti
@Venetia píše:
naucis se nehnat to tak daleko, abys nemusela resit ty fyzické nepříjemnosti
No a to muze byt pricina neuspokojeni, ze to ovladate, kontrolujete apod. To prave nesmite.
@Josefuna píše:
O cem to mluvis? Ja mluvim o tom, ze by mi bylo lito, ze jsem s nekym 20 let a nedokazeme se v posteli sladit nebo jak to nazvat. Moznosti je navic hodne.
Mluvím o tom, že si neumíš představit být neuspokojena a že děkuješ za svého muže. Já se jen ptám, co bys dělala bez toho muže, když bez sladění a orgasmu s mužem nejsi schopna mít uspokojivý sex. život a sex považuješ za téměř nejdůležitější součást života. ![]()
@Josefuna píše:
No a to muze byt pricina neuspokojeni, ze to ovladate, kontrolujete apod. To prave nesmite.
lepsi nez se pak někde dodělávat a skončit nasr…
@Josefuna píše:
Jak to vis, vzdyt jsi ho doma jeste nezazila?
Orgasmus jsem nezažila za svých 40+ let s nikým a nikdy. Myslíš, že se mám konečně vyspat s tebou, abys mi ukázala, jak na to?
@akavi píše:
Mluvím o tom, že si neumíš představit být neuspokojena a že děkuješ za svého muže. Já se jen ptám, co bys dělala bez toho muže, když bez sladění a orgasmu s mužem nejsi schopna mít uspokojivý sex. život a sex považuješ za téměř nejdůležitější součást života.
Tak co bych mohla delat? Mela bych to jako ty nebo jine zde. Jenze kdyz ty na to nejsi zvykla, tak nemas srovnani a zvykla sis, ja bych uz vedela, ze o neco prichazim. Chybelo by mi to, ale co bych tak mohla delat, jedine vzpominat, ze bylo lip ![]()
@Mango_Lassi píše:
Orgasmus jsem nezažila za svých 40+ let s nikým a nikdy. Myslíš, že se mám konečně vyspat s tebou, abys mi ukázala, jak na to?
Asi neco delas nebo delate spatne ci tve telo nefunguje spravne.
@Josefuna píše:
Asi neco delas nebo delate spatne ci tve telo nefunguje spravne.
Tak půjdeme na kafe, jo?
@Mango_Lassi píše:
Tak půjdeme na kafe, jo?
To ti v nicem nepomuze. Asi nemas vnimaveho partnera ci mas zabrany nebo jsi tak od prirody stvorena.
Musite u toho prestat myslet na jine veci, soustredit se jen na ten sex a vas dva, proste se tomu uplne oddat a nekontrolovat se. Musite se nebat ztratit nad sebou kontrolu a nebat se, co budete delat, jak se u toho zvukove projevovat a nestydet se za to pred muzem. Vyzaduje to urcitou miru podvoleni se a nemit strach odhalit se v tak intimni veci, to je asi nejdulezitejsi, nemit strach, ze me druhy uvidi nebo uslysi v takove intimni a zranitelne poloze.
@Josefuna píše:
To ti v nicem nepomuze. Asi nemas vnimaveho partnera ci mas zabrany nebo jsi tak od prirody stvorena.
Co když jsem jako Klopka a ty bys mi mohla pomoct, naše Guru Josefuno. Proto sem přeci chodíš
@akavi píše:
@Josefuna Budeš něco jako naše Guru Jára.
Treba je to opravdu vrozene. Ja se hodne vzrusim celkem snadno, mne staci ke vzruseni masirovani prsou, to v pozici lzicek pred sexem zboznuju.