Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
25.10.20 14:15
@Josefuna píše:
Treba je to opravdu vrozene. Ja se hodne vzrusim celkem snadno, mne staci ke vzruseni masirovani prsou, to v pozici lzicek pred sexem zboznuju.

U orgasmu to ale přeci není o vzrušivosti. Tam to je o tom dokončení. A tam to prostě má někdo zkratovaný a nejde mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 14:17
@akavi píše:
U orgasmu to ale přeci není o vzrušivosti. Tam to je o tom dokončení. A tam to prostě má někdo zkratovaný a nejde mu to.

Nekdo se treba dostatecne nevzrusi, vsak tu nektere zeny psaly, ze treba pri pohlavnim styku neciti vubec nic, ani prijemne pocity, proste nic. U oralniho jim je to treba neprijemne nebo taky nic nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 14:18
@Mango_Lassi píše:
Co když jsem jako Klopka a ty bys mi mohla pomoct, naše Guru Josefuno. Proto sem přeci chodíš

Musis trenovat, treba to prijde, ale chce to trochu naruziveho muze, co ma rad zenske telo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
25.10.20 14:19
@Josefuna píše:
Nekdo se treba dostatecne nevzrusi, vsak tu nektere zeny psaly, ze treba pri pohlavnim styku neciti vubec nic, ani prijemne pocity, proste nic. U oralniho jim je to treba neprijemne nebo taky nic nedela.

A já bych akceptovala to, že to klidně může mít každá jinak a to i klidně každá při každém sexu v každém různém období menstruačního cyklu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.10.20 14:21
@Josefuna píše:
Musis trenovat, treba to prijde, ale chce to trochu naruziveho muze, co ma rad zenske telo.

Takže odmítáš mé pozvání? Ještě to zvaž.

• Citovat
  • Upravit
12501
25.10.20 14:25
@Mango_Lassi píše:
Takže odmítáš mé pozvání? Ještě to zvaž.

Stejně bys nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105752
25.10.20 14:27
@Josefuna píše:
Tak co bych mohla delat? Mela bych to jako ty nebo jine zde. Jenze kdyz ty na to nejsi zvykla, tak nemas srovnani a zvykla sis, ja bych uz vedela, ze o neco prichazim. Chybelo by mi to, ale co bych tak mohla delat, jedine vzpominat, ze bylo lip :)

dulezite je, ze nějaké takové vzpomínky jsou…staci zavřít oči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105752
25.10.20 14:30
@Josefuna píše:

se vzrušením zadní problem, akorat to nestihnu dotáhnout do konce..to zadne reseni nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 14:34
@Venetia píše:
se vzrušením zadní problem, akorat to nestihnu dotáhnout do konce..to zadne reseni nemá

reseni je prodlouzit to nebo zacit, az jsi vzrusena jeste vice, aby to nemuselo pak trvat tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105752
25.10.20 15:09
@Josefuna píše:
reseni je prodlouzit to nebo zacit, az jsi vzrusena jeste vice, aby to nemuselo pak trvat tak dlouho…

Jenže to v té naší frekvenci moc nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.10.20 15:15
@Venetia píše:
Jenže to v té naší frekvenci moc nejde

Tak ji snižte, snad to pochopí. Já bych Vaši frekvenci asi dlouhodobě taky nechtěla, nebyla bych dostatečně natěšena. Ale třeba bych si zvykla, kdo ví. Já bývám u nás už vždy dost natěšená :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
25.10.20 21:31
@Venetia píše:
se vzrušením zadní problem, akorat to nestihnu dotáhnout do konce..to zadne reseni nemá

a to uz jako frajer odpadne, ze nedokonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 21:58
@MayhemDevil píše:
To pripoustim a mam vyzkousene :mrgreen: Teda… „Sex“bez orgasmu je naprd. Myslis to jinak ne? Ja to beru dle sebe a podle holek s kterymi jsem si rozumel a kterym ty orgasmy problem nedelaly. A pri sexu se jen vystrikam.. Pri orgasmu jsem schopny brecet a trese se mi cele telo. Je to o vnitrnim nastaveni, ze jsi ten okamzit s bytosti s kterou chces byt nejvic na svete a dokazes to maximalne prozit. A s holkama co nemeli v hlave nasrano, byli vtipne a v pohode to byla vzdycky jizda ikdyz mechanicky to bylo treba nekde lepsi. A jak jsem s zenami delal a videl jak „premysli“, jak jednaji a jak maji silene trable se soustredit na jednu vec poradne a uvolnit se… Tak uz chapu proc maji po padesatce mnohem lepsi sex. S zenskych se stavaji lidi tak okolo 40ky :mrgreen: Pokud se nestane neco hnusneho driv a diky tomu nezacnou myslet a prozivat jako chlap. Takze.. Souhlasim s Tebou, ale orgasmy k plnohodnotnemu milovani patri.

Kamaráde, já s tebou souhlasím, i když jako člověk se cítím celý život. :lol:
Sex jsem si fakt začala nejvíc užívat až po čtyřicítce. Orgasmy jsem měla i předtím, ale byla to větší dřina a bylo to jen občas. Teď to jde samo a prožitek teda neskutečnej. Absolutně nechápu ty chlápky, co maj třeba 40+ chtěj na sex kočku max do 35. Se mnou si teď chlap užije víc než před deseti lety.

• Citovat
  • Upravit
105752
25.10.20 22:29
@Pesimistaa píše:
a to uz jako frajer odpadne, ze nedokonci

Jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
29.10.20 23:23