Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Ještě nejsem v úplném důchodu
a na co potrebujes byt v duchodu,
nejak nechapu souvislost s potesenim,
prichazejicim do duse ze zivocisneho pareni se,
na to duchod nepotrebuji,
to snad jeste muzeme i bez nej
@Pesimistaa píše:
a na co potrebujes byt v duchodu,
nejak nechapu souvislost s potesenim,
prichazejicim do duse ze zivocisneho pareni se,
na to duchod nepotrebuji,
to snad jeste muzeme i bez nej
myslím sexualnim duchodu
@Pesimistaa ty máš dvě mozkové buňky to vypadá, místo sjíždění a psaní nesmyslů bych zkusil i realný život. Třeba ti to vyjde, hodně štěští, budeš ho potřebovat.
Co maji vagina a ocean spoleneho?
80% nejvetsich hloubek zustava neprozkoumano.
Hezky večer já si myslím že každá to má jinak některá potřebuje silnější některá tenčí některá větší některá menší. Mě na velikosti záleží měla jsem partnery kteří měli menší 12cm až 15cm a spíš tenké…ale Manžel ten má 20cm a tlusté a tohle já mkc ráda… ![]()
Zajimave, ze pochva ma hloubku 9-10cm, takze tak dlouhy penis musi stacit na uspokojeni. Proto nechapu, proc nektere zeny pozaduji 17-20cm. Nedava to smysl. Bud ho musite citit az v krku, nebo ji mate tak vycvachtanou, ze odporuje vedeckym zjistenim ![]()
@Petrosek píše:
Zajimave, ze pochva ma hloubku 9-10cm, takze tak dlouhy penis musi stacit na uspokojeni. Proto nechapu, proc nektere zeny pozaduji 17-20cm. Nedava to smysl. Bud ho musite citit az v krku, nebo ji mate tak vycvachtanou, ze odporuje vedeckym zjistenim
Protože jednak je tohle míra v klidu, za druhé jsou ženy, které tlak rády a za třetí a hlavně penis není odepínací čímž je míněno, že je potřeba nějak překlenout vzdálenost mezi partnery při různých polohách, případně…bříško. A na to, včetně pohybu, klidně až nějakých 10 cm délky padne. ![]()
Stačí se postavit rovně (čelem k sobě) a zkusit odhadnout vzdálenost od podbřišku chlapa ke vchodu pochvy… Jsou lidi, kteří mají s pružnosti páteře problém, nebo taky kočičky, které pořádně nenastaví.
A najednou je 10cm +10 cm… naplno akorát. ![]()
Pravda, jindy to opravdu může bolet, takže to úplně super není, to je pak lepší i 10+5. ![]()
Takže ani těch 20 neodporuje vědeckym zjištěním ani subjektivním výrokům.
A ja bych bral radši i těch 17, než mít 11, to mi tedy věřte. ![]()
Holt s tímhle problémem už tedy budu muset těch pár let do smrti dožít. ![]()
Jakoby mně má délka a obvod neboli velikost vyhovuje a myslím že by vyhovovala každému chlapovi mít ho v kalhotách… Takže bych řekl že můj 18,7 cm 13,4 cm 😁 😁
co myslíte dámy je to dostačující??
![]()
@Malina7 píše:
moje řeč.....já taky na férovku řeknu, co chci a co očekávám, buď to projde nebo ne…
. Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný
, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
. když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
@Malina7 píše:
moje řeč.....já taky na férovku řeknu, co chci a co očekávám, buď to projde nebo ne…
. Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný
, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
. když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
@LuXiKuSLuXus píše:
Jakoby mně má délka a obvod neboli velikost vyhovuje a myslím že by vyhovovala každému chlapovi mít ho v kalhotách… Takže bych řekl že můj 18,7 cm 13,4 cm 😁 😁![]()
co myslíte dámy je to dostačující??
![]()
![]()
![]()
Ideální
Kdysi jsem měl jednu…urostlá krásná tmavooká bruneta, krásný velký zadek…ale když jsem zasunul tak nic, vůbec nic…
(provázek ve studni, nudle v bamdasce, já přitom lehký nadprůměr 16 cm). A ne, nebyla „vytahaná“, bylo jí po dvacítce, bezdětná, já teprve druhý partner. Byl problém se bez „dohonění rukou“ uvnitř vůbec udělat…že s ní nebyla moc zábava by mi nevadilo (teď mám hysterku se kterou je často zábava až moc), ale toto jsem nedal. Takže „miláčku ještě se necítím na vztah“. Malině by nevadilo kdyby se dozvěděla při rozchodu že je rozchod je proto že ji má jako když vůl zívne? ![]()
@Petrosek Pro správné přípravě se vagína dokáže rozměrově částečně přizpůsobit, ale 20 cm pro většinu není nutností.
@Amassakoul píše:
@Petrosek Pro správné přípravě se vagína dokáže rozměrově částečně přizpůsobit, ale 20 cm pro většinu není nutností.
Tak jestli je to na post od @Kantorek tak to se rád poučím. ![]()