Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Dobře, tak vlákno je o tom… celé je to takové explicitní, že? ![]()
Ale dám si pozor, raději mě vždy upozorněte kdyby něco než hned mazat, děkuji ![]()
@M_Vladim píše: Více
Naprostá většina žen je vyhraněná.
Ale je pravda, že i podle Robina Bakera může žena s chcípáčkem chtít spíš ten jazyk a s alfou chtít penis v pochvě. Protože je to výhodné pro genetický přenos. ![]()
@M_Vladim
jak se3 divam, tak nejvetsi problem s velikosti bambulika maji sami jejich nositele,
panove,
sem tam nejaka zenska chlapa vymeni,
aby mela k dispozici vetsi vyterak na svuj kanon,
ale velkou vetsinu zen tohle asi tak moc netrapi,
zato vyjimky pritahuji pozornost
@Pesimistaa píše: VíceŽenské nediskutujou. Aspoň ty se slušnou empatickou inteligencí jsou opatrné.
@Venetia píše: Více
A pak, že nerostou. ![]()
Myslím, že i když to vypadá impozantně, majitel až zas tak šťastný nebude. ![]()
@Venetia píše: Více
Jako upřímně, 25 bych nechtěl. Je s tím nejspíš víc starostí jak zábavy
A těch pár procent žen, co takové kyje preferuje klidně přenechám jiným ![]()
Neee že bych to tedy řešil, tohle už jde mimo mě
A vlastně tedy vždycky šlo ![]()
@Veselej kluk píše: Více
jo, bylo vidět, ze mu tu leze kapánek na mozek
@Petrosek píše: Více
Stačí prumerny penis, ale sirka je důležitá. Dlouhý a těžký penis je opravdu nic moc. U moc velkeho a sirsiho si musí chlap dávat pozor, tam to má ten chlap spíš nevyhodu.
@Cizinka 999 píše: Více
My se s cizinkou sice nemáme rádi, ale má v tomhle trochu pravdu. Já ho mam dlouhého přes 20cm a šířka je běžná, ale opravdu tím uspokojit jde jen ženu, která má vaginální orgasmus či je ho schopná (to samé s análním).
Pokud od puberty masturbuje žena poouze přes klitoris a nenaučí se cítit něco uvnitř, tak je to špatné (není to jen vnitřní část klitorisu, existuje i cervikální orgasmus - nezávislý na klitorisu a jde po jiném nervu a do jiné části mozku - z části, to je ten vaginální nejspíš…)