Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je zase diskuze
Nechápu, proč to pořád řešíte, každé vyhovuje něco jiného a hlavně jiný šikovný partner. A pojem „Vytahaná vagína“ je úplně nesmysl. Vždy se vrátí do svého původního stavu. Někdy je lepší si číst tyto diskuze, než koukat na komedii v tv
Hlavně Vám pánové stejně se nezvětší, tak to nemá cenu řešit přece. Pracujte s tím, co máte.
@7Petra7 píše: Více
No tak po X-té:
Zvětšit je možné, na délku tak až 5 cm.
Akorát si musíte připravit balík a naučit se mandarinštinu, protože čelo pokroku biolaboratoří i jejich využití s anexí Honkongu přesunulo už komplet do Číny… a Evropa jen čučí. Strategie Číny je v tomhle oboru jasná - být špička, nejlépe mít monopol (a s tím i devizi). ![]()
V Evropě je, pokud vím, jenom produkce kožních implantátů, tedy vypěstované kůže, a to mimo EU, ve Švícarsku. Je to nenahraditelná věc k léčbě popálenin. Extra vhodné i u dětí, protože ta kůže je fakt živá kůže a s děckem roste.
![]()
Pak tu je ještě třeba biogel s obsahem kmenových buněk pro léčbu poinfarktových stavů srdce.
Experimentuje se na podobném principu i na záplatách pro dělohu po jejím narušení, třeba v důsledku operace myomů..
Prostě samý takový volovinky, že…
Ten bioinplantát pro použití při operaci podle Džordževiče a Petroviče je jen třešnička, vlastně takový paralelní produkt k tvorbě ušních boltců, případně nosů po ztrátách.
Dodatková síťka je vlastně tatáž, co se používá u chirugických řešení inkontinence.
Na českém i evropském internetu to budete hledat těžko, teď se EU stydí a chová se jako ty tři 🐒 🐒 🐒.
Tak jen už prosím NIKDY NEŘÍKEJTE, ŽE TO NENÍ MOŽNÉ, JE.
Navíc může jít o život zachraňující zásah. Část takto zasažených mužů, obzvlášť při nějaké bagatelizaci, končí ve velmi mladém věku sebevraždou.
Hloupí se teď můžou tlemit…
@M_Vladim píše: Více
ot : muzes mi prozradit, jak se da prihlasit na seznam
Zkousela jsem to uz x krat a nikdy to neprošlo
Velikost partnerova penisu maj právo řešit jen holky s vaginálním či análním orgasmem, ale určitě ne lízačky… ty ať řeší velikost jazyku ![]()
@Temná duše Dobrý den,
přečtěte si prosím pravidla diskuze. Včera jsem vám psala, že prosím, abyste si dával pozor na slovník. Příspěvkem, který cituji porušujete bod j. v pravidlech. Dohodli jsme se, že přimhouřím obě oči a nechám vám tu tento nick, i když vím, že jste reinkarnací, s podmínkou, že pravidla nebudete porušovat.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@Temná duše píše: Více
@admin píše: Více
Já vím, já vím a děkuju za to… Tady ale opravdu nevidím žádné sprosté slovo nebo tak ![]()
Mohl jsem napsat: velikost penisu by měly řešit hlavně ženy s vaginálním orgasmem a ne ženy s klitoridálním, protože těm stačí jazyk. ![]()
Tak jsem napsal „lízačky“… no bože. ![]()
@Temná duše popisujete hodně explicitně „sexuální praktiky“ trochu se kroťte, díky
Diana ![]()
@Venetia píše: Více
Já netuším, čím to může být. Nejdřív odhlásit a ještě zapomenout. Pak bych v tomhle případě smazal cookies, restartoval a zkusil se přihlásit znova. ![]()
@Temná duše píše: Více… A kromě toho, jednak celý život není každá vyhraněná a to vůbec nemluvím o muži.