Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
20.11.23 18:15

Co je to tu za bláboly🤣 🤣 🤣já mám 12,5 a žádný problém jsem nikdy neměl, cácory co tu píši že potřebuji 20cm mají akorat velkou😄a to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
20.11.23 18:27
@Anojetotak píše:
Co je to tu za bláboly🤣 🤣 🤣já mám 12,5 a žádný problém jsem nikdy neměl, cácory co tu píši že potřebuji 20cm mají akorat velkou😄a to je fakt

Tomu říkám sebevědomí! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.11.23 18:36

@Veselej kluk tak samozřejmě třeba 15 by bylo idealní. Co čtu ale chudáky kluky, co se třeba kvůli těm 15 stresují, to mi přijde zbytečné😄taky je potřeba dodat trochu optimismu, když to tady čtu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
20.11.23 18:40
@Anojetotak píše:
@Veselej kluk tak samozřejmě třeba 15 by bylo idealní. Co čtu ale chudáky kluky, co se třeba kvůli těm 15 stresují, to mi přijde zbytečné😄taky je potřeba dodat trochu optimismu, když to tady čtu😂

Ale mně se to líbí, protože ono to opravdu není až tak extra důležité (já to tedy řešit nemusím, naštěstí). Je nějaká část žen, co velké nářadí vyloženě vyžaduje, ale i část mužů, co zase nechce malý prsa. Tyhle extrémní statistické výseče z diagramu se prostě navzájem anihilují a normální většina řeší podstatnější problémy, než pár centimetrů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.11.23 18:44

@Veselej kluk Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
21.11.23 11:25
@Veselej kluk píše:
Ale mně se to líbí, protože ono to opravdu není až tak extra důležité (já to tedy řešit nemusím, naštěstí). Je nějaká část žen, co velké nářadí vyloženě vyžaduje, ale i část mužů, co zase nechce malý prsa. Tyhle extrémní statistické výseče z diagramu se prostě navzájem anihilují a normální většina řeší podstatnější problémy, než pár centimetrů ;-)

Já myslím, že hodně tomu přidává rostoucí podíl obezity a naopak klesající pružnost. Když máte dva pupíky proti sobě a náběh na hexenšus, tak se prostě problém vyostřuje. :?
Ne každý to objektivně potřebuje, u někoho jde opravdu o psychckou vazbu, ať už kvůli pocitům měněcenosti, nebo naopak potřebě se předvádět.
Nicméně pořád lobuji za rovnoprávný přístup k plastice penisu, jaký je k plastce prsou. :pankac:
A zjevně navíc - malé poprsí neztrácí na funci zdaleka tolik, jako krátký penis. :think:

Příspěvek upraven 21.11.23 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
21.11.23 11:42
@M_Vladim píše:
A zjevně navíc - malé poprsí neztrácí na funci zdaleka tolik, jako krátký penis. :think:

a s kratkym se nevycuras?
pravda,
mozna si obcas nacuras do kalhot,
a to je uz problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
21.11.23 12:21
@Pesimistaa píše:
a s kratkym se nevycuras?
pravda,
mozna si obcas nacuras do kalhot,
a to je uz problem
:think:
To je na tebe docela dost hloupý příspěvek, ne? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105720
21.11.23 12:24
@Anojetotak píše:
Co je to tu za bláboly🤣 🤣 🤣já mám 12,5 a žádný problém jsem nikdy neměl, cácory co tu píši že potřebuji 20cm mají akorat velkou😄a to je fakt
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.11.23 12:27
@Venetia píše: :mrgreen:

To mohl Kutil napsat pod svym nickem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
21.11.23 12:48
@Anojetotak píše:
@Venetia píše: :mrgreen:

Tak jsou partneři, co rádi pohlazení na varlatech. :oops:
I partneky, co si s chutí nechají masírovat vaječníky při fistingu…I když to, pravda, není mainstream. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
21.11.23 13:02
@M_Vladim píše:
Tak jsou partneři, co rádi pohlazení na varlatech. :oops:
I partneky, co si s chutí nechají masírovat vaječníky při fistingu…I když to, pravda, není mainstream. :P

Tvl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
21.11.23 13:16
@Královna Kosmíru píše:
Tvl :lol:

Je to z webu, nemám to ze života, tak nemůžu sloužit se zárukou. :think:
V diskuzi k tomu zazněla pochvala, že to sice prý semtam i trochu zabolí, ale že úleva a že je tím ovulace jasná. :think: A že tu úlevu, to uvolnění potom pak miluje (bez ohledu, zda se zadaří ji vyvolat). Potvrdily to i další nicky. :nevim: Mohly být ovšem taky zdvojené. :nevim:
Ale že je fisting dnes na menu u mnoha lidí už pochyby není. :think:
Pokud je tedy vyžadovaný tlak na některá místa v hlobce, byť i jako zpestření, tak to holt vyžaduje buď vybavenějšího partnera, nebo nějakou jinou cestu. 8)
On i pohyb podbřišku partnerky může být eroticky dost přitažlivý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105720
21.11.23 13:36
@M_Vladim píše:
Je to z webu, nemám to ze života, tak nemůžu sloužit se zárukou. :think:
V diskuzi k tomu zazněla pochvala, že to sice prý semtam i trochu zabolí, ale že úleva a že je tím ovulace jasná. :think: A že tu úlevu, to uvolnění potom pak miluje (bez ohledu, zda se zadaří ji vyvolat). Potvrdily to i další nicky. :nevim: Mohly být ovšem taky zdvojené. :nevim:
Ale že je fisting dnes na menu u mnoha lidí už pochyby není. :think:
Pokud je tedy vyžadovaný tlak na některá místa v hlobce, byť i jako zpestření, tak to holt vyžaduje buď vybavenějšího partnera, nebo nějakou jinou cestu. 8)
On i pohyb podbřišku partnerky může být eroticky dost přitažlivý. :think:

Co úplně normální sex..zkoušel si někdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
21.11.23 14:16
@Venetia píše:
Co úplně normální sex..zkoušel si někdy!

Píšu, že to mám z webu a bylo to jako odpověď na ty extrémní požádavky na velikost. :mavam:
Jinak práve ten úplně normální, nebo možná spíš i trochu upjatější, byl pořád, nic pikantnějšího.
To skončilo tak asi před desti lety a i s tím mám už utrum. 8)
Teď už můžu jenom vymejšlet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria