Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimistaa píše:
prisel chlapik do bordelu,
a v salonku vidi pany, jak cekaji a kazdy rekl cislo, 18, 20, 15,…
a nejaka „dama“ si ho odvedla na pokoj k vykonu sve zivnosti,
kdyz nabyl pocitu, ze pochopil system, tak se stydlive odhodlal ohlasit svoje cislo,
DESET,
dlouho nic a pak se nad nim jedna „dama“ smilovala a odvedla si ho na ukonejseni,
kdyz se po pul hodine otevrely dvere pokoje,
vylezla „dama“ z pokoje po ctyrech a vykrikovala na pana,
tady se hlasi delka a ne prumer!!!takze takovy 10 cm prumer je asi ideal
@Pajaja1 píše:![]()
![]()
![]()
Tak tam už to bude podobné jako u délky 20 cm a víc.
![]()
jak rikala jedna,
na velikosti prece vubec nezaelzi,
kdyz ma alespon 20 centimetru
@Pesimistaa píše:
jak rikala jedna,
Co furt všichni mají s tou dvacítkou? Dyť to má málokdo, dělat s tim pořádně nic nejde…
@akavi píše:
Co furt všichni mají s tou dvacítkou? Dyť to má málokdo, dělat s tim pořádně nic nejde…
prave proto, ze je to nedostizna (vetsinou) meta,
a je to takove pekne zaokrouhlene cislo,
@Pesimistaa píše:
jak rikala jedna,
@akavi píše:
To byl příklad nadrozměru. ![]()
@Pajaja1 píše:![]()
To jsem nebyla já, čestně!
Nee, vážně, to už je na mne moc. Ale je fakt prekérka tohle všechno skloubit. A ty krásný oči k tomu! ))))
ja vsak nepisi, ze tady na diskusi,
to byla zenska v realu,
pokuid jsme se jeste nikdy nesetkali, tak to jsi opravdu nebyla ty ![]()
@Pesimistaa píše:
jedna sdilna mi prozradila jeste jedno zenske kriterium na hodnoceni „kvality“ muzskych ozdob,
je tim tvrdost pri akci,
ze pry, ne zdaleka vsichni panove maji pri akci dostatecnou tvrdost,
ze pry ne uplne tvrdy je k nicemu a muze byt sebevetsi,takze to mozna bude ta druha polovina muzske kvality
tak to je určitě další předpoklad…vzdy připraven ![]()
@Pajaja1 píše:Já bych řekla, že průměr je důležitější rozměr než délka. Ikdyž u velikosti 10 cm to asi nespasí.
to jsem nikdy nezkoumala..asi jsem mela stesti na nejaly standart
@akavi píše:
@Venetia píše:
to jsem nikdy nezkoumala..asi jsem mela stesti na nejaly standart
Tak…já to ani tak nezkoumala okem, jako spíš tím „pocitem“. )) Dlouhá žížalka je k ničemu. ![]()
Hmm. novinky. cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/padesatnici-si-sex-casto-vic-uzivaji-40340179#dop_ab_variant=0&dop_req_id=FAmleze4FFz-202010241440&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Par desitek zenskych jsem mel a musim rict, ze srovnat si hlavu a prijmou i nejakou vlastni cas odpovednosti za sve orgasmy zenskym v prumeru trva drahne let
Ono kdyz se do te postele nejde s cistou hlavou a pro toho druheho tak to proste nepujde jinak nez na silu
Nastesti jsem mel dost multiorgasmickych holek, jinak bych si to davno hodil z tech emocne plochych a nevyzralych princezen inspirujicich se telenovelami, sexem vemeste podobnymi srackami. Ono chodit do te postele se syndromem pisty hufnagla zhati vynalezave snahy i slusne vybavy ![]()
@MayhemDevil píše:
Hmm. novinky. cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/padesatnici-si-sex-casto-vic-uzivaji-40340179#dop_ab_variant=0&dop_req_id=FAmleze4FFz-202010241440&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Par desitek zenskych jsem mel a musim rict, ze srovnat si hlavu a prijmou i nejakou vlastni cas odpovednosti za sve orgasmy zenskym v prumeru trva drahne letOno kdyz se do te postele nejde s cistou hlavou a pro toho druheho tak to proste nepujde jinak nez na silu
Nastesti jsem mel dost multiorgasmickych holek, jinak bych si to davno hodil z tech emocne plochych a nevyzralych princezen inspirujicich se telenovelami, sexem vemeste podobnymi srackami. Ono chodit do te postele se syndromem pisty hufnagla zhati vynalezave snahy i slusne vybavy
To nechápu
Velikost je jasná… A co tvar zahnuti? Asi lepší ten co je prohnuty nahoru a je cca v úhlu 135 stupňů, že? I když v pozici na psa by byl lepší zase ten prohnuty dolu… povídejte HLUBOKE znalkyne ženských těl.. ![]()