Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
17.6.20 08:33

Průměr

@Doctus
Uz jsi doktor chlape? Ta diskuze zacla nekdy v 2013 tak uz by jsi mohl byt :) Co me v diskuzi zaujalo je tvoje diskutovani s zenskyma o „průměru“ to, ze vyzkumy dokazuji 13 az 15 cm neznamena, ze zeny co ti tu tvrdi, ze prumer je 17 plus ti lzou. Je neskutecne promiskuitni doba tenhle trend se zryhluje a zryhluje zhruba od y2k kdy zacal byt internet mainstream. Momentalne je to ve stavu, ze pokud nemas aspon 7" tak si praktick nezaprcas pres internetovy seznamky typu tindr, badoo etc. To same je na diskotekach kdy proste tam chodi porad stejni typci, kteri maji dostatecne vybaveni na to aby ai na tenhle plochy druh sexu verili. Navic zenske chteji to co chce ta druha a musi to mit ony;)
Pokud jedna zenska ze skupiny lovici sex na jednu noc ulovi 20plus tak ten chlap prakticky oprca celou tu skupinu bez jakekoliv snahy. Normalne k nemu prijdou a chteji to ikdZ ten chlap tam prijde jen na pívko. Normalne jsem videl jak holka prisla za kamosem a on rovnou rekl, ze ji dneska neoprca a ona hned „proc to jako nejsem dost hezka“ :roll: takze nejenom dneska musis mit nadprumer aby sis zaprcal, ale zaroven si ty zensky toci ty same chlapy, pripocitej k tomu to kolika zenskej ty 20plus stihnou rozeslat svoje fotky pres appky a dostanes se do situace kdy jsi i se slusnou vybavou „ubohej prumer“. Ja mel ted zkusenosti se dvema size queen jedna byla „dobra“ a druha „fatalni“. A proti tem „dobrym size queens“ vazne nic nemam, pokud ta holka vystridala vsechno.. Snazila se adaptovat se na kazdeho partnera tak aby si vyhovovali, ujistila se, ze to fakt nema jen v palici a zaposilovala aby pro ten sextaky neco udelala ona. Je v poradku jit dal kdyz je proste dole jina:) nicmene druha varianta je fakt drsna. Je to size queen co se chce usadit a zit monogamni vztah. V mym pripade se jednalo o holku, ktera byla nymfa(prakticky by pero v sobe mohla mit porad) nonstop.. Me trocha krve nevadi takze nonstop. Tak poznas, ze ta zenska je fakt na sex… Nicmene ona byla vazne uplne posedla konskyma rozmerala a me priroda nadelila proste neco pod 20 :oops:
Co bylo totalne divny je fakt, ze ta holka si to neumela a nexhtela udelat sama. Odmitala cokoliv jineho, nez pero v kunde. Prsty me aktivne tahala pryc.. Odmitala jakekoliv hracky abych mel treba sanci zjistit jestli ma nejaky G a nejaky A. Posteli ji proslo pres 40 chlapu a pani byla horsi jak 16ti leta panna co jsem ve 24ti odpannoval. Tech zasunu bylo za 8 mesicu mraky prumerne tak minimalne 15 tydne :D co nejhloub, nejrychleji a nejtvrdeji(budiz te postely zeme lehka). Pocet stahnuti vaginalniho svalstva za ty stovky zasunu? NULA. Wow. Kurba? Priserna wow, panna byla lepsi :lol: hold asi ty jeji vysnene rozmery se do huby nevlezou tak nemela na cem trenovat :lol: nekolikrat me opita opakovala „prosim, ze me nikdy neopustis“, ale celou dobu jsem se v tom vztahu citil jako kreten. Zustalo to na urovni skvelyho prvniho sexu, ale ja se chci se zenou milovat :hug: splynuti proste nemelo sanci probehnout a me to naprosto znicilo, protoze z tech jejich reakci kdyz byla zrovna milionova{vino, trava, pero} jsem se do ni zamiloval :think: nicmene jsem se k ni zacal chovat jako k trampoline z zajmu zachovani svoji existence. Tyhle holky proste jsou jedny z tech, ktere udavaji prumery a to co je spravne a ja jsem naprosto v torskach z toho, ze najit tu spravnou bude takovy peklo, ze to snad ani nema cenu zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.6.20 08:41

@MayhemDevil být Tebou, asi zkusím změnit sociální bublinu, v který se pohybuješ. Takhle normální lidi úplně nežijou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
17.6.20 08:56

Vzdycky nsem rikal, ze se bojim, ze sestry maj horsi mikrofloru jak profesionalni devky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
17.6.20 09:20

Dodatek

Ja ji mam vazne rad, jen proste nechapu jakto, ze nedokaze milovat sama sebe(doslova). Potom to preci nemuze vyzadovat od druhych. Jestli ji nekdo blizky znasilnil nebo co… Resit to sni neslo, bloknul bych ji jeste vic. Jsem kreten, kteryho uz nikdy nechce videt a veskera chyba byla na moji strane… Mohlo to vazne skoncit jeste hur :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
17.6.20 11:05

@MayhemDevil Na tvým místě bych buďto změnil doktora, nebo si nechal napsat jiný prášky.

• Citovat
  • Upravit
18114
17.6.20 11:34
@Pan Dan píše:
@MayhemDevil Na tvým místě bych buďto změnil doktora, nebo si nechal napsat jiný prášky.

Chtěla jsem napsat to samé…
Ale rozumím tak polovině obsahu sdělení, tak možná jsem já divná, že se nechytám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.6.20 11:40
@bigl píše:
Chtěla jsem napsat to samé…
Ale rozumím tak polovině obsahu sdělení, tak možná jsem já divná, že se nechytám :nevim:

Sdělení je jasný: Má velký péro a opilý nymfomanky mu šeptaj, že o něj nechtěj přijít a posílaj si fotky jeho ptáka na mobilu a pak za ním choděj celý skupiny. Tak mu prej máš taky napsat :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.06.20 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
17.6.20 11:41
@MayhemDevil píše:
@Doctus
Uz jsi doktor chlape? Ta diskuze zacla nekdy v 2013 tak uz by jsi mohl byt :) Co me v diskuzi zaujalo je tvoje diskutovani s zenskyma o „průměru“ to, ze vyzkumy dokazuji 13 az 15 cm neznamena, ze zeny co ti tu tvrdi, ze prumer je 17 plus ti lzou. Je neskutecne promiskuitni doba tenhle trend se zryhluje a zryhluje zhruba od y2k kdy zacal byt internet mainstream. Momentalne je to ve stavu, ze pokud nemas aspon 7" tak si praktick nezaprcas pres internetovy seznamky typu tindr, badoo etc. To same je na diskotekach kdy proste tam chodi porad stejni typci, kteri maji dostatecne vybaveni na to aby ai na tenhle plochy druh sexu verili. Navic zenske chteji to co chce ta druha a musi to mit ony;)
Pokud jedna zenska ze skupiny lovici sex na jednu noc ulovi 20plus tak ten chlap prakticky oprca celou tu skupinu bez jakekoliv snahy. Normalne k nemu prijdou a chteji to ikdZ ten chlap tam prijde jen na pívko. Normalne jsem videl jak holka prisla za kamosem a on rovnou rekl, ze ji dneska neoprca a ona hned „proc to jako nejsem dost hezka“ :roll: takze nejenom dneska musis mit nadprumer aby sis zaprcal, ale zaroven si ty zensky toci ty same chlapy, pripocitej k tomu to kolika zenskej ty 20plus stihnou rozeslat svoje fotky pres appky a dostanes se do situace kdy jsi i se slusnou vybavou „ubohej prumer“. Ja mel ted zkusenosti se dvema size queen jedna byla „dobra“ a druha „fatalni“. A proti tem „dobrym size queens“ vazne nic nemam, pokud ta holka vystridala vsechno.. Snazila se adaptovat se na kazdeho partnera tak aby si vyhovovali, ujistila se, ze to fakt nema jen v palici a zaposilovala aby pro ten sextaky neco udelala ona. Je v poradku jit dal kdyz je proste dole jina:) nicmene druha varianta je fakt drsna. Je to size queen co se chce usadit a zit monogamni vztah. V mym pripade se jednalo o holku, ktera byla nymfa(prakticky by pero v sobe mohla mit porad) nonstop.. Me trocha krve nevadi takze nonstop. Tak poznas, ze ta zenska je fakt na sex… Nicmene ona byla vazne uplne posedla konskyma rozmerala a me priroda nadelila proste neco pod 20 :oops:
Co bylo totalne divny je fakt, ze ta holka si to neumela a nexhtela udelat sama. Odmitala cokoliv jineho, nez pero v kunde. Prsty me aktivne tahala pryc.. Odmitala jakekoliv hracky abych mel treba sanci zjistit jestli ma nejaky G a nejaky A. Posteli ji proslo pres 40 chlapu a pani byla horsi jak 16ti leta panna co jsem ve 24ti odpannoval. Tech zasunu bylo za 8 mesicu mraky prumerne tak minimalne 15 tydne :D co nejhloub, nejrychleji a nejtvrdeji(budiz te postely zeme lehka). Pocet stahnuti vaginalniho svalstva za ty stovky zasunu? NULA. Wow. Kurba? Priserna wow, panna byla lepsi :lol: hold asi ty jeji vysnene rozmery se do huby nevlezou tak nemela na cem trenovat :lol: nekolikrat me opita opakovala „prosim, ze me nikdy neopustis“, ale celou dobu jsem se v tom vztahu citil jako kreten. Zustalo to na urovni skvelyho prvniho sexu, ale ja se chci se zenou milovat :hug: splynuti proste nemelo sanci probehnout a me to naprosto znicilo, protoze z tech jejich reakci kdyz byla zrovna milionova{vino, trava, pero} jsem se do ni zamiloval :think: nicmene jsem se k ni zacal chovat jako k trampoline z zajmu zachovani svoji existence. Tyhle holky proste jsou jedny z tech, ktere udavaji prumery a to co je spravne a ja jsem naprosto v torskach z toho, ze najit tu spravnou bude takovy peklo, ze to snad ani nema cenu zkouset.

Sexu chtivé ženy řeší jen délku penisu. Tak jako samci řeší jen kde můžou smočit. Normální ženská, která chce normální partnerský vztah řeší úplně něco jiného. Ta tvoje…podle toho co o ní píšeš bude mít spíš pocuchanou psychiku… Podle mého názoru…ženské stačí i 15 cm k uspokojení…ženské to mají v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 11:57

Nečetl jsem diskuzi, nicméně při měření penisu asi chlapi používají nějaká zvláštní pravítka. S bejvalkou jsme v sexu byli docela odvázaní, občas někoho přizvali, občas šli na swingers. A mých poctivě změřených 17 cm -délka a 13 cm obvod jsem ho měl většího, než slibovaných 18, 20 apod. A na swingers byli max 2 chlapi, kteří na tom byli líp než já. Šířka sešitu A5 je 14,8cm a délka 21 cm. Tak si to poměřte a uvidíte, jak na tom skutečně jste.

• Citovat
  • Upravit
1336
17.6.20 12:48

Pardon

Spis jsem psal doctusovi kde „nektere“ typy zen berou svuj prumer aniz by to byla nahoda

a druhy dotaz byl zda jsou tu zeny, ktere vazne nic jineho nez PIV nezajima, protoze to pro me osobne byl sok a rad se parnerce venuji vselijak:)

Tu omacku okolo jsem si mohl nechat. Je to vazne na prasky a muze to pusobit utocne vuci spouste bytosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
17.6.20 12:53
@Chauvinist píše:
Sdělení je jasný: Má velký péro a opilý nymfomanky mu šeptaj, že o něj nechtěj přijít a posílaj si fotky jeho ptáka na mobilu a pak za ním choděj celý skupiny. Tak mu prej máš taky napsat :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 17.06.20 v 11:42

Nic takoveho jsem nepsal. Ja jsem prave uplne normalni magor;) to jsou prave uryvky z toho co z ni obcas padalo za h. :roll: tak pro pristi komunikaci se mnou prosim jiny uhel pohledu, ale pripoustim, ze se to dalo pochopit tak jak pisete a omlouvam se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.6.20 12:55

@MayhemDevil V zadku jsi už byl?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.6.20 13:04
@MayhemDevil píše:
@Doctus

@Ram16G

• Citovat
  • Upravit
1336
17.6.20 13:13
@Klopotkova píše:
@MayhemDevil V zadku jsi už byl?
:lol: pardon za neslusnou otazku, ale kam tim smerujete :lol: :nevim: prevazne s plastenkou a gelem stejne jako kdyz prijedou komousi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
17.6.20 13:21

@MayhemDevil V podstatě popisuješ Paretův princip - 20% chlapů, 80% souloží. Tam by dávalo smysl, že reálně ženami pozorovaný průměr u milenců bude jiný, než co zjistí lékaři u kompletní mužské populace. Dobrý postřeh.

A odpovídalo by to i nářkům na RedPill fórech, jak mladé baby souloží s úzkou skupinou Chadů, kteří v rámci nezávazného sexu vlezou na všechno co má díru, zatímco oni, beta samci, se skoro nedostanou k lizu. A až když se už notně vydováděné slečny chtějí usadit, sáhnou po beta samci, zplodí s ním dítě, pár let se nechají živit, ale stejně mu buď postupně zaříznou sex nebo se s ním nakonec rozvedou, protože v hlavě mají všechny ty sexuálně lepší a výkonnější a v běžném, monogamním svazku je obyčejný chlap nedokáže trvale udržet spokojené.

Nevím, přijde mi to jako nějaká divná sociální bublina co popisuješ ty i oni. Asi to fakt existuje, když o tom píšete, ale…

Příspěvek upraven 17.06.20 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria