Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jahor píše:
@MayhemDevil V podstatě popisuješ Paretův princip - 20% chlapů, 80% souloží. Tam by dávalo smysl, že reálně ženami pozorovaný průměr u milenců bude jiný, než co zjistí lékaři u kompletní mužské populace. Dobrý postřeh.A odpovídalo by to i nářkům na RedPill fórech, jak mladé baby souloží s úzkou skupinou Chadů, kteří v rámci nezávazného sexu vlezou na všechno co má díru, zatímco oni, jako beta samci se skoro nedostanou k lizu. A až když se už nutně vydováděné slečny chtějí usadit, sáhnou po beta samci, zplodí s ním dítě, pár let se nechají živit, ale stejně mu buď postupně zaříznou sex nebo se s ním nakonec rozvedou, protože v hlavě mají všechny ty sexuálně lepší a výkonnější a v běžném, monogamní svazku je obyčejný chlap prostě nedokáže trvale udržet spokojené…
Nevím, přijde mi to jako nějaká divná sociální bublina co popisuješ ty i oni. Asi to fakt existuje, když o tom píšete, ale…
Snazil jsem se naznacit, ze ta bublina se zvetsuje diky technologiim a, ze existuji krom zen, ktere poradne nadobi potrebuji i falesne size queens, ktere si odmitaji pripustit, ze milovani neni pouze PIV sex a nebyly donucene k tomu poznat sve telo k uspokojeni behem milovani s normalnim chlapem.
Příspěvek upraven 17.06.20 v 13:29
@Klopotkova píše:
Je pro Tebe důležitý anální sex? Pro mě samotný anál až tak ne, ale miluji lízání zadků jak aktivně, tak pasivně, je to takový můj folklór.
Nedá mi to. Ty jsi v reálu žena nebo muž?
@Klopotkova píše:
Je pro Tebe důležitý anální sex? Pro mě samotný anál až tak ne, ale miluji lízání zadků jak aktivně, tak pasivně, je to takový můj folklór.
Pro me neni dulezity sex, ale uspokijeni partnerky. Takze si to klidne strihnu i behem rude armady pripadne to strcim do analu, ale lizani tohohle je pro me teda uz pres caru a to jsem diky povolanim co jsem vykonaval videl z lidi vyjit vsechno vsim(mozky usima ci nosem atd) ja bych ze z toho urcite nepodelal, ale vycouval bCh z toho spis z hygienickych duvodu
@Jahor píše:
@MayhemDevil V podstatě popisuješ Paretův princip - 20% chlapů, 80% souloží. Tam by dávalo smysl, že reálně ženami pozorovaný průměr u milenců bude jiný, než co zjistí lékaři u kompletní mužské populace. Dobrý postřeh.A odpovídalo by to i nářkům na RedPill fórech, jak mladé baby souloží s úzkou skupinou Chadů, kteří v rámci nezávazného sexu vlezou na všechno co má díru, zatímco oni, beta samci, se skoro nedostanou k lizu. A až když se už notně vydováděné slečny chtějí usadit, sáhnou po beta samci, zplodí s ním dítě, pár let se nechají živit, ale stejně mu buď postupně zaříznou sex nebo se s ním nakonec rozvedou, protože v hlavě mají všechny ty sexuálně lepší a výkonnější a v běžném, monogamním svazku je obyčejný chlap nedokáže trvale udržet spokojené.
Nevím, přijde mi to jako nějaká divná sociální bublina co popisuješ ty i oni. Asi to fakt existuje, když o tom píšete, ale…
Příspěvek upraven 17.06.20 v 13:27
@Jahor Existence něčeho, co popisuješ jako „Paretův princip“ mě kdysi také napadlo. Logiku to dává.
@Jahor píše:
@MayhemDevil V podstatě popisuješ Paretův princip - 20% chlapů, 80% souloží. Tam by dávalo smysl, že reálně ženami pozorovaný průměr u milenců bude jiný, než co zjistí lékaři u kompletní mužské populace. Dobrý postřeh.A odpovídalo by to i nářkům na RedPill fórech, jak mladé baby souloží s úzkou skupinou Chadů, kteří v rámci nezávazného sexu vlezou na všechno co má díru, zatímco oni, beta samci, se skoro nedostanou k lizu. A až když se už notně vydováděné slečny chtějí usadit, sáhnou po beta samci, zplodí s ním dítě, pár let se nechají živit, ale stejně mu buď postupně zaříznou sex nebo se s ním nakonec rozvedou, protože v hlavě mají všechny ty sexuálně lepší a výkonnější a v běžném, monogamním svazku je obyčejný chlap nedokáže trvale udržet spokojené.
Má to logiku, ale po 10-20 letech se přejí i ten alfasamec. Můj názor. ![]()
U sousedů je tráva vždycky zelenější ![]()
Ja se tak v tom vztahu citil od zacatku nastesti/bohuzel me priroda nadelila az premiru citlivosti a empatie a klasicka zena/zena me uplne netahne
a stejne ony nemuzou vystat me(jako partnera. Jako kamarada me naopak preferuji velice, protize nemusi lhat)
pac me neopijou rohlikem a pro klidnej vztah preferujou chlapa, kteryho uchlacholej zasunem kdyz je treba ![]()
Ale mam spoustu negativnich vlastnosti tak bych nerad aby to nekdo bral tak, ze na to svadim nevydarene vztahy. Vubec
@Jahor píše:
Nedá mi to. Ty jsi v reálu žena nebo muž?
Blonďatá žena s holou frndou a velkýma, krásná očima. Nejsi první, kdo si na emiminu myslí, že jsem muž, občas o tom tady někdo diskutuje. ![]()
@Klopotkova píše:
Blonďatá žena s holou frndou a velkýma, krásná očima. Nejsi první, kdo si na emiminu myslí, že jsem muž, občas o tom tady někdo diskutuje.
Jsem tu prvni den a rekl bych, ze to bude tim, ze mate tvrdy pero mezi nohama cadteji jak vetsina chlapu… Ale mylit se muzu ![]()
No jo no nedá se stim nic dělat no, jednou ženská pozná pořádnou kladu a je v prdeli a není to jen o pořádnem orgáči ale ten pocit zamilovanosti po sexu je k nezaplacení tohle nikdy mít nebude s mužem co má střední penis. Ženský nechápou, že muž median sní nikdy nesplyne. Ale možná chápou to proto pořád dokola lžou, že na velikosti nezáleží. Oni si myslí, že muži jim to věří ale nechápou že je jen muž využívá ať je to na cokoliv, pridrzi, uvaří a uklidí a má za sto bodů 😂 asi tak o splynutí si můžeš nechat jen tak zdat holka máš to blby. A věř mi chlapy umí dobře hrát že miluje jen aby zasunul. Udělali jste si to sami.
@PB123 píše:
No jo no nedá se stim nic dělat no, jednou ženská pozná pořádnou kladu a je v prdeli a není to jen o pořádnem orgáči ale ten pocit zamilovanosti po sexu je k nezaplacení tohle nikdy mít nebude s mužem co má střední penis. Ženský nechápou, že muž median sní nikdy nesplyne. Ale možná chápou to proto pořád dokola lžou, že na velikosti nezáleží. Oni si myslí, že muži jim to věří ale nechápou že je jen muž využívá ať je to na cokoliv, pridrzi, uvaří a uklidí a má za sto bodů 😂 asi tak o splynutí si můžeš nechat jen tak zdat holka máš to blby. A věř mi chlapy umí dobře hrát že miluje jen aby zasunul. Udělali jste si to sami.
Běž spinkat.
Moje rada je holky pokud chceš splynutí, musíš si najít s větším nedá se nic dělat ten bude mi v sexu uspokojeny své ego, což je pro muže ve vztahu a hlavně vsexu to nejdůležitější z takovým můžeš splynout ale s medianem asi těžko když pravda vyšla na jevo. Me by opravdu zajímalo, jestli ženský rozumí tomu mužskému egu a jak je pro něho důležité. Myslím že asi ne a ani nemůžou rozumět Holt ho nemaj.
@Čičorečka píše:
Běž spinkat.
Jak myslíš holka hahahah
Ani jedna nevěříte ale sama to poznáš nebo už jsi to poznala
@PB123 píše:
Jak myslíš holka hahahah
Ani jedna nevěříte ale sama to poznáš nebo už jsi to poznala
Hm. Tak vyčůrat (ale bacha na tu kládu), pomodlit a spát.
@PB123 Hele neházej tu machry. Největší anakondu tu má úplně jiný uživatel ![]()