Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danko124 píše:
Odpoví mi někdo prosím
co je podle vás ideální penisu (velikost)
ano je mi píše: Více
18/5
Za život ženám se kterýma jsem byl, stačilo mých 16cm
@Jarmil_los píše:
Za život ženám se kterýma jsem byl, stačilo mých 16cm
Co jim také zbývalo
@Venetia píše:
Co jim také zbývalo
Však si mohli koupit umělaka… Já jim to nezakazoval
Ono je to na prd Holky, zjistit tu velkou rozkoš z velkého penisu a potom to nemít ve vztahu že?
Máte to blbý teda. Proč, tak muži šílí z penisu?😂 Je to Ego, chlap ti na dobrý orgasmus kašle pokud není na PRVNÍM MÍSTĚ uspokojen jeho Ego v sexu. Ten sex je o ničem můžeš být krasavice nevím jaká holka, nikdy tě nebude milovat skutečně z hlouby duše. A ani to nejde i kdyby sebe víc chtěl. (NELZE MILOVAT A ZÁROVEŇ PONÍŽEN). Bude tě mít rád, což on si myslí že je láska ale skutečnost je jiná. Najde se nějaký trouba bez Ega, ale takový miluje skrze vagíny, takové lásce já říkám, láska o vagíně. Však ani vy skutečně nejste schopný milovat muže se středním penisem natož s malým.
@Bactrian píše:
Ono je to na prd Holky, zjistit tu velkou rozkoš z velkého penisu a potom to nemít ve vztahu že?Máte to blbý teda. Proč, tak muži šílí z penisu?😂 Je to Ego, chlap ti na dobrý orgasmus kašle pokud není na PRVNÍM MÍSTĚ uspokojen jeho Ego v sexu. Ten sex je o ničem můžeš být krasavice nevím jaká holka, nikdy tě nebude milovat skutečně z hlouby duše. A ani to nejde i kdyby sebe víc chtěl. (NELZE MILOVAT A ZÁROVEŇ PONÍŽEN). Bude tě mít rád, což on si myslí že je láska ale skutečnost je jiná. Najde se nějaký trouba bez Ega, ale takový miluje skrze vagíny, takové lásce já říkám, láska o vagíně. Však ani vy skutečně nejste schopný milovat muže se středním penisem natož s malým.
Já tomu nerozumím… Jak se uspokojuje ego v sexu?
@Bactrian píše:
Ono je to na prd Holky, zjistit tu velkou rozkoš z velkého penisu a potom to nemít ve vztahu že?Máte to blbý teda. Proč, tak muži šílí z penisu?😂 Je to Ego, chlap ti na dobrý orgasmus kašle pokud není na PRVNÍM MÍSTĚ uspokojen jeho Ego v sexu. Ten sex je o ničem můžeš být krasavice nevím jaká holka, nikdy tě nebude milovat skutečně z hlouby duše. A ani to nejde i kdyby sebe víc chtěl. (NELZE MILOVAT A ZÁROVEŇ PONÍŽEN). Bude tě mít rád, což on si myslí že je láska ale skutečnost je jiná. Najde se nějaký trouba bez Ega, ale takový miluje skrze vagíny, takové lásce já říkám, láska o vagíně. Však ani vy skutečně nejste schopný milovat muže se středním penisem natož s malým.
Ježíš to je zase blábol. Jde vidět, že velké ego se jaksi vylučuje s množství mozkové hmoty ![]()
Prosim je pravda, ze kazda vagina sa proste musi natiahnut? partner je az privelmi obdareny, skor je hruby proste ale aj dlhy, no horsia je ta hrubka :/
naozaj mohutny…a ja som velmi uzka na jeden prst vacsinou, aj po vzruseni a zlhceni, a ma problem sa tam dostat, tak to uz neskusame, uz sme rezignovali, a to sme spolu iba styri mesiace. Neviem, co dalej…moj gynekolog mi povedal, ze som jedna z uzsich zien, nechcem aby ma partner nejako natiahol, je fakt pravda, ze to chce iba trening a proste kazda sa roztiahne??? Dakujem
anonym 24
@Anonymní píše:
Prosim je pravda, ze kazda vagina sa proste musi natiahnut? partner je az privelmi obdareny, skor je hruby proste ale aj dlhy, no horsia je ta hrubka :/naozaj mohutny…a ja som velmi uzka na jeden prst vacsinou, aj po vzruseni a zlhceni, a ma problem sa tam dostat, tak to uz neskusame, uz sme rezignovali, a to sme spolu iba styri mesiace. Neviem, co dalej…moj gynekolog mi povedal, ze som jedna z uzsich zien, nechcem aby ma partner nejako natiahol, je fakt pravda, ze to chce iba trening a proste kazda sa roztiahne??? Dakujem
anonym píše: Více
Po porodu ještě budeš ráda, že ho máš holka.
@Anonymní píše:
Prosim je pravda, ze kazda vagina sa proste musi natiahnut? partner je az privelmi obdareny, skor je hruby proste ale aj dlhy, no horsia je ta hrubka :/naozaj mohutny…a ja som velmi uzka na jeden prst vacsinou, aj po vzruseni a zlhceni, a ma problem sa tam dostat, tak to uz neskusame, uz sme rezignovali, a to sme spolu iba styri mesiace. Neviem, co dalej…moj gynekolog mi povedal, ze som jedna z uzsich zien, nechcem aby ma partner nejako natiahol, je fakt pravda, ze to chce iba trening a proste kazda sa roztiahne??? Dakujem
Myslím že tě pernamentne asi neroztahne, ale až zjistíš tu rozkoš jakou může jen vydat velký penis, budeš psychicky závislá na velkém penisu. A bude to těžké se smířit se středním penisem. A věř mi bude to hodně těžké to vydržet jen při středním penisu, je tu velká pravděbodobnost, že budeš zahybat.
@Anonymní píše:
Myslím že tě pernamentne asi neroztahne, ale až zjistíš tu rozkoš jakou může jen vydat velký penis, budeš psychicky závislá na velkém penisu. A bude to těžké se smířit se středním penisem. A věř mi bude to hodně těžké to vydržet jen při středním penisu, je tu velká pravděbodobnost, že budeš zahybat.
Ja byvmch se chtěla zeptat jak si můžu rostahnout svoji vaginu protože můj kluk má penis 21/13 a když nestojí tak má 16 cm
holky můžete mi dát nějakou radu co stim
@Anonymní píše:
Ja byvmch se chtěla zeptat jak si můžu rostahnout svoji vaginu protože můj kluk má penis 21/13 a když nestojí tak má 16 cm
Kup si cuketu ![]()