Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anoli30 píše:
Tak koukám, že tu dnes zas byla zajímavá debata a já to prošvihla.![]()
![]()
to víš kdo pozdě chodí… ![]()
@denisa 76 píše:
@Kraťomír Máš pravduTy ženu opravdu nedokážeš uspokojit
Díky za upřímnost!
Konečně se mi tu někdo jen nesnaží neustále mazat med kolem úst, nepřetvařuje se a přímo a na rovinu mi řekne, jak to se mnou opravdu je a že můj problém opravdu není jen nízké sebevědomí a nebo strach ze selhání, nýbrž že kvůli svému směšně malému zakrnělému penisu je to skutečně jen čistě tělesná neschopnost, s něčím tak trapně malým uspokojit ženu…
Bravo a ještě jednou moc děkuji za pravdu, byť v mém případě je dosti krutá…
@Kdoule píše:
Aha, čili si z nás přispěvatel dělá srandu, slušně řečeno. Njn.
To tedy teď ale vážně netuším, dle čeho tak usuzujete?
Zřejmě to bude opět ten nesoucit a nepochopení…
@Kraťomír Hele ty moc dobře víš jak jsem to myslela
Každá ženská je jiná a at jedný stačí k životu péro, které není pro jinou žádná hitparáda pořád je to o charizma..šarmu..zkrátka je to o tom jak se chlap umí hezky usmát a pohladit pohledem..pak jde všechno úplně samo.
U tebe je to opravdu o sebevědomí a radši se fakt o nic s žádnou nepoušej, protože uteče jenom co otevřeš pusu. Krutej si k sobě sám už jenom tím, že si myslíš, že život je jenom o péru. Radim ti přestan myslet na krávoviny a užívej si života, protože jednou opravdu může nastat to co si neustále přivoláváš a pak už nebude cesta zpátky ![]()
@denisa 76 píše:
@Kraťomír Hele ty moc dobře víš jak jsem to myslela![]()
Každá ženská je jiná a at jedný stačí k životu péro, které není pro jinou žádná hitparáda pořád je to o charizma..šarmu..zkrátka je to o tom jak se chlap umí hezky usmát a pohladit pohledem..pak jde všechno úplně samo.
U tebe je to opravdu o sebevědomí a radši se fakt o nic s žádnou nepoušej, protože uteče jenom co otevřeš pusu. Krutej si k sobě sám už jenom tím, že si myslíš, že život je jenom o péru. Radim ti přestan myslet na krávoviny a užívej si života, protože jednou opravdu může nastat to co si neustále přivoláváš a pak už nebude cesta zpátky
se ti divím že se s ním žlučíš… já už to dávno vzdala.. přijde mi že si z nás dělá neskutečnou srandu a děsně se tím baví…
![]()
A Kraťomíre raději na mě nereaguj mohla bych napsat něco čeho bych pak litovala ![]()
@Kraťomír píše:???
To tedy teď ale vážně netuším, dle čeho tak usuzujete?Zřejmě to bude opět ten nesoucit a nepochopení…
@Kdoule píše: ???třeba myslel nesoucit a nepochopení vůči nám… to mi totiž tak přijde…
Nesoucit a nepochopení???
Označuješ tu opakovaně svůj penis termínem mikropenis a potom napíšeš míry nad 10cm včetně normální tloušťky, co to tedy je? Výsměch mužům, kterým příroda nadělila skutečný mikropenis nebo jak bys to tedy nazval???
@denisa 76 píše:
@Vesmilka chvilkové pomanutí mysli
@Vesmilka myslím si, že spíš slyší to co má zabudovaný v hlavě a i kdyby měl péro jak Rosemberg tak bude pořád zpívat o tom jak ho má malýho a to je už podle mě blokace hlavy ![]()
@Doctus píše:
Já bych mu ho utrhl. A byl by klid.
Nerada připouštím, že destruktivní řešení může být někdy skutečně řešením, ale v tomto případě by byl asi opravdu klid
![]()
Ja teda jen letem svetem..Nevim jestli si Kratomir dela srandu, ale za sebe muzu rict, ze s malym fanfulinem se toho opravdu moc nadelat neda.Ja mela byvaleho, skvely, mily, prachaty..ale…nakonec jsem musela si musela priznat, ze at chci jak chci i ta postel mi tam hraje podstatnou roli a to mi on nedokaze dat.Tak jsem to ukoncila, ale pravy duvod jsem mu nezdelila na to jsem nemela srdce ![]()
@svycarka
Problém je v tom, že on má jen malý rozum, nikoliv penis, ten je v mezích normy. Každá žena je jiná, ale 13 cm (či kolik Kraťomír má) by neměl být problém.