Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
![]()
Tak jsi pověřen slíděním a jak dotyčného dopátráš, tak směle do toho ![]()
@Kdoule píše:
Ten návrh tu už je dnes podruhé, teď ještě sehnat realizátora…
Ty máš celkem zajímavou přezdívku. Pardon, ale já to nechtěně vždycky automaticky čtu jako „Koule“ ![]()
@Kdoule píše:
@Doctus![]()
Tak jsi pověřen slíděním a jak dotyčného dopátráš, tak směle do toho
a psm použít rezavou pilu ![]()
@Arturus píše:
Ty máš celkem zajímavou přezdívku. Pardon, ale já to nechtěně vždycky automaticky čtu jako „Koule“
![]()
Ježiš aby na to taky nedošlo, kila po porodu se mě zatím drží celkem úspěšně
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, já raději anonymně, abych nebyla ukamenována.
Já bych řekla, že na velikosti záleží - ale dodala bych, že nejen na ní, ale je to soubor několika aspektů - velikost, tvrdost, celkový vzhled, jak to sním umí a jakou má na to chuť. Mě třeba hrozně rajcuje, když je chlap nadrženej a hrozně moc to chce. Takže i chlap s obrem, kterej by byl v posteli vlažnej, není to pravý ořechový. Mě třeba nejvíc vyhovuje takový lehký nadprůměr, ale jak už jsem psala, záleží nejen na velikosti
velmi souhlasím, jen bych doplnila že extrémy na obě strany jsou dvakrát špatně.
Jednou pro ten extrém samotný - malý necítíš, dlouhý může bolet
Po druhé se to odráží na chlapově sebevědomí. Pokud ho má malé je to nuda a může být potřeba ho utěšovat což fakt není přitažlivě, pokud ho má moc velké myslí si že se už nemusí snažit.
Já bych kráťovi klidně uřízla i kus ptáka, nech ví co to je mikropenis když o něm tak básní ![]()
@Doctus píše:no to bych mu nechala aspoň na něco pak může být pyšný
@pannacotta
A co „příslušenství“, to necháme?
@pannacotta píše:
Já bych kráťovi klidně uřízla i kus ptáka, nech ví co to je mikropenis když o něm tak básní
souhlasím
![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
A co „příslušenství“, to necháme?
No, tak myslím že to by jsme mohli ![]()
Bude se to vyjímat. Samostatné…
Příspěvek upraven 28.05.13 v 17:28
@Vesmilka píše:
souhlasím![]()
![]()
jo aspoň si může říkat že má velký koule ![]()