Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 píše:
@Kraťomír Hele ty moc dobře víš jak jsem to myslela![]()
Každá ženská je jiná a at jedný stačí k životu péro, které není pro jinou žádná hitparáda pořád je to o charizma..šarmu..zkrátka je to o tom jak se chlap umí hezky usmát a pohladit pohledem..pak jde všechno úplně samo.
U tebe je to opravdu o sebevědomí a radši se fakt o nic s žádnou nepoušej, protože uteče jenom co otevřeš pusu. Krutej si k sobě sám už jenom tím, že si myslíš, že život je jenom o péru. Radim ti přestan myslet na krávoviny a užívej si života, protože jednou opravdu může nastat to co si neustále přivoláváš a pak už nebude cesta zpátky
Neboj, já se už nikdy v životě o nic s žádnou dívkou opravdu pokoušet nebudu, a cesty zpět není už teď - vlastně už dlouhou řadu let není cesty zpět - jen chmurný a naprosto zbytečný nenaplněný život a neslavný konec v samotě, víc už na mne v tomto životě nečeká…
A fakt to ani trochu není o sebevědomí…
@Kdoule píše: ???
Nesoucit a nepochopení???
Označuješ tu opakovaně svůj penis termínem mikropenis a potom napíšeš míry nad 10cm včetně normální tloušťky, co to tedy je? Výsměch mužům, kterým příroda nadělila skutečný mikropenis nebo jak bys to tedy nazval???
Je to tak či onak pořád mikropenis, stejně jako ten můj, jen je třeba ještě o něco menší… V těchto až uboze směšných hodnotách už nějakých pár cm nehraje vůbec žádnou roli… Trapas je to tak či tak, uspokojit ženu s tak malým penisem nelze - žádná by mě v sobě totiž ani necítila - a na zplození potomka to taktéž nedostačuje… Tím pádem tam nevidím rozdíl, jestli 7 cm a nebo 13 cm, tak či tak je to jako z bláta do louže… A tloušťka určitě také není normální, pokud vím, tak běžná šířka je někde kolem 4 - 4.5 cm, já mám jenom směšných 3.5 cm, což je pořád jenom taková trochu širší propiska…
@svycarka píše:
Ja teda jen letem svetem..Nevim jestli si Kratomir dela srandu, ale za sebe muzu rict, ze s malym fanfulinem se toho opravdu moc nadelat neda.Ja mela byvaleho, skvely, mily, prachaty..ale…nakonec jsem musela si musela priznat, ze at chci jak chci i ta postel mi tam hraje podstatnou roli a to mi on nedokaze dat.Tak jsem to ukoncila, ale pravy duvod jsem mu nezdelila na to jsem nemela srdce
Přesně tak, tohle se prostě ničím nahradit nedá! I kdyby ten chlap byl tím nejlepší na světě, tak s takto malým penisem by si stejně nikdy plnohodnotný vztah neudržel… A nebo ano, ale jeho partnerka by si dříve či později tak či tak musela najít milence s normální výbavou, který by jí dokázal uspokojit…
Já osobně bych toho milence své životní lásce i dovolil a nic bych proti tomu neměl, protože chápu, že mrzák jako já by jí nikdy nemohl udělat opravdu dobře (nic si nenalhávejme) a za její lásku a přítomnost je to pro mě jen malá daň… Ale i tak, asi bych se s tím nikdy úplně nesrovnal, pro chlapa to asi v žádném případě nemůže být moc příjemný pocit - i když bych alespoň věděl, že teď je už opravdu šťastná…
I tak bych na to ale chtěl stačit já sám, což ale nikdy nebude možné…
Proč jen ke mně musela být příroda až tak moc krutá?
@Kraťomír píše:
Přesně tak, tohle se prostě ničím nahradit nedá! I kdyby ten chlap byl tím nejlepší na světě, tak s takto malým penisem by si stejně nikdy plnohodnotný vztah neudržel… A nebo ano, ale jeho partnerka by si dříve či později tak či tak musela najít milence s normální výbavou, který by jí dokázal uspokojit…Já osobně bych toho milence své životní lásce i dovolil a nic bych proti tomu neměl, protože chápu, že mrzák jako já by jí nikdy nemohl udělat opravdu dobře (nic si nenalhávejme) a za její lásku a přítomnost je to pro mě jen malá daň… Ale i tak, asi bych se s tím nikdy úplně nesrovnal, pro chlapa to asi v žádném případě nemůže být moc příjemný pocit - i když bych alespoň věděl, že teď je už opravdu šťastná…
I tak bych na to ale chtěl stačit já sám, což ale nikdy nebude možné…
Proč jen ke mně musela být příroda až tak moc krutá?
já tě chápu! ty si ženská s velkym frajtrem a tady pořádáš seznamku
tak se hlásím a kdo další?
Tady se to zvrhává v psychiatrickou poradnu. Musím zajít pro svěrací kazajku. ![]()
@martina0310 píše:
já tě chápu! ty si ženská s velkym frajtrem a tady pořádáš seznamkutak se hlásím a kdo další?
@martina0310 píše:
já tě chápu! ty si ženská s velkym frajtrem a tady pořádáš seznamkutak se hlásím a kdo další?
@martina0310 píše: