Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka píše:
no já taky čumím, že se nám Doctus pěkně zvrhl vždyť on se dal na SM![]()
A to jsem si myslela že tady máme slušňáka ![]()
@Doctus píše:
A k tomu ještě pohlednými…
jak to víš vždyť jsi nás neviděl
ty nám podlézáš
![]()
@Vesmilka píše:
jak to víš vždyť jsi nás neviděl![]()
![]()
ty nám podlézáš
![]()
![]()
bůh ví co má pocholek za lubem
![]()
@pannacotta píše:
A to jsem si myslela že tady máme slušňáka
víš co se říká: myslet znamená ho*** vědět
![]()
@Vesmilka píše:
víš co se říká: myslet znamená ho*** vědět![]()
![]()
![]()
Už jsem poučena ![]()
Uložme si to všichni do hippocampu, přitom můžeme vytěsnit a zapomenout nějaký pud (zvolte ad libitum). ![]()
Co to vůbec je „SM“? Já žiji v přesvědčení, že symphysis menti (spojuje obě mandibuly = dolní čelisti po narození; jeden z útvarů na lebce novorozence). Doufám, že je tomu tak… ![]()
@Doctus píše:
Co to vůbec je „SM“? Já žiji v přesvědčení, že symphysis menti (spojuje obě mandibuly = dolní čelisti po narození; jeden z útvarů na lebce novorozence). Doufám, že je tomu tak…
no není to přesně ale byl jsi hodně blízko
![]()
@Doctus píše:
Co to vůbec je „SM“? Já žiji v přesvědčení, že symphysis menti (spojuje obě mandibuly = dolní čelisti po narození; jeden z útvarů na lebce novorozence). Doufám, že je tomu tak…
Těsně vedle ![]()
@Doctus píše:
@svycarka
Problém je v tom, že on má jen malý rozum, nikoliv penis, ten je v mezích normy. Každá žena je jiná, ale 13 cm (či kolik Kraťomír má) by neměl být problém.
Penis maly ma, respektive mensi. Nema mikropenis, ktorym sa tolko ohana. ![]()
13 cm penis v pozoru proste je mensi, ci maly penis. Bodka. ![]()
@svycarka píše:
Ja teda jen letem svetem..Nevim jestli si Kratomir dela srandu, ale za sebe muzu rict, ze s malym fanfulinem se toho opravdu moc nadelat neda.Ja mela byvaleho, skvely, mily, prachaty..ale…nakonec jsem musela si musela priznat, ze at chci jak chci i ta postel mi tam hraje podstatnou roli a to mi on nedokaze dat.Tak jsem to ukoncila, ale pravy duvod jsem mu nezdelila na to jsem nemela srdce
A kolko teda cirka tam dole mal byvali?
@Kdoule píše:
Ale kvůli tomu není zase možné přestat normálně diskutovat, že se tu nachází idiot, který si vyřčené vždy překroutí k obrazu svého mikropenisu a doživotního celibátu. Kdo chce kam… To je samozřejmě trochu nadsázka, ale upřímně, tady se jeho problém určitě nevyřeší a bohužel určitě ne tím, že mu tu jeden po druhém budeme říkat, co to je skutečný mikropenis, zatímco jeho rozměry jsou v rámci průměru.@svycarka, člověk bývá zvyklý na svého partnera. Zejména v šířce je žena schopna vnímat rozdíl v řádu milimetrů, takže ano, chápu jak to myslíš, přesto jsem si jistá, že průměrný rozměr penisu 12-14cm je naprosto dostačující k orgasmickému uspokojení ženy, u nerodící ženy nebo ženy po císaři si myslím, že je víc než dostatečný v mnoha často užívaných polohách- pokud to ovšem občas prostřídáš (a pozor i na dámské pomůcky větších rozměrů), můžeš být vjemově poněkud zmatená
Ista si mozes byt, brat ti to nebudem…ale aby 12 cm bolo viac nez dostatocny pre mnoho poloh…nuz toto tvrdit…ale ok ok ok, nejdem radsej rypat
.
V kazdom pripade suhlasim s tym, ze s malym penisom, ktory zhruba odpoveda tebou spomenutym mieram, sa da celkom kvalitne sexualne zit, akurat to chce mat trochu stastie na kompatibilnu zensku, pretoze nie kazdu takato miera dostatocne vaginalne dokaze uspokojit. ![]()