Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?…
tady máš mapu světa kde na tom jak jsou odstěhuj se do korei tam budeš s 13 král průměr je tam 9,6
Dovolím si připomínku k mapě. Taková mapa nemá žádný výpovědní charakter. „Měření“ probíhalo tak, že se do internetového dotazníku v mnoha případech napsaly určité hodnoty. Nikde nebyla jistota, zda se měřilo správně a zda se uváděly pravdivé hodnoty. O reprezentativním vzorku asi taky nebyla řeč (ani tehdy, pokud muži nezapisovali hodnotu sami). Navíc, že by byly takové rozdíly v rámci bílé rasy a na tak malém prostoru, jakým je střední Evropa. Pro pobavení dobré, leč to je asi tak vše. Chudáci na Pobřeží Slonoviny, kde mají „jen“ (= ironie) 15,22 cm; a my – velcí **** – máme 15,89 cm. Rozdíl je v tom, že tam byla velikost měřena (measured; někým – lékařem, vědcem), ale u nás si to udávali sami (self-reported).
@rozmary píše:
To nic, tady člověk co neřeší ptákoviny nemá co dělat![]()
no ono i podle názvu dizkuse se dá usoudit, že se tady budou řešit hlavně „ptákoviny“ a další věci s tím spojené ![]()
Jinak jsou tady samozřejmě všichni ostatní vítáni ![]()
@Arturus píše:
no ono i podle názvu dizkuse se dá usoudit, že se tady budou řešit hlavně „ptákoviny“ a další věci s tím spojené
Jinak jsou tady samozřejmě všichni ostatní vítáni
To přesně píšu ![]()
@Vesmilka píše:
@pannacotta to by mě zajímalo kde se dnes touláš![]()
@Vorvaň obrovský píše:
Po přečtení posledních cca 5 stránek (na víc jsem nemla žaludek) je to dialog dvou nicků. Jakmile se někdo zapojí s názorem, reakce jsou naprosto neadekvátní a mimo téma.
Nemáš ten pocit?
A to chceš nechat zamknout diskusi kvůli jedné slečně co se chce hádat ![]()
@Arturus píše:
ehm, nechci nějak rýpat, ale proč se pletete do fóra a dávate nějaké návrhy na uzavření, do kterého jste dosud ani nic nepřispěla? Co takhle si hledět svého?
@pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
hele, já se včera z toho magora šla ožrat takže vás teprv dočítám
![]()
tak to musela být držka v louži
![]()
To nic, tady člověk co neřeší ptákoviny nemá co dělat