Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Pierko_
To by ses divil, ale důchodce s českým důchodem si tam žije nepoměrně lépe než v ČR. Tam jsou ceny „trochu jinde“.
Ok ok nebude sa s tebou o tomto sporiť, každý máme iný názor, ten môj je aj od niečoho odvodený, ale tak ok, je to nepodstatné, ja som chcel tým mojím prirovnaním k výplatam povedať niečo úplne iné. Asi som mal dať prirovnanie k severnej kórei, potom by si sa možno zamyslel nad tou pointov a nie nad tým ako to skutočne podľa teba je s kúpyschopnosťou na Kube. ![]()
@Doctus měla bych na tebe otázku. Jako laik v tomhle nemám přehled. Jak je to v případě, že se dva kluci narodí s rozdílnou velikostí pohlavního orgánu? Dá se považovat za indikaci, že kluk s větším penisem při narození bude mít i v dospělosti větší penis a naopak kluk s menším ho bude mít pořád menší? Jak je to s růstem a co říkají statistiky? Vím, že u každého bude probíhat růst onoho orgánu individuálně, ale zajímala by mě ta čísla. Nevím, zda jsem to napsala pochopitelně…
Kluci, kluci
neperte se… a je to tu zase… @Kallistó ahoj
kde jsi se nám holka toulala ![]()
@Pierko_ píše:
Ty ale ako keby si nechápal, že ja vyjadrujem mieru penisu nie podla toho, čo ukazujú štatistiky…ale podľa reálity v spálniach.Skúsim na teba inakšie…ak je priemerný mesačný plat na Kube po prepočte 7 000 KČ, znamená to že ich plat je normálny, či ideálny, či akurát??? NIE neznamená…je to hold proste plat malý, bodka. Zato požiarne hadice majú riadne![]()
![]()
![]()
A v Německu je zase průměrný plat 91 600 Kč, to je taky málo?
@Pierko_
Nechtěl bych být žít ani v jedné ze zmíněných zemí, dokonce ani v Africe, kde mají velké údy. Proč taky? V necivilizovaném světě?
@Pierko_ píše:
@KallistóDík Kalisto za účasť
Táák prvá respondentka za nami. Chcelo by to ešte aspoň 9..
tak já bych ten poslední taky zvládla ale ideál je asi ten předpo… ten poslední už je na mě dost
![]()
@Arturus píše:
A v Německu je zase průměrný plat 91 600 Kč, to je taky málo?
Jasne jasne, máš pravdu, všetko berem späť.
![]()
Pokud většina žen vyžaduje spíš mírně větší, či alepoň dostatečně široký a přitom průměr je údajně 14-15 ( u nás) Znamenalo by to skutečnost, že většina prostě tedy nebude nikdy dostatečně uspokojena. Je to tak?
@Pierko_ píše:
@KallistóDík Kalisto za účasť
Táák prvá respondentka za nami. Chcelo by to ešte aspoň 9..
Není zač, ještě jsem chtěla dodat, že větší, než je max. velikost na obrázku, nepotřebuju.
@Kallistó
Finální velikost nelze odhadnout, vyjma mikropenisu. U této vývojové vady, kterou Kraťomír NEMÁ!, to již lze poznat po narození. Jinak se musí počkat do dospělosti.
@Kallistó píše:
@Doctus měla bych na tebe otázku. Jako laik v tomhle nemám přehled. Jak je to v případě, že se dva kluci narodí s rozdílnou velikostí pohlavního orgánu? Dá se považovat za indikaci, že kluk s větším penisem při narození bude mít i v dospělosti větší penis a naopak kluk s menším ho bude mít pořád menší? Jak je to s růstem a co říkají statistiky? Vím, že u každého bude probíhat růst onoho orgánu individuálně, ale zajímala by mě ta čísla. Nevím, zda jsem to napsala pochopitelně…
tohle je zajímavé Doctusi tak šup sem s odpovědí ![]()
@Vesmilka ahoooj, já vás nějak nestíhala a Kraťomír mě nějak nebavil ![]()
@lihow píše:
Pokud většina žen vyžaduje spíš mírně větší, či alepoň dostatečně široký a přitom průměr je údajně 14-15 ( u nás) Znamenalo by to skutečnost, že většina prostě tedy nebude nikdy dostatečně uspokojena. Je to tak?
Nie, nie je to automaticky tak. Nedá sa to takto zjednodušovať.