Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturus neměli. Věř nebo ne, dokázat ti to není v mých silách, bohužel. Myslím, že jsem natolik soudná, abych zvládla nepřidávat cm, není k tomu ani důvod.
@Kallistó
To bychom ani netvrdili. Měla jste štěstí na větší. Ale pokud jich nebylo alespoň 100, velké závěry z toho dělat nemůžeme.
No nič, ja sa dekujem a nechávam priestor odborníkom, panicom, semipanicom s výstavnými varlatami a dámami, ktoré videli za celý svoj život jeden penis, ale sú zároveň najmúdrejšie na svete, lebo majú kamarátky urologičky a pod. Ako nechcel som týmto skĺznuť do urážiek, iba hold menujem veci tak, ako sú, bez toho aby som ich vytrhával z kontextu.
Tu proste človek, ktorý aj vie o čom sex a penetrácia penisom je, nemá šancu, lebo ho aj tak preargumentujú odborníci z kategórie vyššie spomenutých. Myslím, že každý so širšími skúsenosťami, kto tu náhodou toto laškoanie čítal, číta a bude čítať
…vie o čom realita je. Pre odborníkov vyššie, nech je 12 až 14 cm penis priemerná modla tých najfantastickejších rozmerov. A všetko vyššie je proste veľké až gigantické. Ja im to neberiem.
Našťastie, sú oveľa oveľa dôležitejšie veci na tomto svete, ako nekonečné debaty, čo je pre koho malé a čo nie. Realita, ktorú tu fakt omielam ako nejaký matrixman
…je našťastie niekde inde a nie tu, takže je asi najvyšší čas sa odobrať a nestrácať tu momentálne čas.
Adios…a prajem všetkým dámam 12 až 14 cm penisy…tie su ideálne pre vás lebo to vravia štatistiky! Určite neodporúčam 15 a viac cm megaklády!
![]()
A bien tard! A nezapomeň na ty dárky, co jsem psal. Tam je určitě seženeš.
@Kallistó, dobrá, ale jak? Fakt jsi je měřila od stydké kosti k vrcholku, všechny?
Jinak je to ale fakt jedno, v tomto se sotva můžeme dohodnout. To je jako když ženská soudí porod a jeho průběh a kvality podle svých tří a podle porodů svých 10 kamarádek či příbuzných a je přesvědčená, že ví víc než porodník. To naprosto bez urážky, jen vysvětlení, proč se v tom nejde dohodnout. U porodu je mi jasné, že se špatně cpe do statistik, ale že je pro některé muže (a asi i ženy) tak těžké přijmout výsledky statistiky něčeho celkem dobře měřitelného, to jsem opravdu nevěděla a je to přínosný poznatek.
@Doctus píše:
A bien tard! A nezapomeň na ty dárky, co jsem psal. Tam je určitě seženeš.
Tebe maximálne tak kubánsku hadicu do zadku ty štatictický pako
.
![]()
@Pierko_
Ale já myslel ty latinské dárky, chytráku „zo spálně“.
@Kallistó píše:
@Arturus neměli. Věř nebo ne, dokázat ti to není v mých silách, bohužel. Myslím, že jsem natolik soudná, abych zvládla nepřidávat cm, není k tomu ani důvod.
Ale ty 2 cm je opravdu zanedbatelná míra. Ty 2 cm navíc si taky klidně můžu naměřit a to si ani nemusím moc přidávat ![]()
@Doctus právěže jsem už v téhle diskuzi /nevím už na které stránce
/ kdysi dávno zmiňovala, že jsem měla štěstí. Taky z toho závěry nedělám, jen nevím přesně, jaký postoj mám zaujmout vůči statistikám. Zatím to beru „jen“ jako statistiku a za to se na mě nikdo nemůže zlobit. ![]()
@Pierko_ píše:
No nič, ja sa dekujem a nechávam priestor odborníkom, panicom, semipanicom s výstavnými varlatami a dámami, ktoré videli za celý svoj život jeden penis, ale sú zároveň najmúdrejšie na svete, lebo majú kamarátky urologičky a pod. Ako nechcel som týmto skĺznuť do urážiek, iba hold menujem veci tak, ako sú, bez toho aby som ich vytrhával z kontextu.
Pevně doufám, že tím nemyslíš mně a že se mě tím nesnažíš urazit, jak to vyznívá z celého kontextu tohoto odstavce
.
NIKDE jsem nepsala, že jsem za svůj život viděla JEDEN penis, ale je mi aspoň jasné, proč se nemůžeme ani domluvit na otázce a odpovědi, jestliže takto čteš příspěvky.
Ad uroložka - co by osobně zajímalo mně, jestli by údaj o velikosti nebyl jiný z praxe urologa/muže a uroložky/ženy, jestli by muž neměl tendenci statistiku „vylepšit“?
I když věřím, že ne, co by z toho měl. Možná by ses mohl nějakého urologa na průměrnou velikost zeptat, tady na diskuzi si napíše každý co chce, však víš
.
Jako ženské se mi poměrně těžce chápe, proč mezi chlapy vzniká taková řevnivost kvůli velikosti, pouhé velikosti. Ale z tvých reakcí je mi víc pochopitelné, proč by muži s průměrnými 12-14cm rozměry erigovaného penisu měli chodit kanály a proč má např. Kraťomír takové výlevy, dost možná má ve svém okolí pár podobně se vyjadřujících kamarádů.
No můžu být ráda, že jsem ženská ![]()
@Kallistó
Já se dívám jen na takové statistiky, které jsou „biass-free“, tedy s minimalizací chyb. Pokud tam některé parametry určující přesnost nenaleznu, lehce je spočítám a poté vidím, jak je to přesné.
Tuhle diskuzi už přestávám chápat, je přece jasné, že tak extrémně malý penis, jaký mám bohužel např. i já (cca. 13 - 14 cm) je opravdu na plnohodnotnou soulož i na uspokojení partnerky naprosto nepoužitelný… Ano, žena se dá určitě uspokojit i jinak - ručně, ústy, šidítkem - ale to si myslím, že nikdy nebude ono…
Nehledě např. na zplození potomka, kde i kdyby to nějak šlo (třeba tím umělým oplodněním), stejně je to pro toho potomka krutá rána a jedna velká sobeckost, šířit dál vadné geny a riskovat, že jednou dopadne stejně špatně jako já… Můj táta je na tom tedy dost dobře, řekl bych až nadprůměr, ale může to potkat až vnuka a tak dál - a to bych mu přece nemohl udělat…
Mimo to k lékaři bych na vyšetření penisu určitě nešel ani za nic, tu ostudu bych asi nepřežil… A asi nebudu sám, takže z toho je jasné, že k lékaři jdou spíše lépe vybavení jedinci, kteří se nemusí ničeho obávat…
@Kraťomír
Táhni do háje, hlupáku a blázne!!! Ještě se tu ukážeš a jsi mrtvý! Dámy prominou hrubší výrazy.
@Kdoule ano, přesně takhle jsem to měřila a ano, máš pravdu, je to ve finále jedno, těžko si to tady dokážeme.
Nevím, jestli s tím přijmutím statistiky narážíš i na mě, přesto se vyjádřím a na svojí obhajobu říkám, že neznamená, že to nejsem schopná přijmout. Jen to neberu s takovou vážností a statistiky používám jako doplňující informaci.
Myslím, že chápu obě strany, ani jedna to nemyslí špatně, vidím problém v přílišném slovíčkaření.
Příspěvek upraven 29.05.13 v 15:10
@Kallistó píše:
To souhlasím, já osobně si spíš neumím představit měření s klidnými prsty, jde i o měřítko, k pravítku některé kvůli zahnutí nepřiložíš moc dobře
, ale nemám přece důvod ti nevěřit, akorát bych z toho počtu prostě nevyvozovala závěr o průměru
Ale je mi jasné, že tato debata tu byla kvůli tomu, aby se vyjádřili partneři. K debatě o velikosti v tomto duchu ve skutečnosti nejvíc přispěli Kraťomír a Pierko, kteří nejsou partnerem penisů, tak snad se tím diskuze neukončí ![]()