Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Kraťomír
Táhni do háje, hlupáku a blázne!!! Ještě se tu ukážeš a jsi mrtvý! Dámy prominou hrubší výrazy.
Hippokratova přísaha v praxi?
@Kraťomír když už jsme u statistik…Kolik lidí ti napsalo, že by jsi měl vyhledat psychologa? Spočítej si to a alespoň pouvažuj, zda by to skutečně za to nestálo.
@Kraťomír
Přesně. To jediné Vás vyléčí. Voláme doc. Chocholouškovi.
@Kallistó
Od vás to milá slečno opravdu sedí, vždyť všechny vaše příspěvky mi dávají za pravdu, to mluví za vše…
@Kallistó píše:
@Kdoule ano, přesně takhle jsem to měřila a ano, máš pravdu, je to ve finále jedno, těžko si to tady dokážeme.
Nevím, jestli s tím přijmutím statistiky narážíš i na mě, přesto se vyjádřím a na svojí obhajobu říkám, že neznamená, že to nejsem schopná přijmou. Jen to neberu s takovou vážností a statistiky používám jako doplňující informaci.
Myslím, že chápu obě strany, ani jedna to nemyslí špatně, vidím problém v přílišném slovíčkaření.
Nene, nemyslela jsem to na tebe a nešlo mi o dokazování, spíš jsem si to chtěla já pro sebe vyjasnit. Protože mě to prostě v mládí vůbec nenapadlo, něco měřit a tak bych určitě nevěděla ani jak…
Slovíčkaření - možná. Každá žena něco preferuje, to je normální, akorát si nemyslím, že průměrná žena preferuje nadprůměrný rozměr. Možná se pletu a pak značná část těch průměrných strádá, protože těch nadprůměrů je nedostatek…
Ono by asi bylo dobré odlišit partnerský sex v trvalém svazku a sex prožitkový, z krátkodobých vztahů či náhodných kontaktů, protože tam vstupují do hry zcela odlišné mechanismy.
@Doctus
Pane kolego, vaše lekce latiny a moudra jsou zde opravdu přínosná, ovšem ve výrazech (či výhrůžkách) bych se být vámi trochu mírnil - obávám se totiž, že ve skutečnosti byste přede mnou takovým hrdinou nebyl…
Ale vašich názorů si i tak vážím, je to jeden z mnoha pohledů na tento problém.
@Kraťomír píše:
Hippokratova přísaha v praxi?
No, myslím, že Hippokrates by v tvém zájmu možná použil silnější výrazivo
. Asi i proto, že ani on nebyl psychiatr a tak by ti pomoci nedokázal… chlape, ach jo.
@Kraťomír píše:
Mimo to k lékaři bych na vyšetření penisu určitě nešel ani za nic, tu ostudu bych asi nepřežil… A asi nebudu sám, takže z toho je jasné, že k lékaři jdou spíše lépe vybavení jedinci, kteří se nemusí ničeho obávat…
No pane jo, kdyby toto byla pravda, tak vlastně urolog vidí samé nadprůměry a ta čísla jsou tedy ještě víc alarmující? Neboj, tak to není. K urologovi jde většina lidí stejně až ve chvíli, kdy je zle zle zle, bez ohledu na velikost. Takže se tam podle mě schází celkem reprezentativní vzorek populace ![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka
Uvádí se, že penis může růst až do 20 let. Většinou je jeho růst ale ukončen poměrně dříve (záleží na tom, kdy začala puberta).
díky to mi jako odpověď stačí ![]()
@Kallistó píše:
No, já když jsem to teď tady otevřela, tak mi málem vypadly oči, když jsem zahlídla ty penisy od PierkaŘíkala jsem si, že musím zareagovat
![]()
Třeba bude sranda, pokud tedy nedorazí ten Kraťomír po úrazu hlavy
já si jen na chvíli odskočím a tady se to zatím pěkně zvrhlo
no taky jsem zírala co to na mě vyskákalo
![]()
@Pierko_ píše:tak to jsi špatně koukal, psala jsem ten prostřední je dobrý ale ten předpo je ideál, do toho největšího bych nešla
Nepereme. A čo takto sa zapojiť do prieskumu?
![]()
. Nikde od teba nevidí tvoje ohodnotenie penisov z obrázku.
@Kallistó píše:no a já si ten osobní život asi budu muset zpestřit neboť já nemám zkušenosti skoro žádné a tudíž i má setkání jsou velmi omezené
Musím se přiznat, že nevím, jak se mám v tuto chvíli k téhle statistice postavit, ptz, co se mého osobního života týče, opravdu jsem se s menším penisem, než 17 cm, setkala jen v jedné třetině případů.
@Doctus píše:
@Callie
Muchomůrka zelená (toho enzymu si nemusíte všimat, ten odštěpuje vyšší mastnou kyselinou z pozice 2 fosfolipidů, podobně jako třeba pankreatická lipasa z triacylglycerolů).Příspěvek upraven 29.05.13 v 14:33
a já myslela, že jsi student medicíny
![]()
@Kdoule
Prídeš mi ako slušná normálna ženská, preto na teba rád zareagujem, aj keď naozaj naozaj nevládzem už, čo samozrejme nie je tvoj problém ale môj
. Takže skúsim to input štýlom, tak aby som nič nevytrhol z kontextu, možno toto bude cesta ako sa pochopiť. Možno je problém aj to, že hold píšem slovensky a aj keď naše jazyky sú hodne podobné, niekedy vznikajú kvôli tomu nejasnosti, neviem fakt neviem…takže…
Příspěvek upraven 29.05.13 v 15:49
@Kallistó píše:
@Doctus tak to neeee, na mé pověsti mi záležíByla to reakce ohledně té spokojenosti, většina žen, co jsou tady jsou evidentně spokojené s tím co mají doma. Chtěla jsem tedy říct, že takhle, jak píše Lihow, se to zaškatulkovat nedá.
@Vesmilka
To máte pravdu, jsem, ale o jedovatých látkách jsme se učili již v lékařské biochemii. Ještě nás to čeká na soudním lékařství.