Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír píše: Čtu si to a opravdu mne to moc nenadchlo, že má někdo penis o délce 40 cm…
Blbečku, přečti si nejmenší penis a průměr
nečti jen co ti pasuje
![]()
@Doctus píše:
Velikost penisu u slona musíte vzít v poměru k velikosti a hmotnosti těla (7 tun vs cca 100 kg – velký mohutný chlap).
A jaká je to tedy v přepočtu délka na takového velkého mohutného chlapa, jakým já jsem?
Určitě víc než jen směšných 13 centimetrů…
@Doctus zoofilií netrpím, spíš plantaefilií, například při konzumaci banánu ![]()
@Kraťomír píše:
A jaká je to tedy v přepočtu délka na takového velkého mohutného chlapa, jakým já jsem?Určitě víc než jen směšných 13 centimetrů…
přestaň posilovat a hned ti bude vykukovat víc jak svaly kolem něj ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Doctus zoofilií netrpím, spíš plantaefilií, například při konzumaci banánu
co je zas plantaefalie, proboha lidi, pište česky, berte ohled na nevzdělance jako jsem já prosím ![]()
K tomu penisovému obrázku, nechci se vůbec vyjadřovat, protože co nemám v ruce, to neumím hodnotit
, a když už tam dali různé velikosti a objemy, tak si taky mohli pohrát s anatomií, tj. zejména různá velikost hlavičky, to si myslím, že by udělalo ještě vítr v preferencích větší než samotné 2cm sem, 2cm tam ![]()
@pannacotta píše:
co je zas plantaefalie, proboha lidi, pište česky, berte ohled na nevzdělance jako jsem já prosím
Láska k rostlinstvu ![]()
Ahojky
uf až teď jsem se proklikala těmi všemi stránkami
a ráda bych dodala k té tvé tabulce se „vzorky“
To, že tam extrémy nahoře ani dole nejsou, neznamená, že neexistují…resp. že nejsou vysnívané. Ze svého okolí vím, že mezi ženami jsou oblíbené druhy od opravdu roztomilých kousků až po pořádné kusy, na které je potřeba zbrojní průkaz ![]()
Taky bych ráda upozornila ještě kousek dále (nevím na kterém čísle stránky to bylo)…ty výzkumy, o které se zde kdosi opíral, které udávají průměrnou velikost penisů cca 13-14 cm (úroveň měření a počtů je asi jako na úrovni průměrných „platů“ v ČR
) jsou založeny na výzkumu Alfreda Kinseyho, jehož výsledky byly publikovány v roce 1948 - to jsou v podstatě dvě generace… chtělo by to udělat aktuální měření napříč celou planetou!
A stejně jako byly v těch dobách jiné „platy“, pokud si všimnete tak současné generace mužů i žen jsou fyzicky vyšší než dříve… a to je jen malá část, která se mění ![]()
@pannacotta píše:
přestaň posilovat a hned ti bude vykukovat víc jak svaly kolem něj
To nechci a navíc, v podbřišku se častěji ukládá spíše tuk, svaly těžko…
Pokud vezmeme, že slon váží 7 tun a „chlapisko“ 100 kg (pozn.: já tolik nemám
) a že sloní úd měří asi 150 cm, tak po váhovém přepočtu to vychází na krásných 2,14 cm (ekvivalent u člověka). Tak málo nemáte, Kraťomíre, ani v ochablém stavu. Podívali bychom-li se na gorilu, tak ta má penis jen několik cm dlouhý. Vlezte gorilám do výbehu, vytáhněte svůj erigovaný penis, ukažtě ho samci a řekněte: „Koukni, jakého mám!“. A výsledek? Nebudete mít žádného, utrhne Vám ho.
@yogistka, no, i nejdostupnější odkaz na wiki, který jsem dávala já, vycházel z měření prováděného v roce 2006, tak se mi zdá, že k extra změnám v této oblasti nedošlo ![]()
@Doctus píše:
Pokud vezmeme, že slon váží 7 tun a „chlapisko“ 100 kg (pozn.: já tolik nemám) a že sloní úd měří asi 150 cm, tak po váhovém přepočtu to vychází na krásných 2,14 cm (ekvivalent u člověka). Tak málo nemáte, Kraťomíre, ani v ochablém stavu. Podívali bychom-li se na gorilu, tak ta má penis jen několik cm dlouhý. Vlezte gorilám do výbehu, vytáhněte svůj erigovaný penis, ukažtě ho samci a řekněte: „Koukni, jakého mám!“. A výsledek? Nebudete mít žádného, utrhne Vám ho.
@yogistka píše:
@Pierko_Ahojkyuf až teď jsem se proklikala těmi všemi stránkami
a ráda bych dodala k té tvé tabulce se „vzorky“
To, že tam extrémy nahoře ani dole nejsou, neznamená, že neexistují…resp. že nejsou vysnívané. Ze svého okolí vím, že mezi ženami jsou oblíbené druhy od opravdu roztomilých kousků až po pořádné kusy, na které je potřeba zbrojní průkaz
Taky bych ráda upozornila ještě kousek dále (nevím na kterém čísle stránky to bylo)…ty výzkumy, o které se zde kdosi opíral, které udávají průměrnou velikost penisů cca 13-14 cm (úroveň měření a počtů je asi jako na úrovni průměrných „platů“ v ČR![]()
) jsou založeny na výzkumu Alfreda Kinseyho, jehož výsledky byly publikovány v roce 1948 - to jsou v podstatě dvě generace… chtělo by to udělat aktuální měření napříč celou planetou!
A stejně jako byly v těch dobách jiné „platy“, pokud si všimnete tak současné generace mužů i žen jsou fyzicky vyšší než dříve… a to je jen malá část, která se mění
Ono kinsey zaznamenal priemernu dlzku o ten cm az dva viac ako udavas, bolo to nejak pod 16cm, ale jeho vyskum je dnes spochybnovany..
Ine ale chcem, kaslat teraz na lelarske zvasty
a ich tabulky…mohla by si za SEBA z toho obrazku identifikovat, ktory ke maly ci mensi, ktory tak akurat, a ktory velky ci vacsi? Diik.
.
@yogistka
Musím s Vámi nesouhlasit. Kinseyho výzkumy udávaly průměrnou velikost přesahující 15 cm, navíc ty jeho metody byly „na štíru“. Udávaný rozměr 13/14 je v souladu s urologickými studiemi s posledních 20 let. Nemyslím si, že by vznikl nějaký evoluční genový tlak na to, aby penisy rostly, nebo se zmenšovaly.