Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
29.5.13 20:30

@Doctus no tedaaaa :roll:, proč to tady píšeš, mohl jsi Kraťomíra poslat do zoo to vyzkoušet a zbavil by ses té povinnosti zbavovat ho jeho hanby ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 20:31

@Kdoule
Ještě by se tam děti z něho zbláznily. To nemohu dovolit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 20:32
@Pierko_ píše: …mohla by si za SEBA z toho obrazku identifikovat, ktory ke maly ci mensi, ktory tak akurat, a ktory velky ci vacsi? Diik. :)).

K tomuto mi tam ale opravdu chybí ty krajnosti. Kdyby tam byl ten opravdu „malý“ i ty hadice, tak by to vypadalo podstatně realističtěji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 20:33

Já na vás kašlu, jen tu chvíli nejsem a vy toho tolik nakecáte… kdo to má dočítat. :cert: :cert: :cert: :cert: naštěstí Kráťu jsem nečetla tak to bylo rycheljší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730

@Doctus, no, a nebo by ho zahlédla nějaká ženská a sbalila ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
@pannacotta píše:
Tak do kategorie malý u mňa jednoznačně číslo 1 8)

ok pani diplomatka :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741

To víš, kdo maže, ten jede (heslo Maditu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 20:34
@Vesmilka píše:
Já na vás kašlu, jen tu chvíli nejsem a vy toho tolik nakecáte… kdo to má dočítat. :cert: :cert: :cert: :cert: naštěstí Kráťu jsem nečetla tak to bylo rycheljší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 20:35
@Pierko_ píše: :mrgreen: :kytka: :kytka:

těma kytičkama si mě neudobříš, budeš muset přitlačit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 20:36

@Doctus ale Kraťomír by ho spíš ukazoval samicím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 20:37
@Doctus píše:
@yogistka
Musím s Vámi nesouhlasit. Kinseyho výzkumy udávaly průměrnou velikost přesahující 15 cm, navíc ty jeho metody byly „na štíru“. Udávaný rozměr 13/14 je v souladu s urologickými studiemi s posledních 20 let. Nemyslím si, že by vznikl nějaký evoluční genový tlak na to, aby penisy rostly, nebo se zmenšovaly.

Evoluční tlak asi ne, ale určité podezření na snížený růst gonád existuje, v souvislosti se zvýšenou expozicí mužů ženským pohlavním hormonům ze zevního prostředí (v posledním desetiletí velmi výrazně narostl počet uživatelek hormonální antikoncepce a tyto hormony močí vyloučené do odpadních vod dělají paseku v životním prostředí jak některým živočišným druhům, tak to vypadá, že i lidský samec z toho nevyjde zcela bez ztráty kytičky). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 20:37

@Kvetinka19000
A potom by se přiřítil samec a byl by konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 20:38
@Kvetinka19000 píše:
@Doctus ale Kraťomír by ho spíš ukazoval samicím

No to asi záměrně ne, se stydí :roll:, ale věřím, že nějaká by ho tam zahlédla a tu jeho teorii o mikropenisu by mohla slušně natrhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 20:38
@Pierko_ píše:
Ono kinsey zaznamenal priemernu dlzku o ten cm az dva viac ako udavas, bolo to nejak pod 16cm, ale jeho vyskum je dnes spochybnovany..Ine ale chcem, kaslat teraz na lelarske zvasty :) a ich tabulky…mohla by si za SEBA z toho obrazku identifikovat, ktory ke maly ci mensi, ktory tak akurat, a ktory velky ci vacsi? Diik. :)).

Ajo… omlouvám se ti :kytka:, čtu anglickou verzi a špatně jsem si přepočetla palce na cm :-)Je to cca 15,24 (a psychicky je mi ale totálně jedno, že jsem se přepočetla :-p)
Souhlasím, tohle není NASA, aby muselo být na milimetry všechno přesně ;-)

Hmmm když se na to dívám z „praxe“ :-D Tak rozdíl v řádech 3 centimetrů na délku prostě poznat nejde! Opticky ano, ale fyzicky uvnitř ne! Co se týče šířky, tam jsou 3 cm sakra velký rozdíl! Ale já již asi pět let dozadu preferuji větší rozměry…tedy ten tvůj největší vzorek z tvého MENU :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 20:40

@Pierko_ Mohu si to nechat zaslat nějak na dobírku? :-p :-D a prosím ještě dnes :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí