Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka píše:
@Kraťomír ne to nebylo ale není to kvůli pindíkovi
Tak na té příčině se asi opravdu neshodneme, ale myslím si, že kdyby k tomu už opravdu došlo, tvůj názor by se pak rapidně změnil…
Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:02
@Kvetinka19000 píše:
Kráťo a co třeba nějaká transplantace kdyby se našel vhodný dárce?
@yogistka
Pletete se v mně velice, ale těžko vám to budu rozmlouvat…
@Kvetinka19000 píše:
Kráťo a co třeba nějaká transplantace kdyby se našel vhodný dárce?
Tohle už mi moc vtipné nepřišlo… ![]()
@Kraťomír když myslíš, já o tom pochybuju ale ty mi zřejmě vidíš do mozku
@Kraťomír Aha takže ta dívka to navrhla nějak takhle?
„Říkala jsem si co dělat o víkendu, jestli se jít třeba podívat na velrybu do Národního muzea. Ale když jsem zjistila, že muzeum je zavřené kvůli rekonstrukci, tak jsem dostala chuť vylízat Kraťomíra.“
@martina0310
Ne, mozek je jedním z orgánů, který transplantovat nelze. V transplantačním procesu to chodí tak, že transplantát se transplantuje živému dárci, a tedy i živému mozku. Pokud bychom chtěli transplantovat mozek, tak bychom museli hovořit o darování těla živému mozku. Což je nereálné, nerealizovatelné, zkrátka utopie. ![]()
@Kraťomír píše:
@yogistka
Pletete se v mně velice, ale těžko vám to budu rozmlouvat…Tohle už mi moc vtipné nepřišlo…
Zatím děláte úplně všechno proto, abyste zapadl do mnou zmíněného patologického vzorce!
Vedete si skvěle!
Ale jak jsem psala…stačilo to říct rovnou přece, nemusíte se stydět, tady vám za to hlavu nikdo neutrhne. Hmmm no, vlastně asi jak kdy
To je v pořádku, každému se líbí něco jiného a rozumím, že neobvyklé věci se jen velice těžko přiznávají…mám pro vás soucitné pochopení
Jen byste se měl svěřit příště o něco dříve ať to z vás nemusíme všichni tahat ![]()
@Kvetinka19000
Martinka se ptala na mozek, o transplantaci penisu jsem ještě neslyšel.
@Vesmilka píše:
omlouvám se a děkuji za osvětlení… já už se v tobě ztrácím…
Tak to vidíš, i kdybys mu řekl že ho chceš tak on tě přesvědčí že nechceš ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír Aha takže ta dívka to navrhla nějak takhle?
„Říkala jsem si co dělat o víkendu, jestli se jít třeba podívat na velrybu do Národního muzea. Ale když jsem zjistila, že muzeum je zavřené kvůli rekonstrukci, tak jsem dostala chuť vylízat Kraťomíra.“
Pokud to chcete shodit, tak ano, bylo to asi nějak takhle… ![]()
Ve skutečnosti to bylo po velmi příjemně stráveném večeru, kdy, byť jsme spolu byli jen přátelé, už nejspíš čekala něco víc - něco, co by ji mrzák jako já nikdy nemohl dát, bohužel… A vylízat chtěla překvapivě ona, né já - já bych se před ženou v těchto partiích nebyl schopen odhalit… ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír to se velmi mýlíš že ženy nemají rády stříkání. Mám řadu známých zahrádkářek a ty dokonce platí za to, když jim nějaký odborník udělá postřik.