Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vidíte, dámy (pozor! plurál, musím vykat), když tak znáte ty tlaky, tak si popovídejme o jejich závislosti na tělesné zátěži a elasticitě srdečnice (aorty). Co říkáte? TO bude vzrušení… ![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“.Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25
hele ty chytrolíne… já jsem tak rozhozená z toho, že nevím jaký chci penis, že mě nějaké vypadnuté N vůbec nezajímá…
![]()
@Doctus píše:
@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“.Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25
A teď jsem četla-bla blabalba bla bla bla blaa bla blabla blablabalba blablablablabla-bla
![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír třeba by jí nevadilo být vylízána i zahaleným Kraťomírem
To je možné, ale víš jak to většinou probíhá, sahala by kam by neměla a nakonec by z toho byla akorát strašná ostuda, trapas, zklamání a smutek - takže bylo lepší to ukončit rovnou…
@Kraťomír píše:
@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…
Máte pravdu, je to irelevantní asi jako příjem 2000 a 12000
je to málo a vůbec tam žádný rozdíl není ![]()
@Kraťomír píše:
@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…
Jak je potom možné že v číně se množí lidi jak potkani a to maj míru 9 cm průměr,, asi je oplodní duch svatý nebo co
![]()
@Doctus píše:
No vidíte, dámy (pozor! plurál, musím vykat), když tak znáte ty tlaky, tak si popovídejme o jejich závislosti na tělesné zátěži a elasticitě srdečnice (aorty). Co říkáte? TO bude vzrušení…
Néééééééééé, prosííííííííím, jen to néé, to tady strávím noc než se rozepíši ![]()
@yogistka píše:
Máte pravdu, je to irelevantní asi jako příjem 2000 a 12000je to málo a vůbec tam žádný rozdíl není
To nelze srovnávat, pro určitou činnost je prostě daná nějaká spodní hranice a pod tu se zkrátka nedá jít, protože danou činnost pak již nelze provozovat… A pak je již jedno, jak moc daleko je ta hodnota pod minimální hranicí - tak či tak to už nejde - a to je právě i můj případ…
@Vesmilka píše:
hele ty chytrolíne… já jsem tak rozhozená z toho, že nevím jaký chci penis, že mě nějaké vypadnuté N vůbec nezajímá…![]()
![]()
@Kraťomír sakryš a co použít trochu invence? mohl si navrhnout, že by si jí přivázal ruce k posteli a vše že bude probíhat potmě…
@pannacotta ne že bych chtěla kritizovat, ale zrovna v Číně se ty lidi tak moc nemnoží, protože mají přísné zákony za druhé dítě. Rozmnožují se spíš Indové, Pákistánci, Bangladéšané a podobné vyspělé národy.
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír sakryš a co použít trochu invence? mohl si navrhnout, že by si jí přivázal ruce k posteli a vše že bude probíhat potmě…
Na tohle já nejsem a ona asi také ne, a potmě by to asi taky nebylo ono…
@Doctus doplň si vzdělání:
2006: Čínští chirurgové si připsali světové prvenství. Jako první transplantovali penis. Čtyřiačtyřicetiletému muži, který při nehodě přišel o penis, transplantovali pohlavní orgán o polovinu mladšího muže s mozkovou smrtí.
@Kraťomír píše:
Na tohle já nejsem a ona asi také ne, a potmě by to asi taky nebylo ono…
Tak to už je potom na sebevraždu
To by vyřešilo všechny problémy :-p Lepší rada pro vás neexistuje ![]()