Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
29.5.13 22:26

No vidíte, dámy (pozor! plurál, musím vykat), když tak znáte ty tlaky, tak si popovídejme o jejich závislosti na tělesné zátěži a elasticitě srdečnice (aorty). Co říkáte? TO bude vzrušení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 22:27
@Doctus píše:
@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“. :mrgreen:Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25

hele ty chytrolíne… já jsem tak rozhozená z toho, že nevím jaký chci penis, že mě nějaké vypadnuté N vůbec nezajímá… :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Doctus píše:
@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“. :mrgreen:Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25

A teď jsem četla-bla blabalba bla bla bla blaa bla blabla blablabalba blablablablabla-bla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír třeba by jí nevadilo být vylízána i zahaleným Kraťomírem

To je možné, ale víš jak to většinou probíhá, sahala by kam by neměla a nakonec by z toho byla akorát strašná ostuda, trapas, zklamání a smutek - takže bylo lepší to ukončit rovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Vesmilka píše:
nejsi, já na to hned myslela taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zase znám ten systolický a diastolický
:lol: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
@Kraťomír píše:
@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…

Máte pravdu, je to irelevantní asi jako příjem 2000 a 12000 :-) je to málo a vůbec tam žádný rozdíl není ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:29
@Kraťomír píše:
@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…

Jak je potom možné že v číně se množí lidi jak potkani a to maj míru 9 cm průměr,, asi je oplodní duch svatý nebo co :think: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:29
@Doctus píše:
No vidíte, dámy (pozor! plurál, musím vykat), když tak znáte ty tlaky, tak si popovídejme o jejich závislosti na tělesné zátěži a elasticitě srdečnice (aorty). Co říkáte? TO bude vzrušení… :kytka:

Néééééééééé, prosííííííííím, jen to néé, to tady strávím noc než se rozepíši 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 22:30
@yogistka píše:
Máte pravdu, je to irelevantní asi jako příjem 2000 a 12000 :-) je to málo a vůbec tam žádný rozdíl není ;-)

To nelze srovnávat, pro určitou činnost je prostě daná nějaká spodní hranice a pod tu se zkrátka nedá jít, protože danou činnost pak již nelze provozovat… A pak je již jedno, jak moc daleko je ta hodnota pod minimální hranicí - tak či tak to už nejde - a to je právě i můj případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:30
@Vesmilka píše:
hele ty chytrolíne… já jsem tak rozhozená z toho, že nevím jaký chci penis, že mě nějaké vypadnuté N vůbec nezajímá… :cert: :cert: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 22:35

@Kraťomír sakryš a co použít trochu invence? mohl si navrhnout, že by si jí přivázal ruce k posteli a vše že bude probíhat potmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 22:39

@pannacotta ne že bych chtěla kritizovat, ale zrovna v Číně se ty lidi tak moc nemnoží, protože mají přísné zákony za druhé dítě. Rozmnožují se spíš Indové, Pákistánci, Bangladéšané a podobné vyspělé národy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 22:39
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír sakryš a co použít trochu invence? mohl si navrhnout, že by si jí přivázal ruce k posteli a vše že bude probíhat potmě…

Na tohle já nejsem a ona asi také ne, a potmě by to asi taky nebylo ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 22:41

@Doctus doplň si vzdělání:
2006: Čínští chirurgové si připsali světové prvenství. Jako první transplantovali penis. Čtyřiačtyřicetiletému muži, který při nehodě přišel o penis, transplantovali pohlavní orgán o polovinu mladšího muže s mozkovou smrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 22:42
@Kraťomír píše:
Na tohle já nejsem a ona asi také ne, a potmě by to asi taky nebylo ono…

Tak to už je potom na sebevraždu :-D To by vyřešilo všechny problémy :-p Lepší rada pro vás neexistuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí