Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
29.5.13 22:19
@Doctus píše:
@pannacotta
Jak to myslíte? :mrgreen: A potom taky ten výraz „hudruje pelikána“. Až mi z toho začíná stoupat… :andel:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele, netykal si mi nedávno? :cert: :cert: co ti z pelikána stoupá??hele?? Tak.. s pravdou ven :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 22:20
@Doctus píše:
@Vesmilka
Dámy, snad Vás takový jedinec nevyvede z míry. :palec:
ne nevyvede, ale já teď nevím jestli potřebuju 20 cm, nebo mě stačí evropský průměr :think: :think:
@pannacotta píše:
Ne, nechceš vidět chlapa s průměrem, tož do kláštera jdu s tebou, neboť jsme na to stejně :*
BTW kdoví jestli si kraťas hudruje pelikána ma-li rád ponižování, a konec konců, já bych ho tady tak ponížila ale tak, ale riskovala bych tím doživotní BAN, tož se musím set-sakramensky ovládat :cert: :mrgreen:

víš já si do teď myslela, že mě spíš vyhovují ty menší ale Kráťa mě přesvědčil, že je to jen v mém mozku, takže vlastně potřebuji spíš asi ty větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:20
@Vesmilka píše:
víš já si do teď myslela, že mě spíš vyhovují ty menší ale Kráťa mě přesvědčil, že je to jen v mém mozku, takže vlastně potřebuji spíš asi ty větší :think:

y vole, aby jsme li vyměnit chlapy nebo co :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 22:21

@pannacotta
Krevní tlak mi stoupá, a nejen systolický, ale i diastolický, střední a pulzní. Nenapadlo tě něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:21
@Doctus píše:
@pannacotta
Krevní tlak mi stoupá, a nejen systolický, ale i diastolický, střední a pulzní. Nenapadlo tě něco jiného?

No nenapadlo mě nic jiného :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 22:22

@pannacotta
Výmluvy. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

A já zjistila že mám 4 tlaky :mrgreen: :mrgreen: z toho znám jen pulzní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Doctus píše:
@pannacotta
Výmluvy. :jazyk:

No jo no :oops: :oops: :oops: jsem prostě prasák :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
@pannacotta píše:
y vole, aby jsme li vyměnit chlapy nebo co :think: :think: :think:

asi jo :kytka:

@Doctus taky jsme se domlouvali na tykání, jsi nějaký zapomnětlivý

Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:23
@Vesmilka píše:
asi jo :kytka:@Doctus taky jsme se domlouvali na tykání, jsi nějaký zapomětlivý

To chce trest – 10 min. strávených s kraťasem osamotě :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 22:23

@Doctus určitě tu transplantaci udělej…pacienta už máš, stačí najít dárce. A o světový ohlas budeš mít postaráno i ty i Kraťomír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 22:24

@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“. :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 22:24
@pannacotta píše:
No jo no :oops: :oops: :oops: jsem prostě prasák :oops: :(

nejsi, já na to hned myslela taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zase znám ten systolický a diastolický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 22:25

@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 22:26
@Kvetinka19000 píše:
@Doctus určitě tu transplantaci udělej…pacienta už máš, stačí najít dárce. A o světový ohlas budeš mít postaráno i ty i Kraťomír.

JÁ bych dala dárce s nejmenší mírouu -1,5 cm, -to bych dala kraťasovi, ví ví co je bolest, a onému dárcovi bych dala kratasov, nech si konečně užije :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí