Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@pannacotta
Jak to myslíte?A potom taky ten výraz „hudruje pelikána“. Až mi z toho začíná stoupat…
@Doctus píše:ne nevyvede, ale já teď nevím jestli potřebuju 20 cm, nebo mě stačí evropský průměr
@Vesmilka
Dámy, snad Vás takový jedinec nevyvede z míry.
@pannacotta píše:
Ne, nechceš vidět chlapa s průměrem, tož do kláštera jdu s tebou, neboť jsme na to stejně
BTW kdoví jestli si kraťas hudruje pelikána ma-li rád ponižování, a konec konců, já bych ho tady tak ponížila ale tak, ale riskovala bych tím doživotní BAN, tož se musím set-sakramensky ovládat![]()
víš já si do teď myslela, že mě spíš vyhovují ty menší ale Kráťa mě přesvědčil, že je to jen v mém mozku, takže vlastně potřebuji spíš asi ty větší ![]()
@Vesmilka píše:
víš já si do teď myslela, že mě spíš vyhovují ty menší ale Kráťa mě přesvědčil, že je to jen v mém mozku, takže vlastně potřebuji spíš asi ty větší
y vole, aby jsme li vyměnit chlapy nebo co
![]()
@pannacotta
Krevní tlak mi stoupá, a nejen systolický, ale i diastolický, střední a pulzní. Nenapadlo tě něco jiného?
@Doctus píše:
@pannacotta
Krevní tlak mi stoupá, a nejen systolický, ale i diastolický, střední a pulzní. Nenapadlo tě něco jiného?
No nenapadlo mě nic jiného ![]()
@Doctus píše:
@pannacotta
Výmluvy.
No jo no
jsem prostě prasák
![]()
@pannacotta píše:
y vole, aby jsme li vyměnit chlapy nebo co![]()
![]()
asi jo ![]()
@Doctus taky jsme se domlouvali na tykání, jsi nějaký zapomnětlivý
Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:27
@Vesmilka píše:
asi jo@Doctus taky jsme se domlouvali na tykání, jsi nějaký zapomětlivý
To chce trest – 10 min. strávených s kraťasem osamotě
![]()
@Doctus určitě tu transplantaci udělej…pacienta už máš, stačí najít dárce. A o světový ohlas budeš mít postaráno i ty i Kraťomír.
@Vesmilka
V 2. osobě plurálu musím vykat, i kdybych nechtěl. Jinak je tomu v 2. osobě singuláru. Některé informace kortikálně uložené se zapomínají lehce, nejlépe je jim v archicortexu / archipaliu = hippocampu.
P. S. Píše se „zapomNětlivý“. ![]()
Příspěvek upraven 29.05.13 v 22:25
@pannacotta píše:
No jo no![]()
![]()
jsem prostě prasák
![]()
nejsi, já na to hned myslela taky
já zase znám ten systolický a diastolický
@yogistka
Ale to už je přeci irelevantní, jestli má 2 a nebo 12 cm - pořád je to malý penis na hranici mikropenisu a pořád je na soulož naprosto nepoužitelný… Nepomůže mi nic, ani dívat se na pány s ještě menším přirozením - ano, taky jsou to chudáci, ale to já jsem přeci taktéž a v úplně stejné míře…
@Kvetinka19000 píše:
@Doctus určitě tu transplantaci udělej…pacienta už máš, stačí najít dárce. A o světový ohlas budeš mít postaráno i ty i Kraťomír.
JÁ bych dala dárce s nejmenší mírouu -1,5 cm, -to bych dala kraťasovi, ví ví co je bolest, a onému dárcovi bych dala kratasov, nech si konečně užije ![]()