Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír Tomu věřím. Taková Dolly Buster si je údajně schopna do vagíny strčit ruku až po loket a jsou známy případy indických hadích žen, které si do vagíny dokázaly strčit svoji hlavu a v případě nějakého ohrožení se tam dokonce vešly až po pás.
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír Tomu věřím. Taková Dolly Buster si je údajně schopna do vagíny strčit ruku až po loket a jsou známy případy indických hadích žen, které si do vagíny dokázaly strčit svoji hlavu a v případě nějakého ohrožení se tam dokonce vešly až po pás.
Aneb jak vyřešit problém s narvanou kabelkou ![]()
@Kraťomír nenuť mě být sprostá, ty víš naprosto kulový co já si mohu nebo nemohu užít a nepřesvědčuj mě že k tomu potřebuju 20 cm, to vím naprosto přesně, že bych v sobě mít nechtěla
![]()
@Vesmilka Kráťa je něco jako gejzír na Islandu… je to malinké, je třeba být strašně trpělivý, ale když už k tomu výstřiku dojde, tak to stojí za to.
@Kvetinka19000 píše:
@Vesmilka Kráťa je něco jako gejzír na Islandu… je to malinké, je třeba být strašně trpělivý, ale když už k tomu výstřiku dojde, tak to stojí za to.
@Doctus píše:
Pokud vezmeme, že slon váží 7 tun a „chlapisko“ 100 kg (pozn.: já tolik nemám) a že sloní úd měří asi 150 cm, tak po váhovém přepočtu to vychází na krásných 2,14 cm (ekvivalent u člověka). Tak málo nemáte, Kraťomíre, ani v ochablém stavu. Podívali bychom-li se na gorilu, tak ta má penis jen několik cm dlouhý. Vlezte gorilám do výbehu, vytáhněte svůj erigovaný penis, ukažtě ho samci a řekněte: „Koukni, jakého mám!“. A výsledek? Nebudete mít žádného, utrhne Vám ho.
@Vesmilka píše:
@Kraťomír jo cizí osoba je velmi příhodné slovo… řekla bych že cizí osoba je do chvíle než se ti dva poznají každý… Kráťo máš to v tom mozku trochu popletené… Připadáš mi jako princ z Tři oříšky pro Popelku když říkal otci…„jenže ty sis bral maminku a já si mám vzít cizí holku“![]()
![]()
Samozřejmě, že i tak se to dá brát… ![]()
Ale nabídka soulože od úplně cizí ženy přece také není úplně normální, nebo ne? Soulož, ať už přímo či v náznacích, už mi pár dívek a žen v životě nabízelo, ale většinou ne jen tak na potkání, ale spíše po nějakém čase a přátelství. Bohužel, kvůli svému postižení (ale nejen) jsem je musel vždy odmítnout a hlavně, jak říkám, já chci lásku, vztah a rodinu, chci cítit objetí, chci se mazlit, chci milovat a být milován - a v tomto kontextu je mi po nějakém sexu opravdu houbelec! I když i to k životu patří a určitě bych ho také moc rád provozoval, jen nechci souložit s dívkou, která je pro mne jen nástroj uspokojení - chtěl bych, aby můj první sex byl vyústěním souznění duší, chtěl bych, aby to bylo z lásky…
To se snad dá pochopit, nebo ne? Jenom škoda, že to nikdy nepoznám…
@Vesmilka píše:
@Kraťomír nenuť mě být sprostá, ty víš naprosto kulový co já si mohu nebo nemohu užít a nepřesvědčuj mě že k tomu potřebuju 20 cm, to vím naprosto přesně, že bych v sobě mít nechtěla![]()
No to sice nevím, ale se mnou by to určitě žádné užívání nebylo, to vím jistě…
@Kvetinka19000 píše:
Povedené a pravdivé!
![]()
@Kraťomír v tom případě by jsi měl vyhledat to co jsem ti nabízela, já nejsem děvka, takže sex na jednu noc nikdy a nikomu nenabízím…
@Kraťomír a mohu být tak smělá a zeptat se, jak ta přímá nabídka vypadala?
@Kraťomír píše:
Samozřejmě, že i tak se to dá brát…![]()
Ale nabídka soulože od úplně cizí ženy přece také není úplně normální, nebo ne? Soulož, ať už přímo či v náznacích, už mi pár dívek a žen v životě nabízelo, ale většinou ne jen tak na potkání, ale spíše po nějakém čase a přátelství. Bohužel, kvůli svému postižení (ale nejen) jsem je musel vždy odmítnout a hlavně, jak říkám, já chci lásku, vztah a rodinu, chci cítit objetí, chci se mazlit, chci milovat a být milován - a v tomto kontextu je mi po nějakém sexu opravdu houbelec! I když i to k životu patří a určitě bych ho také moc rád provozoval, jen nechci souložit s dívkou, která je pro mne jen nástroj uspokojení - chtěl bych, aby můj první sex byl vyústěním souznění duší, chtěl bych, aby to bylo z lásky…
To se snad dá pochopit, nebo ne? Jenom škoda, že to nikdy nepoznám…
Připomínáš mi bývalého mé sousedky, která se mi svěřila, že se z jejího přítele vyklubal úchylák, který měl rád ponižování a dělal doslova všechno, aby ho má sousedka kritizovala, srážela, ponižovala… jestli to máš rád, což očividně máš, protože se v tom vyžíváš jako já v čokoládě, tak jsi to měl říct na rovinu a nééé nás takhle všechny napínat
Už mi to docvaklo
- To si žádá oslavný čajík! ![]()
@Vesmilka píše:
@Kraťomír v tom případě by jsi měl vyhledat to co jsem ti nabízela, já nejsem děvka, takže sex na jednu noc nikdy a nikomu nenabízím…
Už si na to vzpomínám, ale láska a souznění duší, to se přece vynutit nedá…
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír a mohu být tak smělá a zeptat se, jak ta přímá nabídka vypadala?
Různě, těžko popisovat konkrétní případy, ale někdy už přímo i fyzický kontakt - osahávání na nepříjemných místech, což jsem samozřejmě neopětoval, a nebo slovní pohrávání si, třeba že má na to chuť a nebo, teď nevím jestli to tu vůbec psát, ale dejme tomu mírně neslušné pobízení k orálnímu sexu (lízání), ale to už bylo opravdu s velice blízkou dívkou, se kterou jsme se znali několik let a otevřeně už jsme spolu probrali hodně (taky jsem jí já blbec řekl, že už nejsem panic, protože mi to bylo trapné, vzhledem k tomu jak mě mé okolí bere), ale tu už dávno ignoruju a zapírám se před ní…
Kráťo a co třeba nějaká transplantace kdyby se našel vhodný dárce?
@yogistka píše:
Připomínáš mi bývalého mé sousedky, která se mi svěřila, že se z jejího přítele vyklubal úchylák, který měl rád ponižování a dělal doslova všechno, aby ho má sousedka kritizovala, srážela, ponižovala… jestli to máš rád, což očividně máš, protože se v tom vyžíváš jako já v čokoládě, tak jsi to měl říct na rovinu a nééé nás takhle všechny napínatUž mi to docvaklo
- To si žádá oslavný čajík!
tak to si vystihla naprosto přesně, je to prostě blb non plus ultra
![]()