Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
29.5.13 20:41
@Kdoule píše:
K tomuto mi tam ale opravdu chybí ty krajnosti. Kdyby tam byl ten opravdu „malý“ i ty hadice, tak by to vypadalo podstatně realističtěji ;)

Hmm ked myslis :) :).

Ono ja som mal dojem, ze u teba je to jasne…to jest za normalnu strednu velkost penisu povazujes 12 az 14 cm… to jest vsetko od 15 cm (na obrazku penis c.3 mimochodom) uz je penis velky tym padom.

Ale zacina sa mi to s tebou komplikovat, pretoze pises ze by si potrebovala poriadny zalud a zaujima ta celjovy tvar a pod…nu…budiz… :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 20:41
@yogistka píše:
Hmmm když se na to dívám z „praxe“ :-D Tak rozdíl v řádech 3 centimetrů na délku prostě poznat nejde! Opticky ano, ale fyzicky uvnitř ne! Co se týče šířky, tam jsou 3 cm sakra velký rozdíl! Ale já již asi pět let dozadu preferuji větší rozměry…tedy ten tvůj největší vzorek z tvého MENU :-D

Naprosto souhlasím, na šířku si troufám tvrdit, že jde poznat i pár milimetrů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 20:45
@Kdoule píše:
Naprosto souhlasím, na šířku si troufám tvrdit, že jde poznat i pár milimetrů ;)

@Pierko_

U mě má rozhodně muž s širším penisem rozhodně přednost před špagetou v lahvi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 20:45
@yogistka píše:
@Pierko_ Mohu si to nechat zaslat nějak na dobírku? :-p :-D a prosím ještě dnes :-p

NJ..to sa dalo cakat u teba, ze ako nahle zazries obrazok uctihodneho penisu, tak sa zacnes zalizovat :)…ved co nejdes za starym? :D…sa flaka niekde na pive? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 20:48

@Pierko_ :-D :-D
Tak snad je to pouze legrace ne? Tady jen vtipkujeme, není to výzkum ohledně zachování života na Zemi… to se spolehni, že bych v žádném případě neměnila! Pro mě osobně už nikde nic lepšího neexistuje a pokud ano, tak mě to nezajímá…nevyměním přece jednu „věc“ za druhou jen proto, že ta druhá má hezčí prádlo vyprané v Perwoolu! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 20:48
@Vesmilka píše:
těma kytičkama si mě neudobříš, budeš muset přitlačit :mrgreen: :mrgreen:

8o :think: ajajaj tak zacinam byt v koncoch, kyticka nezabrala a zacinaju mi dochadzat napady cim lepsim by som to mohol spravit u teba! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 20:50
@Pierko_ píše:
8o :think: ajajaj tak zacinam byt v koncoch, kyticka nezabrala a zacinaju mi dochadzat napady cim lepsim by som to mohol spravit u teba! :dance: :dance:

no tak mysli, mysli. A neboj já nejsem náročná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 20:50
@yogistka píše:
@Pierko_ :-D :-D
Tak snad je to pouze legrace ne? Tady jen vtipkujeme, není to výzkum ohledně zachování života na Zemi… to se spolehni, že bych v žádném případě neměnila! Pro mě osobně už nikde nic lepšího neexistuje a pokud ano, tak mě to nezajímá…nevyměním přece jednu „věc“ za druhou jen proto, že ta druhá má hezčí prádlo vyprané v Perwoolu! ;-)

Urcite ano, ze pochybujes… asi som tam dal malo smajlov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 20:53

Kraťomíre, měl bys vědět že vedle velikosti je ještě jedna důležitá věc a sice síla výstřiku. Je třeba jí důkladně změřit. POkud se stydíš venku v přírodě, udělej si doma na podlaze v pokoji nalajnovaný sektor, něco jako mají koulaři. Donuť se pak k výstřiku a pásmem změř kam to doletělo. A nejdůležitější je při tom nepřešlápnout, to by si byl diskvalifikován!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 20:55
@Pierko_ píše:
Urcite ano, ze pochybujes… asi som tam dal malo smajlov :D

To je dobrý ;-) Já už jsem to psala jen preventivně, to víš, musím se hlídat aby mě náhodou někdo neukřižoval a následně neupálil, že jsem něco napsala jinak, než to je to „spráááááááááááááávně“ :-D :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
@Vesmilka píše:
no tak mysli, mysli. A neboj já nejsem náročná :oops: :mrgreen:

Nenarocna…nenarocna…hmm… :think:…nenarocna, hmm…ahaa maam to :idea:… ze bych ti tam poslal toho prveho z lavej strany obrazku penisov?? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247

@Kvetinka19000 jenže on toho výstřiku není schopen :( to už tu psal dávno… chápu že jsi nedočítala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 20:56
@Pierko_ píše:
Nenarocna…nenarocna…hmm… :think:…nenarocna, hmm…ahaa maam to :idea:… ze bych ti tam poslal toho prveho z lavej strany obrazku penisov?? :-O

myslím že bych si s ním věděla rady :kytka: a ani by mě to neurazilo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 20:59
@Vesmilka píše:
myslím že bych si s ním věděla rady :kytka: a ani by mě to neurazilo :palec: :mrgreen:
:lol: :lol:, tak mi odlahlo, ze sme to vyriesili k spokojnosti :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:00
@Pierko_ píše: :lol: :lol:, tak mi odlahlo, ze sme to vyriesili k spokojnosti :mrgreen:

a bude to ještě dnes nebo do konce týdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí