Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pierko_ píše:
@Vesmilka@Pierko_ píše:
Ahaa ahaa ok dík
Nepereme. A čo takto sa zapojiť do prieskumu?. Nikde od teba nevidí tvoje ohodnotenie penisov z obrázku.
tak to jsi špatně koukal, psala jsem ten prostřední je dobrý ale ten předpo je ideál, do toho největšího bych nešla. Ok 15cm dobré, 16 - 17 cm ideál. Ok dík za účasť…aj keď…asi už na to dlabem. Počkám ešte predaj len čo napíše @pannacotta, anoli keď tak… a zapichem to tu
No já se zdržím hlasování, napíšu číslo 1- kraťas mě vysměje,
nappíšu poslední, tož budu za fajnšmejkra, tož teda zlatý stred ![]()
@Pierko_ píše:
Ale neni su ja blokovaný…iba sa mi nechcelo logovať do prihlásenia, tak som písal priamo bez. (nemám nastavené automatické prihlásenie).
uf to jsem si oddychla
![]()
Koukám ale že hoši si pokecali
@Pierko, @Doctus, nezlobte hoši, my vás tu chceme oba, tak se koukejte nehádat
![]()
To jste teda dobrý, jak tu nejsem tak 10 stránek a jak tu jsem tak zase sama
![]()
@Pierko_ píše:
Môžeme ešte skúsiť aj očný test![]()
![]()
.
Nižšie je fotka, ktorá zobrazuje veľkosti do tých často krát vysnívaných a idealizovaných 18cm. Proste nie sú tam žiadne klády od 20 cm vyššie (pozdravujem @yogistka
![]()
).
Skúste prosím dámy keď tak označiť, ktorý penis je malý, ktorý menší, ktorý akurát a ktorý väčší. Ďakujem. Ako je vás tu pár, takže použiteľný priemer z toho nevznikne (to si iba nechávam rafinovane zadné dvierka pre prípad, že by ste ako ideál označili ten najmenší
![]()
![]()
)…ale aspoň nech teda diskusia nestojí
![]()
![]()
![]()
![]()
No beru to podle manžela, protože s tím jediným to bylo richtig a jeho míra je 19cm.Co se styku týče nic mě nebolí a je to ok.
@denisa 76
To, že styk nebolí, je důkazem vysoké elasticity pochvy. Hledala jste, až jste našla toho pravého.
Dneska jsem měla 2 zákaznice a možná jsem se na chvíli vžila do Kráti. Obě byly zničené tím jaký mají prsa. Jedna se mě při svlékání skoro rozbrečela jak se styděla a i jsem pochopila proč už 3 roky neměla chlapa. Té první bylo 28.let a po dětech měla prsa pod břicho..popravdě už dlouho jsem nic tak hroznýho neviděla a bylo mě jí i líto, prootže říkala, že trpí neskutečnými bolestmi zad. Podprdu jsem jí vybrala, že vypadala v ní dobře, ale zároven jsme se shodly, že by to chtělo plastiku, prootže to už lepší nebude. A ta druhá měla prsa obě skoro na boku a chtěla podprdu tak aby prsa měla aspon trošku u sebe.po asi 1,5hod zkoušení jsem nenašla ani jednu co by jí udělalo výstavní dekolt a ženská se mě v kabince normálně rozbrečela. Svoje prsa jsem brala jako samozřejmost, ale ode dneška za ně děkuju bohu
![]()
@pannacotta píše:
Koukám ale že hoši si pokecali@Pierko, @Doctus, nezlobte hoši, my vás tu chceme oba, tak se koukejte nehádat
![]()
no je když tak srovnáme chlapce do latě
![]()
@Kraťomír píše:
Tuhle diskuzi už přestávám chápat, je přece jasné, že tak extrémně malý penis, jaký mám bohužel např. i já (cca. 13 - 14 cm) je opravdu na plnohodnotnou soulož i na uspokojení partnerky naprosto nepoužitelný…
Podle poslednich pruzkumu albanskych vedcu zena potrebuje k uspokojeni 50 m ocasu. To mas 5000 cm. Kdyz to rozdelis na dve casti (dovnitr a ven) vyjde ti 2500 cm kazdym smerem. Pri delce ocasu 25 cm si zasunes 100 krat. Pokud mas ale pindoura dlouheho 13 cm, potrebujes k uspokojeni zeny 192,3 zasunu. Takze si vrznes temer o sto procent vic, nez frajer s 25 cm kladou… ![]()
@denisa 76 píše:
no je když tak srovnáme chlapce do latě![]()
Tak, my tu už jsme nějaký pátek tak nás hold budou poslouchat ![]()
@Starej Pardal píše:
Podle poslednich pruzkumu albanskych vedcu zena potrebuje k uspokojeni 50 m ocasu. To mas 5000 cm. Kdyz to rozdelis na dve casti (dovnitr a ven) vyjde ti 2500 cm kazdym smerem. Pri delce ocasu 25 cm si zasunes 100 krat. Pokud mas ale pindoura dlouheho 13 cm, potrebujes k uspokojeni zeny 192,3 zasunu. Takze si vrznes temer o sto procent vic, nez frajer s 25 cm kladou…