Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
29.5.13 15:40

@Vesmilka

@Pierko_ píše:
Nepereme. A čo takto sa zapojiť do prieskumu?. Nikde od teba nevidí tvoje ohodnotenie penisov z obrázku.
tak to jsi špatně koukal, psala jsem ten prostřední je dobrý ale ten předpo je ideál, do toho největšího bych nešla

Ahaa ahaa ok dík :). Ok 15cm dobré, 16 - 17 cm ideál. Ok dík za účasť…aj keď…asi už na to dlabem. Počkám ešte predaj len čo napíše @pannacotta, anoli keď tak… a zapichem to tu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 15:44

@Pierko_
Samozřejmě, že ideální je ten poslední a víc, nemá smysl si nic nalhávat…

Já bych byl rád i za ten předposlední či střední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.5.13 15:45

@Kraťomír nezlob se, ale považovat 13-14 cm za mikropenis a odsoudit se tím k životnímu údělu nemít děti a netrestat je tak promrhaným životem mi přijde opravdu uhozené. Evidentně si ve svém utrpení libuješ a dělá ti dobře, že těma nesmyslama zahlcuješ diskuze. Když si takový chudáček, jak píšeš, tak si trp někde potichu doma na záchodě a dej s tím už všem ostatním pokoj.
Jinak to, co píšu myslím vážně, ptz jsem takhle spokojená. Kvůli takovým ztraceným existencím jako jsi ty, si tady nehodlám vymýšlet, jen aby to nevypadalo, že pro mě 14 cm znamená to stejné co pro tebe. NENÍ TO TAK! Na mém názoru a na mých potřebách nestojí svět, tak se prober. Jsem jedna zmnoha, spousta žen to má jinak. Adios Kraťomíre a vykašli se na reakci, nějak o ni nestojím. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 15:55

@Kallistó
Dobře mi to nedělá a fakt si v tom nijak nelibuju, ale holt ve svém životě už nemám jinou možnost - každý z nás se totiž nenarodil dokonalý! A potichu doma tím trpím už přes deset let a budu tím trpět až do konce svého zbytečného, promarněného a nenaplněného života! Že o tom tu a tam čas od času někde něco napíšu je pro mě jistá forma, jak se s tím pokusit snázeji vyrovnat - a nikdo z vás s tím přece žít nemusí, tak nevím, co vám na mém osudu tak moc vadí? Za pár týdnů až měsíců si na mě už nikdo ani nevzpomene a dál si budete žít své spokojené a naplněné životy, zatímco já budu až do konce svých dnů dál žít jenom v samotě, smutku a utrpení… Těch pár slov tady je za to jen malá daň - a navíc je to k tématu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.5.13 16:01

@Kraťomír máš pravdu! Nerozmnožuj se!!! :pankac:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 16:23

@Kallistó Nebojte se, nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 16:45
@Pierko_ píše:
  • NIKDE jsem nepsala, že jsem za svůj život viděla JEDEN penis.
    • Za toto sa ti ospravedlňujem, zle som čítal čo si písala, prepáš prosím ak teda príjmaš. Nechám to na teba ;).

Samozřejmě přijímám.

• Ad uroložka – co by osobně zajímalo mně, jestli by údaj o velikosti nebyl jiný z praxe urologa/muže a uroložky/ženy, jestli by muž neměl tendenci statistiku „vylepšit“? I když věřím, že ne, co by z toho měl. Možná by ses mohl nějakého urologa na průměrnou velikost zeptat, tady na diskuzi si napíše každý co chce, však víš.
    • Kto vie no, ale pokiaľ za tým, že sa stavia pánom u urologa, malo byť vyšetrenie a nie vyšetrujúci, tak by asi nemali byť zásadné rozdiely, neviem. Určite sú nejakú dlhšie vyšetrenia prostaty, kedy môže dôjsť k tomu že sa zatlačí na tie naše veci a automaticky príde k erekcii, ale ja osobne neverím tomu, že sa to stáva tak často a je to rutina. Bol som u urológa viacej krát, mám okolo seba kopec známych, ktorý boli na prostate, nepostavil sa veru ani jednomu z nás, naopak, v tom strese to ani nešlo. Ale to je pre túto tému vlastne nepodstatné :).

Ano, netuším, jak to funguje při vyšetření mužem. Samozřejmě bych nikdy netvrdila, že při vyšetření ženou se staví penis každému, psala jsem jen, že u mladých mužů je to spíš pravidlem než výjimkou - rozuměj, je jich víc se samovolnou erekcí než bez ní. Takto jsem to vyslechla a nevidím důvod to zpochybňovat, sama urolog nejsem. Očekávám, že vyšetření mužem tento efekt nemá, protože homosexuálně orientovaných mužů je jen několik procent v populaci (pokud tedy v tomto přistoupíš na statistiku). Urolog z principu své profese nesestavuje statistický průřez, takže není nucen provádět erekci všem mužům, ale uznej, že žena v této profesi jich prostě vidí násobně víc než je to obvyklé v běžném životě, vynechávám teď to nejstarší řemeslo, kde zase nebývá zvykem cokoliv měřit ;) .

Mimochodom, vedela si, že kedysi na počiatku nášho druhu, si ženy vyberali samcov s väčšími penismy a selektovali ich podľa penisov? Dnes im vďačíme za to, že tam máme čo tam máme vo všeobecnosti povedané :).

To jsem nevěděla a nevím, jestli zrovna tomuto bych věřila. To se zrovna dá tak akorát předpokládat ;) a je to víceméně předmětem víry v tuto teorii nebo ne.

• Ale z tvých reakcí je mi víc pochopitelné, proč by muži s průměrnými 12–14cm rozměry erigovaného penisu měli chodit kanály a proč má např. Kraťomír takové výlevy, dost možná má ve svém okolí pár podobně se vyjadřujících kamarádů. No můžu být ráda, že jsem ženská
    • Tak tu možno dlžíš omluvu zasa ty mne.Lebo si totálne mimo. Ako som ti už vravel a dnes opakovane tu písal…toto ja vôbec netvrdím, že takýto muži by mali chodiť po kanáloch. Je to presne naopak milá dáma :). Ja tu hlásam presný opak a sám idem príkladom, keď že som majiteľom menšieho penisu a otvorene to komunikujem. Stálice tejto diskusie by mi to možno aj potvrdili. Vieš, ono je to také…také mierne alibistické mi písať, že ty nemôžeš vedieť čo som tu vravel pred tým, keďže si do diskusie vstúpile nedávno. A koho je to problém? :) Možno nikoho, lebo to nie je žiaden problém…avšak je to dosť podpásovka si na mňa utvárať názor z mojich reakcií, ktoré si zachytila uprostred, ale nezachytila si ich základ, ktorý som tu vypisoval hlbšie v tomto vlákne pár týždňov do zadu. Ako nevravím že teraz máš listovať 150 strán do zadu, ale potom si možno neutváraj závery, ak nečítaš od začiatku…pretože potom presne potom vznikajú nedorozumenia. :).
Od konce - závěr dělám na základě komentáře, na který odpovídám. Konkrétně na toto:
@Pierko_ píše:
Garantujem ti, že určite nie s 12cm väčšinou…taký sa poväčeinou hanbia a urológa obchádzajú široko ďaleko, ak nemajú vážny problém.

Z tohoto komentáře jde pochopit, že ten s 12cm má i DŮVOD se stydět, což prostě nechápu při rozměru, který se nachází v dolním pásmu průměru, nebo event. lehkém podprůměru, při nemožnosti se statisticky sjednotit. Ale právě z takovýchto tvých vyjádření v posledních dvou dnech opravdu nejde pochopit, že jsi zastánce opačného a že nepokládáš 17 a více cm za průměr, a že ti statistiky o 12-15cm středu přijdou vylhané…
Omlouvám se, musím běžet, můj názor je, ať si každý najde, co mu vyhovuje a nejlépe potom mezi sebou neporovnávat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Porycea
29.5.13 16:50

Pro ty dámy, pro které je velikost penisu tak důležitá a které se už s nějakých chlapem kvůli tomu rozešly - co když váš syn jednou bude taky patřit mezi ty muže s malým/menším penisem a hodně ženských se kvůli tomu s ním rozejde, přehodnotíte v tom případě své myšlení? Nebudou pro vás najednou ty ženské rozcházející se kvůli velikosti povrchní bestie?

• Citovat
  • Upravit
24603
29.5.13 17:13
@Pierko_ píše:
Nie nie…iba sa mi nechcelo prihlasovať :jazyk: :jazyk:, tak som šiel bez prihlásenia :)

ty, nedělej mi v tom bordel hýml :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 17:14

Krista, ale jste se rozepsali, člověk ide okopat zemáky a pak má 10 stran dočítat :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 17:15
@Pierko_ píše:
Môžeme ešte skúsiť aj očný test :D :D :D.

Nižšie je fotka, ktorá zobrazuje veľkosti do tých často krát vysnívaných a idealizovaných 18cm. Proste nie sú tam žiadne klády od 20 cm vyššie (pozdravujem @yogistka :mavam: :mavam: ).

Skúste prosím dámy keď tak označiť, ktorý penis je malý, ktorý menší, ktorý akurát a ktorý väčší. Ďakujem. Ako je vás tu pár, takže použiteľný priemer z toho nevznikne (to si iba nechávam rafinovane zadné dvierka pre prípad, že by ste ako ideál označili ten najmenší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )…ale aspoň nech teda diskusia nestojí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

o co že kraťas tady svoje nenajde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 17:18
@Doctus píše:
@Callie
Pozor na Amanitas phaloides, která obsahuje fosfolipasu A2.

Cože to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 17:19

@pannacotta
To jsem upozorňoval na nebezpečenství, která mohou plynout ze zapáleného houbaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 17:20
@Kraťomír píše:
Tuhle diskuzi už přestávám chápat, je přece jasné, že tak extrémně malý penis, jaký mám bohužel např. i já (cca. 13 - 14 cm) je opravdu na plnohodnotnou soulož i na uspokojení partnerky naprosto nepoužitelný… Ano, žena se dá určitě uspokojit i jinak - ručně, ústy, šidítkem - ale to si myslím, že nikdy nebude ono…

Nehledě např. na zplození potomka, kde i kdyby to nějak šlo (třeba tím umělým oplodněním), stejně je to pro toho potomka krutá rána a jedna velká sobeckost, šířit dál vadné geny a riskovat, že jednou dopadne stejně špatně jako já… Můj táta je na tom tedy dost dobře, řekl bych až nadprůměr, ale může to potkat až vnuka a tak dál - a to bych mu přece nemohl udělat…

Mimo to k lékaři bych na vyšetření penisu určitě nešel ani za nic, tu ostudu bych asi nepřežil… A asi nebudu sám, takže z toho je jasné, že k lékaři jdou spíše lépe vybavení jedinci, kteří se nemusí ničeho obávat…

A kdy ty konečně pochopíš že tahle diskuse není vůbec o Tobě, jen si sem vlezl se svým trapným problémem :kytka: Založ si svou diskusi a tam se ti budem věnovat tak abys chápal :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.5.13 17:20
@Doctus píše:
@Kraťomír
Táhni do háje, hlupáku a blázne!!! Ještě se tu ukážeš a jsi mrtvý! Dámy prominou hrubší výrazy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí