Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
29.5.13 14:21
@Pierko_ píše:
@KdouleKriste…a kde ja som napísal…že priemerná dĺžka je 17cm?? :nevim: :nevim:

Ty jsi napsal, že 12-14cm je MALÝ penis. Pokud ale vyjdeš z velikostního rozložení celé populace, tak si označení MALÝ zasluhuje až penis řekněme pod 10cm (vzhledem k tomu, že se prameny natolik různí), protože 12-14cm je prostě PRŮMĚRNÝ.

Takže mám to chápat tak, že z tvé osobní zkušenosti vychází, že dokud se PRŮMĚRNÁ žena nepotká s VELKÝM (17cm a víc) penisem, tak není dostatečně uspokojená? Případně neví, co to dostatečné uspokojení je? Pro větší jednoduchost se prosím bavme o dosud neporodivší ženě, protože po porodu se anatomické poměry pochvy značně pozmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 14:21
@Vesmilka píše:
Kluci, kluci :nevim: :nevim: neperte se… a je to tu zase… @Kallistó ahoj :mavam: :mavam: :mavam: kde jsi se nám holka toulala :mrgreen:

Nepereme :). A čo takto sa zapojiť do prieskumu? :) :). Nikde od teba nevidí tvoje ohodnotenie penisov z obrázku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.5.13 14:22
@Pierko_ píše:
Môžeme ešte skúsiť aj očný test :D :D :D.

Nižšie je fotka, ktorá zobrazuje veľkosti do tých často krát vysnívaných a idealizovaných 18cm. Proste nie sú tam žiadne klády od 20 cm vyššie (pozdravujem @yogistka :mavam: :mavam: ).

Skúste prosím dámy keď tak označiť, ktorý penis je malý, ktorý menší, ktorý akurát a ktorý väčší. Ďakujem. Ako je vás tu pár, takže použiteľný priemer z toho nevznikne (to si iba nechávam rafinovane zadné dvierka pre prípad, že by ste ako ideál označili ten najmenší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )…ale aspoň nech teda diskusia nestojí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

super, už rostou hřibky? :jazyk: jdu najít košíček a nabrousit nožík, snad letos nebudou moc červavý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 14:23

@Kdoule
Podívejme se, statistička. Chválím! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
@lihow píše:
Pokud je u nás průměr 15, ale často jsem četl i 14cm v erekci!, tak by většina prostě nespokojena být musela, protože do průměru se započítavají kromě větších i ty menší - to znamená spoustu mužů pod 14cm!! Prostě většina mužů by tak automaticky spadala do plně nevyhovující skupiny.

Musím se přiznat, že nevím, jak se mám v tuto chvíli k téhle statistice postavit, ptz, co se mého osobního života týče, opravdu jsem se s menším penisem, než 17 cm, setkala jen v jedné třetině případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
@Kdoule píše:
Ty jsi napsal, že 12-14cm je MALÝ penis. Pokud ale vyjdeš z velikostního rozložení celé populace, tak si označení MALÝ zasluhuje až penis řekněme pod 10cm (vzhledem k tomu, že se prameny natolik různí), protože 12-14cm je prostě PRŮMĚRNÝ.Takže mám to chápat tak, že z tvé osobní zkušenosti vychází, že dokud se PRŮMĚRNÁ žena nepotká s VELKÝM (17cm a víc) penisem, tak není dostatečně uspokojená? Případně neví, co to dostatečné uspokojení je? Pro větší jednoduchost se prosím bavme o dosud neporodivší ženě, protože po porodu se anatomické poměry pochvy značně pozmění.

Nie nie nie vôbec nie…písa som tu dokonca niečo úúplne iné, presný opak toho čo si myslíš že si myslím :D :D… nemám už síl to verklikovať zas a zas. Vzdávam sa teda dobrovoľne :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 14:24

@Callie
Pozor na Amanitas phaloides, která obsahuje fosfolipasu A2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 14:24

@Kdoule

Mimochodom…že by bol priemerný penis 12 cm, keď si toto udala ako dolnú hranicu priemernosti…to tomu kriste naozaj veríš??

Kurnik…sorry…veď pred chvílkou som sa vzdal…takže ano ano máš pravdu beriem všetko s5. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 14:25
@Pierko_ píše:
Ale no táák…to my chceš povedať, že tej tvojej kamarátke sa tam pacienti stavajú rad do radu? :D :D :D :D. nevolás a ona Pamela Anderson alebo tak nejak??? :lol: :lol:

Nechápu, byl jsi někdy u mladé uroložky? Není nutné ani hmatat, zejména u mladých mužů stačí prý většinou vyšetření pohledem ;). Ale jestli nemáš osobní zkušenost, asi zbytečné řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 14:25

@Kallistó
Populace je jedno, partneři (snad jich nebylo 100) něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.5.13 14:27
@Doctus píše:
@Callie
Pozor na Amanitas phaloides, která obsahuje fosfolipasu A2.

prosím přeložit, já jsem ekonom 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 14:28
@Pierko_ píše:
Nie nie nie vôbec nie…písa som tu dokonca niečo úúplne iné, presný opak toho čo si myslíš že si myslím :D :D… nemám už síl to verklikovať zas a zas. Vzdávam sa teda dobrovoľne :P.

O. k., takže diskutovat se nebude, škoda. Nejsem schopná dočítat celou diskuzi, reagovala jsem jen na tvoje poslední příspěvky a jednoznačně jsem z nich cítila, že by ženy měly preferovat rozměry, které populační průměr značně přesahují. Reagovala jsem na to, co jsem četla, raději jsem uváděla i citace tvého textu, ale budiž, asi si opravdu nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 14:28
@Kallistó píše:
Musím se přiznat, že nevím, jak se mám v tuto chvíli k téhle statistice postavit, ptz, co se mého osobního života týče, opravdu jsem se s menším penisem, než 17 cm, setkala jen v jedné třetině případů.

Tak či tak to máš jedno v tejto diskusii asi, pretože budeš neúprosne zrovnaná zo štatistikami ala Doctus a najnovšie Kdoule, a vtedy hold tvoja skúsenosť je absolútne neštatistická :D :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 14:29

@Callie
Muchomůrka zelená (toho enzymu si nemusíte všimat, ten odštěpuje vyšší mastnou kyselinou z pozice 2 fosfolipidů, podobně jako třeba pankreatická lipasa z triacylglycerolů).

Příspěvek upraven 29.05.13 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
29.5.13 14:31

@Kdoule
Nevěří mně, tobě, dokonce ani uroložce, která se s tím setkává denně. A nemyslím si, že by zrovna tobě lhala (žena ženě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí