Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
Ale z tvého uvažování to tak vypadá.
I mně to tak připadlo.
@Kdoule
Tady s Pierkem jsme vedli líté diskuse i dříve. Taky tvrdil, že varlata mají mít aspoň takových 6 cm (to by spíš vypadalo na nádor).
@Kallistó píše:
Je mi jasné, že finální velikost odhadnout nelze. Zajímalo mě, zda k tomu jsou alespoň nějaké statistiky.
Mám to tedy dle tvé odpovědi chápat tak, že kluk s menším penisem má šanci v dospělosti „dohnat“ lépe obdařeného kamaráda a naopak?
A proč tě to vůbec tak zajímá? ![]()
@Doctus píše:
@Pierko_
To se může u uroložky stát i samo, když penis, šourek (a prostatu) vyšetřuje.
Přesně tak, pokud normálního chlapa vyšetřuje lékařka kolem 30ti, je to spíš pravidlem než výjimkou, navíc si tím právě ověřuje funkci. Nejeden klient přijde s obavou, že je impotentní, to jsem se tedy divila, a kamarádka se divila taky, kolik mladých mužů má tuto obavu.
@Doctus píše:
@Pierko_
To se může u uroložky stát i samo, když penis, šourek (a prostatu) vyšetřuje.
Si strašne účelový chlapík a si argumenty ohýbaš podla toho ako sa ti to hodí…ako debata o úplnom hovne ale aj tak…to mi ako chceš povedať, že tá pani tam dá do pozoru úplne každého ftáka, ktorého vyšetruje? Že zrovna ty zanietený štatista s presnými štatistickými postupmi argumentuješ v takomto zmysle…
Pokud je u nás průměr 15, ale často jsem četl i 14cm v erekci!, tak by většina prostě nespokojena být musela, protože do průměru se započítavají kromě větších i ty menší - to znamená spoustu mužů pod 14cm!! Prostě většina mužů by tak automaticky spadala do plně nevyhovující skupiny.
@Kdoule píše:
Přesně tak, pokud normálního chlapa vyšetřuje lékařka kolem 30ti, je to spíš pravidlem než výjimkou, navíc si tím právě ověřuje funkci. Nejeden klient přijde s obavou, že je impotentní, to jsem se tedy divila, a kamarádka se divila taky, kolik mladých mužů má tuto obavu.
Ale no táák…to my chceš povedať, že tej tvojej kamarátke sa tam pacienti stavajú rad do radu?
. nevolás a ona Pamela Anderson alebo tak nejak???
![]()
@Vesmilka píše:
no mě taky ne takže pár stránek jsem četla letem světem![]()
No, já když jsem to teď tady otevřela, tak mi málem vypadly oči, když jsem zahlídla ty penisy od Pierka
Říkala jsem si, že musím zareagovat
![]()
Třeba bude sranda, pokud tedy nedorazí ten Kraťomír po úrazu hlavy ![]()
@lihow píše:
Pokud je u nás průměr 15, ale často jsem četl i 14cm v erekci!, tak by většina prostě nespokojena být musela, protože do průměru se započítavají kromě větších i ty menší - to znamená spoustu mužů pod 14cm!! Prostě většina mužů by tak automaticky spadala do plně nevyhovující skupiny.
Pletieš si pojmi z dojmami…mať 13 či 14 cm penis neznamená nevedieť uspokojiť ženu…čítaj hlbšie v diskusii, nechce sa mi to to opakovať
.
@Kallistó píše:
No, já když jsem to teď tady otevřela, tak mi málem vypadly oči, když jsem zahlídla ty penisy od PierkaŘíkala jsem si, že musím zareagovat
![]()
Třeba bude sranda, pokud tedy nedorazí ten Kraťomír po úrazu hlavy
@Arturus zajímá, ptz, když vidím ty kluky na hřištích, tak jsou ty rozdíly někdy až zarážející…
@Pierko_
Tak si představ uroložku – kočku a najednou začně prohmatávat penis, stahovat předkožku, potom přejde na varlata… Jestli toto něco neudělá s 30/40/(50)-letým chlapem, tak nevím…
@Pierko_ píše:
Pletieš si pojmi z dojmami…mať 13 či 14 cm penis neznamená nevedieť uspokojiť ženu…čítaj hlbšie v diskusii, nechce sa mi to to opakovať.
Chápu kam míříš, ale tahle diskuse je čistě o velikosti, nikoliv o uspokojení jinýmu způsoby. Samozřejmě, uspokojit lze i bez erekce a penisu. Jen některým ženám tohle nestačí a soustředí se na velikost penisu - pocit plnosti atd.
@Kallistó
I „malí chlapci“ mohou mít „erekci“, to možná zkresluje celkový obraz.