Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
29.5.13 14:31
@Doctus píše:
@Callie
Muchomůrka zelená (toho enzymu si nemusíte všimat, ten odštěpuje vyšší mastnou kyselinou z pozice 2 fosfolipidů, podobně jako třeba pankreatická lipasa z triacylglycerolů).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.5.13 14:31
@Doctus píše:
@Callie
Muchomůrka zelená (toho enzymu si nemusíte všimat, ten odštěpuje vyšší mastnou kyselinou z pozice 1 fosfolipidů, podobně jako třeba pankreatická lipasa z triacylglycerolů).

tak zelenýho a puntikovanýho ho žádný zatím neměl, ale kolikrát jsem otrávená byla, to zas jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 14:32

@Callie
Omlouvám se, ale chtěl jsem editovat příspěvek, přitom jsem klikl na citovat. Proto duplexní výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 14:32
@Kallistó píše:
Musím se přiznat, že nevím, jak se mám v tuto chvíli k téhle statistice postavit, ptz, co se mého osobního života týče, opravdu jsem se s menším penisem, než 17 cm, setkala jen v jedné třetině případů.

A jak jsi to prosím měřila? Já tedy na rovinu říkám, že změřeného mám pouze manžela, protože předtím mě nikdy, nikdy nenapadlo zkoumat rozměry. Jen s manželem jsem natolik dlouho, že došlo i na takovou „ptákovinu“, takže nemůžu posloužit centimetry z minulosti, jsem schopná posloužit jen svými prožitky z milování a to bez mučení říkám, že nejvíc mě na penisu láká tvar, potom šířka a rovnost, toho jsem si prostě všimla vždycky. Délka v rámci cm celkem zbytečná, když se nejedná o veterinární rozměry, to jsem asi plachá, neb mě velmi děsí. Co bych mohla označit já za „malé“, to jsem nezažila, takže asi nedostatek srovnání :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 14:33
@Kdoule píše:
O. k., takže diskutovat se nebude, škoda. Nejsem schopná dočítat celou diskuzi, reagovala jsem jen na tvoje poslední příspěvky a jednoznačně jsem z nich cítila, že by ženy měly preferovat rozměry, které populační průměr značně přesahují. Reagovala jsem na to, co jsem četla, raději jsem uváděla i citace tvého textu, ale budiž, asi si opravdu nerozumíme.

Nie nie…to som absolútne nevravel a nenaznačoval. Písal som presný opak. Akurát mám iný názor na to…čo označiť ako malé, a čo nie.

Vy s doktusom sa odrážate od akýchsi štatistík. Ja od reality v s spálniach respektíve aj v gatiach. Tým ťa nechcem uraziť, že tie vaše štatistiky nie sú založené na realite…ale povedzme si to otvorene…12cm penis kriste je malý penis. Nikde však nepíšem že nepoužiteľný a že dámy by si mali hľadať väčších, kriste pána píšem tu pravý opak celú tú dobu a zároveň však dodávam, že sú ženy pre ktoré to je viac menej nepoužitelný penis…tak isto ako sú dámy pre ktorý je nepoužitelný 18cm penis lebo je pre nich veľký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.5.13 14:33

@Doctus tak to neeee, na mé pověsti mi záleží :mrgreen: Byla to reakce ohledně té spokojenosti, většina žen, co jsou tady jsou evidentně spokojené s tím co mají doma. Chtěla jsem tedy říct, že takhle, jak píše Lihow, se to zaškatulkovat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 14:36

@Pierko_
Víš, „normální“ rozmezí délek se udává různě. 11 až 17, 12 až 15 atd. Ale ten průměr je někde uprostřed. Tak nevím. Chápu, že máš v kalhotách minimálně 30cm anakondu, ale nesmíš to měřit „tam a zpátky“, jen „tam“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 14:38

@Kallistó
Nebojte, nic nekalého bych si nedovolil. Máte zajímavý „plamenný meč“ na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
@Doctus píše:
@Kdoule
Nevěří mně, tobě, dokonce ani uroložce, která se s tím setkává denně. A nemyslím si, že by zrovna tobě lhala (žena ženě).

Zasa si ohýbaš realitu… ty poznáš iba svoje štatistiky…reálnu vagínu si ani len na puse nema…takže iba teoretizuješ s výkresmi…to ťa neurážam iba vravím fakt.

Kdoule absolútne nevie, čo je to iný penis ako ten jej ktorý má doma. Takže asi až tak odborníčka nebude, iba sa oháňa štatistikami z internetu.

Jej kamarátka uroložka…to je proste iná trieda…pri nej sa postaví každému pacientovi a oná hneď isto ťahá pravítko z vrecka. Navyše a to najpodstatnejšie pri tomto bode…keby to tak aj bolo, tak nikde predca Kdoule nanapísla výsledok tej urologičky…že teda s ako veľkými penismi sa tam teda stretá. Garantujem ti, že určite nie s 12cm väčšinou…taký sa poväčeinou hanbia a urológa obchádzajú široko ďaleko, ak nemajú vážny problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
@Kallistó píše:
Musím se přiznat, že nevím, jak se mám v tuto chvíli k téhle statistice postavit, ptz, co se mého osobního života týče, opravdu jsem se s menším penisem, než 17 cm, setkala jen v jedné třetině případů.

Když se podíváš na pravítko, tak 2-3 cm rozhodně tak velká vzdálenost není, spíše to vypadá jako zanedbatelná míra. Od oka se to může splést a pravítkem ty 2-3cm navíc nesprávným měřením taky klidně můžeš naměřit. Teď je otázka, jestli místo 17 neměli ve skutečnosti spíše 14 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.13 14:40
@Doctus píše:
@Pierko_
Víš, „normální“ rozmezí délek se udává různě. 11 až 17, 12 až 15 atd. Ale ten průměr je někde uprostřed. Tak nevím. Chápu, že máš v kalhotách minimálně 30cm anakondu, ale nesmíš to měřit „tam a zpátky“, jen „tam“. :mrgreen:
Áno áno máš pravdu. Všetko berem s5 a idem radšej na Kubu. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 14:40

@Pierko_
Když je nějaký urologický problém, tak jde velikost stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.5.13 14:41

@Kdoule v drtivé většině šlo o dlouhodobější vztahy a opravdu jsem je měřila. Ne, že bych na tom lpěla, pocitově mi to právě přišlo stejný, ale většinou to vyplynulo z nějaké situace, kdy jsme to s partnerem pojali jako „zábavku“. Ty dva nejmenší jsem neměřila, bylo to zbytečné, stačil vizuální i pocitový kontakt, takhle zjevně malé rozměry by rozlišil i napůl slepý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
29.5.13 14:41

@Pierko_
Běž a něco nám z Kuby dovez. Třeba Treponema pallidum, Neisseria gonorrhae, Trichomonas sp. a další. :mavam: Ty musíš být hodně natvrdlý, když už zpochybníš i praktika (urologa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.5.13 14:46
@Pierko_ píše:
Nie nie…to som absolútne nevravel a nenaznačoval. Písal som presný opak. Akurát mám iný názor na to…čo označiť ako malé, a čo nie.Vy s doktusom sa odrážate od akýchsi štatistík. Ja od reality v s spálniach respektíve aj v gatiach. Tým ťa nechcem uraziť, že tie vaše štatistiky nie sú založené na realite…ale povedzme si to otvorene…12cm penis kriste je malý penis. Nikde však nepíšem že nepoužiteľný a že dámy by si mali hľadať väčších, kriste pána píšem tu pravý opak celú tú dobu a zároveň však dodávam, že sú ženy pre ktoré to je viac menej nepoužitelný penis…tak isto ako sú dámy pre ktorý je nepoužitelný 18cm penis lebo je pre nich veľký.

Ano, a jaké procento takovýchto dam předpokládáš v populaci? To bude zřejmě důvod, proč se tu o tom bavíme a to je to, co chlapy zajímá asi nejvíc, ne? Promiň, nechápu, co označuješ „realitou v ložnicích“, je pro mě celkem děsivá představa, že první, co v ložnici udělám, je, že vezmu centimetr a měřím. „Ruční“ měření je tak hrubě nepřesné, že bych mohla tvrdit, že jsem měla všechny partnery jen 17+, ale to je přece holý nesmysl.

Takže, podle čeho ty hodnotíš „realitu v ložnicích“? Tvoje vlastní zkušenost, zkušenosti z diskuzí o tomto tématu, kam chodí jen určitý vyhraněný vzorek populace, údaje mužů, údaje žen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí