Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
29.5.13 21:08
@Vesmilka píše:
a bude to ještě dnes nebo do konce týdne?

No urcite chvilku potrva, pretoze osobne naskladneny mame momentalne iba podstatnejsie vacsi nez 10 cm a okrem ineho ten uz je zarezervovany v trvalom prenajme :D, ale zahravam sa s myslienkou ze ci ti to neposlat aj s bonusom, to jest tych 13, pretoze viem o jednom okamzite dostupnom (kraato).

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:13
@Pierko_ píše:
No urcite chvilku potrva, pretoze osobne naskladneny mame momentalne iba podstatnejsie vacsi nez 10 cm a okrem ineho ten uz je zarezervovany v trvalom prenajme :D, ale zahravam sa s myslienkou ze ci ti to neposlat aj s bonusom, to jest tych 13, pretoze viem o jednom okamzite dostupnom (kraato).:lol: :lol: :lol:

kráťa mě nechce to by jsi mohl vědět :zed: :zed: ty sem snad nechodíš :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 21:23
@Vesmilka píše:
@Kvetinka19000 jenže on toho výstřiku není schopen :( to už tu psal dávno… chápu že jsi nedočítala :hug:

Tak to právě není pravda a nikdy jsem to tu nepsal, psal jsem jenom to, že kvůli velikosti (délce i šířce) bych do žádné ženy nebyl schopen ani dosáhnout, takže je mi tato funkce naprosto k ničemu. A pokud chcete znát i detaily, tak ejakulace (stříkání) jsem stále ještě bez potíží schopen a to vůbec né málo, jen s erekcí to je už horší… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 21:25
@Vesmilka píše:
kráťa mě nechce to by jsi mohl vědět :zed: :zed: ty sem snad nechodíš :roll: :roll: :mrgreen:

Já že nechci? :) Já bych i chtěl, ale stejně by z toho nic nebylo - jenom další trápení, smutek a zklamání - a tak by to bylo s každou… :! A uklidňovat mě nemusíte, stačí si jen přečíst některé nezaujaté příspěvky a názory žen a dívek a vše je rázem jasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:25
@Kraťomír píše:
Tak to právě není pravda a nikdy jsem to tu nepsal, psal jsem jenom to, že kvůli velikosti (délce i šířce) bych do žádné ženy nebyl schopen ani dosáhnout, takže je mi tato funkce naprosto k ničemu. A pokud chcete znát i detaily, tak ejakulace (stříkání) jsem stále ještě bez potíží schopen a to vůbec né málo, jen s erekcí to je už horší… :mavam:

omlouvám se a děkuji za osvětlení… já už se v tobě ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 21:29

@Vesmilka ty se neztrácíš v Kraťasovi, naopak on by se ztratil v tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:29
@Kraťomír píše:
Já že nechci? :) Já bych i chtěl, ale stejně by z toho nic nebylo - jenom další trápení, smutek a zklamání - a tak by to bylo s každou… :! A uklidňovat mě nemusíte, stačí si jen přečíst některé nezaujaté příspěvky a názory žen a dívek a vše je rázem jasné…

ne nechceš už jednou jsem ti to nabídla a víckrát nenabízím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 21:30
@Vesmilka píše:
omlouvám se a děkuji za osvětlení… já už se v tobě ztrácím…

Proč? Vždyť se mnou je to všechno velice jednoduché… ;)

Kdyby se dalo uspokojit ženu stříkáním, tak to splňuji možná i nadprůměrně, jenže pro většinu lidí je tato funkce spíš jen na obtíž a při milostných radovánkách je to pouze ta nepříjemná a nechutná část - tedy pro muže sice ta nejlepší, ale určitě ne moc pohodlná, vzhledem k následné hygieně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:30
@Kvetinka19000 píše:

to nemůžeš vědět :think: :think: jak víš že bych si to neužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:32
@Kraťomír píše:
Proč? Vždyť se mnou je to všechno velice jednoduché… ;)Kdyby se dalo uspokojit ženu stříkáním, tak to splňuji možná i nadprůměrně, jenže pro většinu lidí je tato funkce spíš jen na obtíž a při milostných radovánkách je to pouze ta nepříjemná a nechutná část - tedy pro muže sice ta nejlepší, ale určitě ne moc pohodlná, vzhledem k následné hygieně… :roll:

jenže každá žena má ráda něco jiného, ale vzhledem k tomu že cokoliv odmítáš nebudu nic vysvětlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.13 21:33

@Kraťomír to se velmi mýlíš že ženy nemají rády stříkání. Mám řadu známých zahrádkářek a ty dokonce platí za to, když jim nějaký odborník udělá postřik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 21:34
@Vesmilka píše:
ne nechceš už jednou jsem ti to nabídla a víckrát nenabízím…

Takže není co řešit ;) , ale hlavně by to se mnou ani nebylo technicky proveditelné a pak, já bych to své „poprvé“ chtěl dělat se svou životní láskou a určitě ne s cizí osobou… :?

@Kvetinka19000 píše:

Ano, to je opravdu velice podařený vtípek, byť je samozřejmě pravdivý…

Ztrácel bych se v ní, ostatně jako v každé normální ženě, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.5.13 21:37
@Kraťomír píše:
Ano, to je opravdu velice podařený vtípek, byť je samozřejmě pravdivý…Ztrácel bych se ní, ostatně jako v každé normální ženě, bohužel…

:-D :-D :-D Jelikož tyto lamentace nejsou prostě normální :-D V takovéto míře… začínám být stále více přesvědčena o tom, že jsi zde nastrčený vtipálek, který má rozproudit diskusi :-p Nevím kde byl ten přelom, ale opravdu čím dál častěji se směju, když vidím nějakou tvou ufňukanou poznámku…viz výše :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.5.13 21:37
@Vesmilka píše:
to nemůžeš vědět :think: :think: jak víš že bych si to neužila

Samozřejmě, že neužila, co by taky se mnou, s takovým kryplem, bylo k užívání… :idea:

@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír to se velmi mýlíš že ženy nemají rády stříkání. Mám řadu známých zahrádkářek a ty dokonce platí za to, když jim nějaký odborník udělá postřik.

Ano, další humorný příspěvek na odlehčení, jen tak dál… :potlesk:

Že mám zničený život, to je teď vedlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
29.5.13 21:38

@Kraťomír jo cizí osoba je velmi příhodné slovo… řekla bych že cizí osoba je do chvíle než se ti dva poznají každý… Kráťo máš to v tom mozku trochu popletené… Připadáš mi jako princ z Tři oříšky pro Popelku když říkal otci…„jenže ty sis bral maminku a já si mám vzít cizí holku“ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí