Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka píše:
a bude to ještě dnes nebo do konce týdne?
No urcite chvilku potrva, pretoze osobne naskladneny mame momentalne iba podstatnejsie vacsi nez 10 cm a okrem ineho ten uz je zarezervovany v trvalom prenajme
, ale zahravam sa s myslienkou ze ci ti to neposlat aj s bonusom, to jest tych 13, pretoze viem o jednom okamzite dostupnom (kraato).
@Pierko_ píše:
No urcite chvilku potrva, pretoze osobne naskladneny mame momentalne iba podstatnejsie vacsi nez 10 cm a okrem ineho ten uz je zarezervovany v trvalom prenajme, ale zahravam sa s myslienkou ze ci ti to neposlat aj s bonusom, to jest tych 13, pretoze viem o jednom okamzite dostupnom (kraato).
![]()
![]()
kráťa mě nechce to by jsi mohl vědět
ty sem snad nechodíš
![]()
@Vesmilka píše:
@Kvetinka19000 jenže on toho výstřiku není schopento už tu psal dávno… chápu že jsi nedočítala
Tak to právě není pravda a nikdy jsem to tu nepsal, psal jsem jenom to, že kvůli velikosti (délce i šířce) bych do žádné ženy nebyl schopen ani dosáhnout, takže je mi tato funkce naprosto k ničemu. A pokud chcete znát i detaily, tak ejakulace (stříkání) jsem stále ještě bez potíží schopen a to vůbec né málo, jen s erekcí to je už horší… ![]()
@Vesmilka píše:
kráťa mě nechce to by jsi mohl vědět![]()
ty sem snad nechodíš
![]()
![]()
Já že nechci?
Já bych i chtěl, ale stejně by z toho nic nebylo - jenom další trápení, smutek a zklamání - a tak by to bylo s každou…
A uklidňovat mě nemusíte, stačí si jen přečíst některé nezaujaté příspěvky a názory žen a dívek a vše je rázem jasné…
@Kraťomír píše:
Tak to právě není pravda a nikdy jsem to tu nepsal, psal jsem jenom to, že kvůli velikosti (délce i šířce) bych do žádné ženy nebyl schopen ani dosáhnout, takže je mi tato funkce naprosto k ničemu. A pokud chcete znát i detaily, tak ejakulace (stříkání) jsem stále ještě bez potíží schopen a to vůbec né málo, jen s erekcí to je už horší…
omlouvám se a děkuji za osvětlení… já už se v tobě ztrácím…
@Vesmilka ty se neztrácíš v Kraťasovi, naopak on by se ztratil v tobě
@Kraťomír píše:
Já že nechci?Já bych i chtěl, ale stejně by z toho nic nebylo - jenom další trápení, smutek a zklamání - a tak by to bylo s každou…
A uklidňovat mě nemusíte, stačí si jen přečíst některé nezaujaté příspěvky a názory žen a dívek a vše je rázem jasné…
ne nechceš už jednou jsem ti to nabídla a víckrát nenabízím…
@Vesmilka píše:
omlouvám se a děkuji za osvětlení… já už se v tobě ztrácím…
Proč? Vždyť se mnou je to všechno velice jednoduché… ![]()
Kdyby se dalo uspokojit ženu stříkáním, tak to splňuji možná i nadprůměrně, jenže pro většinu lidí je tato funkce spíš jen na obtíž a při milostných radovánkách je to pouze ta nepříjemná a nechutná část - tedy pro muže sice ta nejlepší, ale určitě ne moc pohodlná, vzhledem k následné hygieně… ![]()
@Kvetinka19000 píše:
to nemůžeš vědět
jak víš že bych si to neužila
@Kraťomír píše:
Proč? Vždyť se mnou je to všechno velice jednoduché…Kdyby se dalo uspokojit ženu stříkáním, tak to splňuji možná i nadprůměrně, jenže pro většinu lidí je tato funkce spíš jen na obtíž a při milostných radovánkách je to pouze ta nepříjemná a nechutná část - tedy pro muže sice ta nejlepší, ale určitě ne moc pohodlná, vzhledem k následné hygieně…
jenže každá žena má ráda něco jiného, ale vzhledem k tomu že cokoliv odmítáš nebudu nic vysvětlovat
@Kraťomír to se velmi mýlíš že ženy nemají rády stříkání. Mám řadu známých zahrádkářek a ty dokonce platí za to, když jim nějaký odborník udělá postřik.
@Vesmilka píše:
ne nechceš už jednou jsem ti to nabídla a víckrát nenabízím…
Takže není co řešit
, ale hlavně by to se mnou ani nebylo technicky proveditelné a pak, já bych to své „poprvé“ chtěl dělat se svou životní láskou a určitě ne s cizí osobou… ![]()
@Kvetinka19000 píše:
Ano, to je opravdu velice podařený vtípek, byť je samozřejmě pravdivý…
Ztrácel bych se v ní, ostatně jako v každé normální ženě, bohužel…
@Kraťomír píše:
Ano, to je opravdu velice podařený vtípek, byť je samozřejmě pravdivý…Ztrácel bych se ní, ostatně jako v každé normální ženě, bohužel…
Jelikož tyto lamentace nejsou prostě normální
V takovéto míře… začínám být stále více přesvědčena o tom, že jsi zde nastrčený vtipálek, který má rozproudit diskusi :-p Nevím kde byl ten přelom, ale opravdu čím dál častěji se směju, když vidím nějakou tvou ufňukanou poznámku…viz výše
![]()
@Vesmilka píše:
to nemůžeš vědět![]()
jak víš že bych si to neužila
Samozřejmě, že neužila, co by taky se mnou, s takovým kryplem, bylo k užívání… ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír to se velmi mýlíš že ženy nemají rády stříkání. Mám řadu známých zahrádkářek a ty dokonce platí za to, když jim nějaký odborník udělá postřik.
Ano, další humorný příspěvek na odlehčení, jen tak dál… ![]()
Že mám zničený život, to je teď vedlejší…
@Kraťomír jo cizí osoba je velmi příhodné slovo… řekla bych že cizí osoba je do chvíle než se ti dva poznají každý… Kráťo máš to v tom mozku trochu popletené… Připadáš mi jako princ z Tři oříšky pro Popelku když říkal otci…„jenže ty sis bral maminku a já si mám vzít cizí holku“
![]()