Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vesmilka píše:
@Kraťomír nenuť mě být sprostá, ty víš naprosto kulový co já si mohu nebo nemohu užít a nepřesvědčuj mě že k tomu potřebuju 20 cm, to vím naprosto přesně, že bych v sobě mít nechtěla![]()
Né, určitě bys chtěla víc
věř mu ![]()
@Vesmilka píše:
@Kraťomír když myslíš, já o tom pochybuju ale ty mi zřejmě vidíš do mozku
@pannacotta píše:
Tak to vidíš, i kdybys mu řekl že ho chceš tak on tě přesvědčí že nechceš
Pro vás obě - sám asi vím nejlíp, jak mizerně na tom jsem, bez debat…
@pannacotta píše:
Né, určitě bys chtěla vícvěř mu
no asi začnu… já už o sobě začínám pochybovat
![]()
@Kraťomír píše:škoda že tu není fuck smajlík
@Kraťomír třeba by jí nevadilo být vylízána i zahaleným Kraťomírem
@Vesmilka píše:
no asi začnu… já už o sobě začínám pochybovat![]()
Ty hele, on ví jak na tom je, dokonce ví jak jsme na tom my, takže brzdíme ![]()
@pannacotta píše: škoda že tu není fuck smajlík
kašli na něho… já teď zvažuju klášter… Kráťa mě přesvědčil, že už nechci chlapa ani vidět
@Doctus ten doktor POmaha4 taky jako jeden z prvních transplantoval obličej a jak se proslavil
@Vesmilka píše:
kašli na něho… já teď zvažuju klášter… Kráťa mě přesvědčil, že už nechci chlapa ani vidět
Ne, nechceš vidět chlapa s průměrem, tož do kláštera jdu s tebou, neboť jsme na to stejně ![]()
BTW kdoví jestli si kraťas hudruje pelikána ma-li rád ponižování, a konec konců, já bych ho tady tak ponížila ale tak, ale riskovala bych tím doživotní BAN, tož se musím set-sakramensky ovládat
![]()
@pannacotta
Jak to myslíte?
A potom taky ten výraz „hudruje pelikána“. Až mi z toho začíná stoupat… ![]()
@Kraťomír píše:
Ale nejste
Jistý medicínský student vás jistě odkáže na patřičnou literaturu, ve které se nachází nejrůznější zajímavosti resp. s velikostmi, o kterých se vám ani nesnilo (2 cm „penis“ apod). Případně vám ukáže/odkáže na jiné příklady i patřičnými fotografiemi
Matně mi to připomíná "Howard Stern Smallest Penis Contest " - zadejte si to do googlu a pak mi vyprávějte něco o malém kašpárkovi ![]()
Až se podíváte… vidíte ty veselé obličeje těch mužů?
- Takže proto tvrdím, že máte rád ponižování a přímo ho vyhledáváte, jelikož o malém penisu nevíte zhola nic
A každý kdo mi nevěří… ať se podívá do Googlu na výše uvedené ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír třeba by jí nevadilo být vylízána i zahaleným Kraťomírem
To je možné, ale víš jak to většinou probíhá, sahala by kam by neměla a nakonec by z toho byla akorát strašná ostuda, trapas, zklamání a smutek - takže bylo lepší to ukončit rovnou…