Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@yogistka píše:
Tak to už je potom na sebevražduTo by vyřešilo všechny problémy :-p Lepší rada pro vás neexistuje
Já si taky myslím, na tom se shodneme, ale co na to má rodina a moji blízcí?
@Kraťomír sebevražda je nuda. To s tou temnou postelí by bylo zajímavější.
@Kraťomír píše:
Já si taky myslím, na tom se shodneme, ale co na to má rodina a moji blízcí?
No já bych řekla, že na tom už nezáleží (stejně jako rozdíl mezi mírami ve videu a u vás - jak jste sám podotkl), pomyslete jako byste udělal radost všem ženám, které o vás nestojí a případně těch jejichž potenciální zájem by absolutně zmizel ve chvíli, když by zjistily, že máte jen těch… mm už si nepamatuji, kolik jste to říkal…na tom nesejde. Vaši blízcí budou mít konečně klid, že už se za vás nebudou muset stydět konkrétně za váš trapně ubohý cancourek ![]()
Ale pokud chcete opravdu zaujmout a dostat se do zpráv, tak to vyžaduje ještě nějaké zvláštní úsilí jako bonus…hmmm třeba ještě před skokem z mostu si tu nitku ustřihnout a nechat jí tam jako memento? Představivosti se meze nekladou
![]()
@yogistka Děkuji za projevený soucit, jednou se vám to vše dobré jistě vrátí…
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír sebevražda je nuda. To s tou temnou postelí by bylo zajímavější.
Na to já ale nemám, ne krypl jako já, ne v tomto životě…
@Kraťomír píše:
@yogistka Děkuji za projevený soucit, jednou se vám to vše dobré jistě vrátí…
Děkuji…ano čeká mě zvýšení příjmu, asi to bude ono
No v to doufám, konečně bych udělala něco pro lidstvo nebo alespoň pro vám blízké okolí
Tak o to vám, jde ne? Aneb znáte to rčení… „Kdo chce kam, pomozme mu tam“ a jelikož rozmlouvat vám cokoliv nemá smysl, holt musí být vykonáno, co vyšší dobro žádá si ![]()
@Kraťomír já jsem tedy razantně proti takovým myšlankám jako sebevražda… jednak by tady ta diskuze ztratila tu potřebnou šťávu a jednak takový věci nepřeju nikomu… Spíš něco originálnějšího, třeba zkusit zalobbovat u politiků, jestli by se s takovým těžkým tělesným postižením nedal uplatňovat nárok na invalidní důchod.
@Kvetinka19000 píše:
@Kraťomír já jsem tedy razantně proti takovým myšlankám jako sebevražda… jednak by tady ta diskuze ztratila tu potřebnou šťávu a jednak takový věci nepřeju nikomu… Spíš něco originálnějšího, třeba zkusit zalobbovat u politiků, jestli by se s takovým těžkým tělesným postižením nedal uplatňovat nárok na invalidní důchod.
Ale no tak, všichni dobře víme, že s politikou lamentující cancourek nic moc nezmůže
Zato blýsknout se ve zprávách…ne počkat, to by bylo maximálně na den…chce to vymyslet něco velkolepého, extravagantního
a třeba mu bude udělen nějaký obrovský čestný penis ex post! ![]()