Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@denisa 76
Doufám, že ses neurazila, že jsem použil poměrně lidový výklad. Pro zájemce mohu i výklad vysoce odborný. Jenže abyste to pak nečetli (měkké „i“, protože to mohou číst i muži; jen aby sis nemyslela, že jsem se dočista zbláznil) jako „bla bla bla, bla bla…“.
Příspěvek upraven 30.05.13 v 08:29
ty jsi neuvěřitelný
![]()
@Mirii píše:
Prcek premerilas dva? A to si na ne jako vybalila jen tak mezi reci metr?![]()
Ne, to ne
Byly sme v postely a já sem mu řekla, že si ho chci změřit a v pohodě, nebylo to najednou
@Kraťomír píše:
Já si taky myslím, na tom se shodneme, ale co na to má rodina a moji blízcí?
Se s tím hold nějak budou muset poprat ![]()
@denisa 76 píše:
tak aspon víš o čem mluvím
jo vím, už jsem přemýšlela, že si to udělám sama
dělali nám to s přestávkami 3 týdny a já už byla nas*** a vyšťavená, my vybírali dovolenou a oni nám pak řekli že mají práci ještě jinde a tento týden musí být tam, fakt jsem měla chuť na tu střechu vylézt a udělat si to sama a ještě to není úplně dobře
![]()
@Vesmilka
já to taky tak nějak tušila, ale můj chirurg by hned řezal, takže radši jsm si diagnozu pořešila tady ![]()
Já na tenisák musela, prootže bolesti jsem měla takový, že jsem už ani nespala a hlavně se nedokázala už bez cizí pomoci učesat ani obléknout. Pak teda 10dní po operaci mě nešlo už vůbec nic, ale zase mám ruku cajk
![]()
@yogistka píše:
No já bych řekla, že na tom už nezáleží (stejně jako rozdíl mezi mírami ve videu a u vás - jak jste sám podotkl), pomyslete jako byste udělal radost všem ženám, které o vás nestojí a případně těch jejichž potenciální zájem by absolutně zmizel ve chvíli, když by zjistily, že máte jen těch… mm už si nepamatuji, kolik jste to říkal…na tom nesejde. Vaši blízcí budou mít konečně klid, že už se za vás nebudou muset stydět konkrétně za váš trapně ubohý cancourek
Ale pokud chcete opravdu zaujmout a dostat se do zpráv, tak to vyžaduje ještě nějaké zvláštní úsilí jako bonus…hmmm třeba ještě před skokem z mostu si tu nitku ustřihnout a nechat jí tam jako memento? Představivosti se meze nekladou![]()
@pannacotta píše:
Se s tím hold nějak budou muset poprat
ahoj
![]()
@denisa 76 píše:
@Vesmilkajá to taky tak nějak tušila, ale můj chirurg by hned řezal, takže radši jsm si diagnozu pořešila tady
Já na tenisák musela, prootže bolesti jsem měla takový, že jsem už ani nespala a hlavně se nedokázala už bez cizí pomoci učesat ani obléknout. Pak teda 10dní po operaci mě nešlo už vůbec nic, ale zase mám ruku cajk![]()
jenže takhle přesně asi dopadneš s tunelem, já někdy vůbec nespím a držím ruku vysoko nad hlavou, no je na mě úžasný pohled
![]()
@Kvetinka19000 píše:
Hm a je po diskuzi… žádám nově příchozí aby vypadli.
@pannacotta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to bude tím že je noc, dočkej rána a staré příchozí doletí
už jsou tady
![]()
@Vesmilka píše:
a já zase díky Kráťovi vím, že 17-18 je pro mě málo natož míň![]()
Jo, tak kdy jdem do toho kláštera?? ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Všeobecné lékařství (medicina universa).
já myslela jako specializaci..např. chirurg..ortoped ![]()
@denisa 76 píše:![]()
![]()
taky táhnu. Budou nám zabudovávat bazen tak musím chlapcům radit
![]()
Jéééé, já du bydlet k vám
![]()