Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@denisa 76
Doufám, že ses neurazila, že jsem použil poměrně lidový výklad. Pro zájemce mohu i výklad vysoce odborný. Jenže abyste to pak nečetli (měkké „i“, protože to mohou číst i muži; jen aby sis nemyslela, že jsem se dočista zbláznil) jako „bla bla bla, bla bla…“.
Příspěvek upraven 30.05.13 v 08:29
@Arturus píše:
Já se tady dozvěděl, že akorát je tak 17-18 cm v erekci a 13-14 cm v erekci je už mikropenis
No já se to dozvěděla taky, ale tuto informaci moje mysl zpracovává jako značně nevěrohodnou
. Akorát jsem se nedozvěděla to hlavní, totiž podle čeho se objektivně posuzuje „realita v ložnicích“, protože to jsem schopná posoudit jen subjektivně a jsem tak neplnohodnotný jedinec, že jsem měřidlo na svoje ložnicové partnery nikdy nevytáhla ![]()
@denisa 76
Jakožto student mám na specializaci nějaký ten rok čas. ![]()
@Vesmilka píše:
jenže takhle přesně asi dopadneš s tunelem, já někdy vůbec nespím a držím ruku vysoko nad hlavou, no je na mě úžasný pohled![]()
![]()
no si umím představit..jsem s tenisákem ležela podobně
Tak uvidím zatím to mám občas a je to výhoda na výmluvu, že mě zrovna jako bolí ruka ![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus můžu se zeptat co je tvůj obor???
No mě to neřekl Tobě to řekne? to bych se vážně nas*rala
![]()
@Kvetinka19000 píše:
Hm a je po diskuzi… žádám nově příchozí aby vypadli.
Aha, tak jako druhý den příchozí jsem asi taky nová, což, a narušující diskuzi o penisech - tak já teda tu debatu o karpálech a domovních štítech opouštím, no ![]()
@denisa 76 píše:
já myslela jako specializaci..např. chirurg..ortoped
Neřekne a neřekne ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Jakožto student mám na specializaci nějaký ten rok čas.
Hej a kolik ti je let??Řekneš aspoň to? ![]()
Příspěvek upraven 30.05.13 v 08:46
@pannacotta píše:
No mě to neřekl Tobě to řekne? to bych se vážně nas*rala![]()
![]()