Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).
@Doctus jé to je hezké. Já si pamatuju jak jsem vždycky dostala obrázek, když jsem moc neřvala
Každopádně je to pro mě dar pomáhat lidem a at je z tebe skvělí doky ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).
Ty mě pokaždé totálně odfakuješ
![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus jé to je hezké. Já si pamatuju jak jsem vždycky dostala obrázek, když jsem moc neřvalaKaždopádně je to pro mě dar pomáhat lidem a at je z tebe skvělí doky
Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla ![]()
@pannacotta píše:
Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla
@denisa 76
Pozor na steatózu („ztukovatění jater“) a zánět slinivky břišní.
@Doctus nebuj vím co je zánět slivniky..mám za sebou 1/2roku léčby a k tomu vředy na dvanácterníku takže už asi od 25let vím, že se nesmím přechlastat. Játra zatím dobrý
![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Pozor na steatózu („ztukovatění jater“) a zánět slinivky břišní.
OT - zejména pozor na rovný krok v kapli sv. Václava a zkreslení kamerami zabírajícími vystavené korunovační klenoty
- čímž docházíme i k tomu, že alkohol má vliv na haluxy a podobně ![]()
@Kdoule
Copak to vidím, latinský termín. Halux = palec na noze. (palec na ruce je polex).
@pannacotta píše:
Jo, tak kdy jdem do toho kláštera??
já nevím kdy se to hodí tobě, já můžu kdykoliv
ale ty teď chceš bydlet u Denisy tak nevím ![]()
@pannacotta píše:já tě zdravila
A já?![]()
![]()
![]()
![]()
@denisa 76 píše:
no si umím představit..jsem s tenisákem ležela podobně![]()
Tak uvidím zatím to mám občas a je to výhoda na výmluvu, že mě zrovna jako bolí ruka
tka u nás ta výmluva nepomáhá
prý u klávesnice mi to nevadí
![]()
@denisa 76 píše:![]()
každopádně jeho promoci tady řádně zapijeme
![]()
Jo, jestli nám do tej doby neuteče ![]()