Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
30.5.13 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
30.5.13 08:47

@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 08:50

@Doctus jé to je hezké. Já si pamatuju jak jsem vždycky dostala obrázek, když jsem moc neřvala :roll: Každopádně je to pro mě dar pomáhat lidem a at je z tebe skvělí doky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Doctus píše:
@denisa 76 Dětské lékařství.
@pannacotta Číslo, které udává, kolik let studia ještě zbývá, je určitý počet prstů na 1 ruce. (poté, co jsi editovala příspěvek z formulace „kolik to je ještě let“ na „kolik ti je let“, tak je mi více než 20 a méně než 25).

Ty mě pokaždé totálně odfakuješ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741

@denisa 76
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 08:53
@denisa 76 píše:
@Doctus jé to je hezké. Já si pamatuju jak jsem vždycky dostala obrázek, když jsem moc neřvala :roll: Každopádně je to pro mě dar pomáhat lidem a at je z tebe skvělí doky :*

Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 09:00
@pannacotta píše:
Tak já, kdybyže jsem dítě, bych se ho asi bála, rázný je aj tady, co teprv ve skutečnosti, konec konců, dítko bude mít kašlík a on mu neřekne že má kašlík ale že má blablabla, bla bla bla blablablablabla blablabla :*
:lol: :lol: každopádně jeho promoci tady řádně zapijeme :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
30.5.13 09:01

@denisa 76
Pozor na steatózu („ztukovatění jater“) a zánět slinivky břišní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.5.13 09:12

@Doctus nebuj vím co je zánět slivniky..mám za sebou 1/2roku léčby a k tomu vředy na dvanácterníku takže už asi od 25let vím, že se nesmím přechlastat. Játra zatím dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
30.5.13 09:17
@pannacotta píše:
K čemu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ke všemu?:-) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 09:18
@Doctus píše:
@denisa 76
Pozor na steatózu („ztukovatění jater“) a zánět slinivky břišní.

OT - zejména pozor na rovný krok v kapli sv. Václava a zkreslení kamerami zabírajícími vystavené korunovační klenoty 8o :poblion: - čímž docházíme i k tomu, že alkohol má vliv na haluxy a podobně :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
30.5.13 09:20

@Kdoule
Copak to vidím, latinský termín. Halux = palec na noze. (palec na ruce je polex).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:21
@pannacotta píše:
Jo, tak kdy jdem do toho kláštera?? :lol:

já nevím kdy se to hodí tobě, já můžu kdykoliv :kytka: ale ty teď chceš bydlet u Denisy tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 09:24
@pannacotta píše:
A já? :( :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
já tě zdravila :mavam: :mavam: :mavam:
@denisa 76 píše:
no si umím představit..jsem s tenisákem ležela podobně :mrgreen: :mrgreen: Tak uvidím zatím to mám občas a je to výhoda na výmluvu, že mě zrovna jako bolí ruka :jazyk:

tka u nás ta výmluva nepomáhá :nevim: prý u klávesnice mi to nevadí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 09:25
@denisa 76 píše: :lol: :lol: každopádně jeho promoci tady řádně zapijeme :pankac: :pankac:

Jo, jestli nám do tej doby neuteče :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria