Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
30.5.13 13:00
@Vesmilka píše:
spíš by ses měla těšit :lol:

Na co? že mě bude mučit latinskýma žvástama? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 13:01
@Vesmilka píše:
aha tak to jo, a co ji poradili

Doktora--- Hele náš doktorko by tam mohl zaskočit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 13:02
@Vesmilka píše:
aha tak to jo, a co ji poradili

Ty si též dobrá :mrgreen: :mrgreen: jak se u sexu zpotí žena je to ok a jak chlap tak raději ani nečteš diskusi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
30.5.13 13:03
@Porycea píše:
No já bych měl teda jednu takovou technickou. Dejme tomu, že mám stejně jako ten kratibrk těch 13-14 cm na délku a 4,5 cm na šířku - jaká je pravděpodobnost, že potkám ženskou, pro kterou to bude malá velikost a kopne mě jenom kvůli tomu do zadnice?

Jaká je pravděpodobnost, že kopneš do zadnice holku, která bude mít hořejšek nastavený push upkou a při intimním zblížení zjistíš, že velikost jejích ňader se neblíží ani k číslu 1? Nějaká pravděpodobnost je všude, záleží na koho natrefíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 13:14
@Porycea píše:
No já bych měl teda jednu takovou technickou. Dejme tomu, že mám stejně jako ten kratibrk těch 13-14 cm na délku a 4,5 cm na šířku - jaká je pravděpodobnost, že potkám ženskou, pro kterou to bude malá velikost a kopne mě jenom kvůli tomu do zadnice?

To ti asi nikdo nepoví, obecně v populaci narůstá sobecké nazírání ve smyslu „chci mít všechno“ (v této situaci rozuměj chci cítit maximální uspokojení ve všech myslitelných polohách a chci se mít čím pochlubit kamarádce), takže se možná takové ženy najdou, nevím. Můj osobní názor je, že čím delší vztah bude před prvním sexuálním kontaktem, tím menší pravděpodobnost je, že samotná velikost bude mít nějaký zásadní význam. Navíc jestli máš šířku, jakou uvádíš, tak se přece jen bavíme o něčem jiném ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.13 13:22
@Kdoule píše:
To ti asi nikdo nepoví, obecně v populaci narůstá sobecké nazírání ve smyslu „chci mít všechno“ (v této situaci rozuměj chci cítit maximální uspokojení ve všech myslitelných polohách a chci se mít čím pochlubit kamarádce), takže se možná takové ženy najdou, nevím. Můj osobní názor je, že čím delší vztah bude před prvním sexuálním kontaktem, tím menší pravděpodobnost je, že samotná velikost bude mít nějaký zásadní význam. Navíc jestli máš šířku, jakou uvádíš, tak se přece jen bavíme o něčem jiném ;).

trochu OT ale fakt se o tom ženský navzájem mezi kamarádkami baví a chlubí? já jen tak že to není poprvé, co něco takového slyším

Příspěvek upraven 30.05.13 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
30.5.13 13:24

@Kdoule
Přesně tak, průměrná šířka v Evropě je 3,3 cm. On má o 12 mm víc. Tak co řeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.5.13 13:34
@fadd píše:
trochu OT ale fakt se o tom ženský navzájem mezi kamarádkami baví a chlubí? já jen tak že to není poprvé, co něco takového slyšímPříspěvek upraven 30.05.13 v 13:26

Já jsem jako holka patřila mezi stydlivky, co by o tom slovo neprohodily, takže zažité to nemám. Ale současné 20tileté holky jsem o tom slyšela mluvit na občerstvovací zahrádce u dětského hřiště, asi se hodně prolomilo velkou dostupností erotických videí, nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
30.5.13 13:35

vzájemné chlubení

Taky koukám, všude se píše, že velikost údajně řeší pořád chlapi a a najednou čteme o řešení a chlubení se tím mezi kamarádkami.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
30.5.13 13:39
@fadd píše:
trochu OT ale fakt se o tom ženský navzájem mezi kamarádkami baví a chlubí? já jen tak že to není poprvé, co něco takového slyšímPříspěvek upraven 30.05.13 v 13:26

Jéé, máme tady nováčka, kdo si, co si :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 13:40
@lihow píše:
Taky koukám, všude se píše, že velikost údajně řeší pořád chlapi a a najednou čteme o řešení a chlubení se tím mezi kamarádkami.. :mrgreen:

A ty si budeš jistě rozumět s doctusem :lol: Zůstaneš-li zde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 13:54
@pannacotta píše:
Ty si též dobrá :mrgreen: :mrgreen: jak se u sexu zpotí žena je to ok a jak chlap tak raději ani nečteš diskusi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já to nečetla ani tak… mě do toho netahej… ať se tam potí kdo chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
30.5.13 13:54
@pannacotta píše:
Na co? že mě bude mučit latinskýma žvástama? :lol:

no třeba nemyslel žvásty třeba ti ukáže kondora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742