Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kdoule ale úplně stačí když se ohlásí tady v diskuzi, nic víc s ním neplánuju ![]()
@Kdoule píše:
Neberu to jako rýpání, fakt jsem to napsala málo srozumitelně, mívám lepší dny. Nekomunikativní partner je v tomto konečná, bohužel, pokud je taková situace už ve chvíli, kdy se teprve pár sžívá. Mě spíš zaskočilo, že to je návrh k řešení „nalezení“ ideálu, ono totiž i ti chlapi se mění a vyvíjejí, ten, kdo má méně zkušeností, je prostě potřebuje nějak nabrat, takže proč ne s partnerkou, která je zpočátku lehce rozpačitá? Jen musí být ochotná komunikovat nejdřív ona, protože ona cítí problém, potom možná nemusí nalézat nového, ale přizpůsobit si toho svého… Když o tom nezačne, odejde a pravý důvod mu neřekne, tak je to takové zvláštní, no… Nemyslím teda krátkodobý vztah po dvou třech setkáních, ale něco se zamilovaností a chemií, to se mi i těžko představuje
jo tomuhle rozumím… já jsem prostě zabejčená a většinou v úspěch takového vztahu nefandím ale máš pravdu v tom, že někde ty zkušenosti nabrat musí… jenže mnohdy je to tak, že ani nabrat nechtějí, prostě oni vědí nejlíp jak je to správně a přes to vlak nejede…
@Kdoule neodradí, on ví, že s takovým cipískem je nemožné vůbec pomyslet na nějakou ženu protože ubohých 13 centimetrů by vyvolalo jen neskutečný trapas a předem je jasné že nikdy žádnou ženu neuspokojí (takhle nějak by to napsal
)
A vůbec bych tady téma diskuze přejmenovala z „Velikost partnerova penisu“ na „Velikost Kraťomírova penisu“, ať má chudák nějakou radost ![]()
@Vesmilka, njn od takových bič a pryč, ale je to pro chlapy tak strašně citlivé téma… Umím si představit, že nějaký povahou nesmělý a s obavami může působit jako zabejčenec, který s tím nechce nic dělat, nějakou chvíli, než si sám v sobě ujasní, že mu ta ženská vlastně dává šanci a ne že si o něm myslí, že je neschopnej blbec ![]()
Proto jsem psala už někde dřív, že je potřeba rozlišit krátkodobý vztah od něčeho víc, protože je mi pochopitelné, že kde se to ještě nerozjelo (a už se skončilo u sexu v rámci nějakých okolností), tam je tendence to řešit co nejjednodušeji útěkem velká. Zatímco pokud je tam už nějaký vztah, může být víc otevřených šancí.
@Kvetinka19000 píše:
A vůbec bych tady téma diskuze přejmenovala z „Velikost partnerova penisu“ na „Velikost Kraťomírova penisu“, ať má chudák nějakou radost
Škoda že nejde vytvořit podsekci, to by bylo nejlepší ![]()
@Kvetinka19000 píše:
@Kdoule neodradí, on ví, že s takovým cipískem je nemožné vůbec pomyslet na nějakou ženu protože ubohých 13 centimetrů by vyvolalo jen neskutečný trapas a předem je jasné že nikdy žádnou ženu neuspokojí (takhle nějak by to napsal)
No jo, ale co když se chce masochisticky pokusit si to ujasnit osobním rozhovorem nebo tak něco? ![]()
@Kdoule jenže i v dlouhodobém vztahu to občas dopadne špatně…
@Kdoule píše:
No jo, ale co když se chce masochisticky pokusit si to ujasnit osobním rozhovorem nebo tak něco?
Nebojte, osobní rozhovor na tohle téma opravdu neplánuju, ono by to stejně nemělo smysl - s tak malým penisem totiž není možné provozovat soulož, natož ještě uspokojit nějakou ženu, takže není třeba to ani zkoušet či přímo osobně rozebírat - to by tak či onak stejně ničemu nepomohlo… ![]()
@Kvetinka19000 píše:
To asi nepsal pravý Kráťa
Styl psaní na něj dokonale sedí ![]()
@Kvetinka19000, není přihlášený, asi ![]()
@Vesmilka píše:
@Kdoule jenže i v dlouhodobém vztahu to občas dopadne špatně…
To často, akorát že to právě dopředu člověk neví, kolik jsem už jen tady na e-mimi četla příběhů, jak sex v pohodě úžasný první roky a potom v rámci těhu, porodu, po porodu atd. najednou konec… To není jen o skutečném anatomicko-funkčním nesouladu, to se prostě ukazuje, že partnerský sex odráží problémy vztahu, že je to obousměrný proces, no ![]()
Ony se ale některé problémy mohou časem i zlepšit, ne to jen jít do kytiček.
Žil byl starý král a ten měl tři syny: Zaďomíra, Honimíra a Kraťomíra. Nastal čas, aby jednomu ze svých synů předal žezlo, korunu i celé království. Zavolal si tedy syny a řekl jim: „Milí synové, poslouchejte, jaký list mi právě přinesl královský posel. Můj drahý přítel, král Frigidor, má krásnou dceru a hledá pro ni ženicha. Napsal všem králům, aby poslali své syny ucházet se o její ruku. Vydejte se nyní tedy na cestu do Frigidorova království a bojujte o ruku princezny Frigídy. Ten z Vás, kdo princeznu získá za manželku, dostane ode mne i celé království.“
Bratři se odebrali do svých komnat a jali se připravovat na cestu. Dávno už slyšeli o tom dalekém království, o podivných lidech, kteří se neuměli radovat ze života a mnohých nebezpečenstvích na tajemném Frigidorově hradě. Leč, králově rozkazu se nemohli vzepřít a za ranního rozbřesku vyrazili na třech bělouších na cestu.
xxx v případě zájmu bude pokračování, milé děti
xxx