Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannacotta píše:
JO, už jsem si myslím omylem všimla bubáka za sedačkou nakoneca to jen když jsem se snažila celý obrázek schovat posunutím nahoru abych neviděla co je v kolečku
A jóó… já na to taky pořád čuměla.
![]()
@anoli30 píše:
A jóó… já na to taky pořád čuměla.![]()
![]()
Já ai to všimla a hned jsem to vykřížkovala, já se takový blbostí bojím ![]()
@pannacotta píše:
Já ai to všimla a hned jsem to vykřížkovala, já se takový blbostí bojím
@hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!
A mas pocit, ze kdyz chlap rekne zensky, ze je tlusta, tak ji mindrak nedela??? ![]()
Kazdy se s tim musi vyrovnat po svem.
@VERONIKA Nika píše:
A mas pocit, ze kdyz chlap rekne zensky, ze je tlusta, tak ji mindrak nedela???
Kazdy se s tim musi vyrovnat po svem.
Nechci se zapojovat do ublizenecke diskuse, ale tady chci preci jen reagovat. Neda se to uplne srovnavat. Chlap se svym (at uz malym, strednim nebo velkym) rozmerem nema sanci nic udelat; s cim se narodil, to ma. Postava se ovlivnit da, i kdyz samozrejme chapu, ze zalezi na zdravi, dedicnosti atd. Ale stejne to neni to same.
Princové jeli dnem i nocí, prodírali se houštinami i lučinami, brodili se řekami a překračovali rozeklané horské hřebeny. Během svého putování překračovali hranice mnoha království i královstvíček. Lidé je vítali srdečně, hostili je a nechávali si vyprávět o dalekých zemích. Varovali prince, aby se drželi na pozoru, až budou projíždět královstvím zlého krále Píchoslava. O tom šly po okolních krajích strašlivé historky. Zejména ženy se měly on něj držet daleko, neboť nebylo jediné ženy, kterou by Píchoslav nechal na pokoji. Pokud se mu nějaký muž pokoušel v jeho choutkách zamezit, poslal na něj dráby a v lepším případě skončil v hladomorně. Princové se raději Píchoslavově království vyhnuli. Jednoho rána, když ještě na loukách ležela rosa a v hustých lesích se válela ranní mlha, se před princi objevil mohutný hrad krále Frigidora. Princové byli na místě.
@Kvetinka19000 píše:
Princové jeli dnem i nocí, prodírali se houštinami i lučinami, brodili se řekami a překračovali rozeklané horské hřebeny. Během svého putování překračovali hranice mnoha království i královstvíček. Lidé je vítali srdečně, hostili je a nechávali si vyprávět o dalekých zemích. Varovali prince, aby se drželi na pozoru, až budou projíždět královstvím zlého krále Píchoslava. O tom šly po okolních krajích strašlivé historky. Zejména ženy se měly on něj držet daleko, neboť nebylo jediné ženy, kterou by Píchoslav nechal na pokoji. Pokud se mu nějaký muž pokoušel v jeho choutkách zamezit, poslal na něj dráby a v lepším případě skončil v hladomorně. Princové se raději Píchoslavově království vyhnuli. Jednoho rána, když ještě na loukách ležela rosa a v hustých lesích se válela ranní mlha, se před princi objevil mohutný hrad krále Frigidora. Princové byli na místě.
Nechceš to napsat jedním vrzem?? jsem nedočkavá konce ![]()
@pannacotta za prvé sama nevím, jak to dopadne a za druhé pohádky se vyprávějí přece dlouhé zimní večery anebo když je tak hnusně jako teď, a není kam spěchat
@Kvetinka19000 píše:
Ty jseš, ale dobrá. Jen pokračuj.
![]()
Princové se prodrali mlhou až k hlavní bráně hradu. Zaďomír seskočil ze sedla a zabušil těžkým železným klepadlem na bránu. Po chvíli se brána s převelikým skřípěním pootevřela a před princi se objevil podivný rytíř v brnění. Nebylo na něm vidět žádného šrámu z bojů, ale přesto se šoural velice podivným pohybem. „Toto je hrad krále Frigidora, čehož si žádáte?“ tázal se rytíř. „A my jsme princové ze země našeho nejjasnějšího krále a otce. Já jsem Zaďomír a toto jsou mí bratři Honimír a Kraťomír. Přišli jsme bojovat o ruku princezny Frigídy.“ V očích rytíře se zalesklo, snad i slza mu ukápla, ale brzy se mu vrátil jeho skelný nepřítomný pohled. „Rozmysleli jste si dobře, jaké nebezpečenství vás tu čeká?“, tázal se rytíř. „Nebojíme se ničeho“, odpověděl za bratry Honimír. „Dobře tedy, uvedu vás do vašich komnat a podám králi Frigidoru zprávu o vašem příjezdu. Zítra Vás přijme během ranní audience“. Princové projeli branou a rytíř opět začal podivně šoupat nohama a zavřel za nimi bránu. Teď už pro prince nebylo cesty zpět.
@anoli30 já jsem zalezlá s děckama, holka od rána blije a zítra má jet na kvalifikaci na republiku a kluk ráno nespal tak teď musí ![]()
@pannacotta píše:
Já ai to všimla a hned jsem to vykřížkovala, já se takový blbostí bojím
já ne ![]()
@Kvetinka19000 píše:
jsi dobrá, mohla bys být spisovatelka
![]()
@pannacotta píše:
Nechceš to napsat jedním vrzem?? jsem nedočkavá konce
já jsem taky nedočkavá