Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kvetinka19000 píše:
@pannacotta za prvé sama nevím, jak to dopadne a za druhé pohádky se vyprávějí přece dlouhé zimní večery anebo když je tak hnusně jako teď, a není kam spěchat
ty jsi jak Šehrezáda: Tisíc a jednu noc králi vyprávěla, tisíc a jednu noc jí naslouchal. Slavíčí píseň ze zahrady zněla a dál si to nepamatuju
![]()
@Vesmilka píše:
@anoli30 já jsem zalezlá s děckama, holka od rána blije a zítra má jet na kvalifikaci na republiku a kluk ráno nespal tak teď musí
Tak to máš teda taky pěknej den.
![]()
@Vesmilka píše:
ty jsi jak Šehrezáda: Tisíc a jednu noc králi vyprávěla, tisíc a jednu noc jí naslouchal. Slavíčí píseň ze zahrady zněla a dál si to nepamatuju![]()
@anoli30 píše:
Tak to máš teda taky pěknej den.![]()
no úplně suprový buď se tu blije nebo řve… tak se ani nenamáhám dnes něco dělat. Na všechno kašlu
![]()
Princové se zabydleli ve svých komnatách, pojedli a popili a začali z oken pozorovat dění na hradě. Lidé tam byli podivní… nikdo se nesmál, nezpíval, neveselil se. Zatímco starci a děti se pohybovali normálně, mladí muži se šourali stejně jako rytíř, který je vítal u brány. Copak zde zavládla nějaká neznámá nemoc?, ptali se sebe princové. Žen mnoho neviděli, ale všechny byly zachmuřené, neveselé a často se hádaly. K večeru se hradem ozvaly fanfáry a u brány se něco dělo. Princové vyhlédli z hradních okének k bráně a viděli, že do hradu míří početná královská družina. V čele jel obrovitý svalnatý krásně oděný král. Jeho svršky byly protkány zlatem, jeho ruce byly ohromné a plné síly. Když přijel blíže k oknům hradních komnat, princové jej poznali. Byl to obávaný král Píchoslav!
@Vesmilka píše:
no úplně suprový buď se tu blije nebo řve… tak se ani nenamáhám dnes něco dělat. Na všechno kašlu![]()
![]()
Já se dneska taky flákám, ale odpoledne se vrhnu na žehlení u ordinačky. ![]()
@Kvetinka19000 píše:
Princové se zabydleli ve svých komnatách, pojedli a popili a začali z oken pozorovat dění na hradě. Lidé tam byli podivní… nikdo se nesmál, nezpíval, neveselil se. Zatímco starci a děti se pohybovali normálně, mladí muži se šourali stejně jako rytíř, který je vítal u brány. Copak zde zavládla nějaká neznámá nemoc?, ptali se sebe princové. Žen mnoho neviděli, ale všechny byly zachmuřené, neveselé a často se hádaly. K večeru se hradem ozvaly fanfáry a u brány se něco dělo. Princové vyhlédli z hradních okének k bráně a viděli, že do hradu míří početná královská družina. V čele jel obrovitý svalnatý krásně oděný král. Jeho svršky byly protkány zlatem, jeho ruce byly ohromné a plné síly. Když přijel blíže k oknům hradních komnat, princové jej poznali. Byl to obávaný král Píchoslav!
Teda to je napínavé. ![]()
@anoli30 píše:
Já se dneska taky flákám, ale odpoledne se vrhnu na žehlení u ordinačky.
no já asi nechám děti spát a jdu něco dělat nebo fakt nic neudělám
žehlení nehrozí od doby co mám sušičku ![]()
@Vesmilka píše:
no já asi nechám děti spát a jdu něco dělat nebo fakt nic neudělámžehlení nehrozí od doby co mám sušičku
Tak já se alespoň můžu vymluvit, že koukám na tv protože se jinak u toho žehlení nudím a nebaví mě to. Takhle alespoň zabiju 2 mouchy jednou ranou.
![]()
@pannacotta píše:
JO, už jsem si myslím omylem všimla bubáka za sedačkou nakoneca to jen když jsem se snažila celý obrázek schovat posunutím nahoru abych neviděla co je v kolečku
no já se lekla z toho důvodu, že jsem furt čuměla do toho kruhu. jinak na FB je ten bubák lépe vidět ![]()
@Vesmilka píše:
@anoli30 já jsem zalezlá s děckama, holka od rána blije a zítra má jet na kvalifikaci na republiku a kluk ráno nespal tak teď musí
jako že něco blbýho snědla??? Bože chůdě ![]()
@denisa 76 no tak jen jsem to dopsala, že jdu něco dělat, tak se to mladší dítko vzbudilo… to je den, on jak se nevyspí tka je protivný, mě mrskne…
![]()