Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kvetinka19000 píše:
To asi nepsal pravý Kráťa
protože se nechtěl přihlašovat ![]()
@Kvetinka19000 píše:
To asi nepsal pravý Kráťa
Ale psal, akorát se mi kvůli jednomu příspěvku nechtělo přihlašovat… ![]()
Jinak pohádka skvělá!
Líbí se mi a jsem napnut! ![]()
Tedy alespoň začátek je nadějný, určitě v ní pokračujte! ![]()
@Kraťomír píše:
Proč? Vždyť se mnou je to všechno velice jednoduché…Kdyby se dalo uspokojit ženu stříkáním, tak to splňuji možná i nadprůměrně, jenže pro většinu lidí je tato funkce spíš jen na obtíž a při milostných radovánkách je to pouze ta nepříjemná a nechutná část - tedy pro muže sice ta nejlepší, ale určitě ne moc pohodlná, vzhledem k následné hygieně…
Vidíš to a zase víš všechno nejlíp, že? ![]()
Proč by nemohla existovat žena, kterou uspokojí, když muž stříká? Někdo to má rád natolik, že ho to i uspokojí.
@anoli30 píše:
Vidíš to a zase víš všechno nejlíp, že?
Proč by nemohla existovat žena, kterou uspokojí, když muž stříká? Někdo to má rád natolik, že ho to i uspokojí.
jasná věc ![]()
Pěkné upršené ránko
![]()
u nás chčije a chčije a už mě to neba
![]()
Podělím se s vámi čeho jsem se ráno normálně lekla až jsem se skoro po to.Jako je to ve finále kravina, ale dostala mě
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/…643338_n.jpg
U nás taky leje, že bych zalezla nejradši zpátky do postele. ![]()
Ale není s kým.
![]()
U nás leje od pondělí nepřetržitě, je to vyloženě na mozek, do postele bych zalezla klidně jen s kojencem, ale kojenec nemá zájem
![]()
@Kdoule když já už nemám ani toho kojence, ale je to dobrý nápad, že bych si ještě nějaké to mimčo mohla za tímto účelem pořídit.
![]()
@krupicová píše:
Mě se podobně mokré počasí líbí, občas prší, zbytek mlha
@Kvetinka19000 píše:
Ale proč tam má to offline ve jménu
Asi sa nudí
@Kvetinka19000 píše: Žil byl starý král a ten měl tři syny: Zaďomíra, Honimíra a Kraťomíra. Nastal čas, aby jednomu ze svých synů předal žezlo, korunu i celé království. Zavolal si tedy syny a řekl jim: „Milí synové, poslouchejte, jaký list mi právě přinesl královský posel. Můj drahý přítel, král Frigidor, má krásnou dceru a hledá pro ni ženicha. Napsal všem králům, aby poslali své syny ucházet se o její ruku. Vydejte se nyní tedy na cestu do Frigidorova království a bojujte o ruku princezny Frigídy. Ten z Vás, kdo princeznu získá za manželku, dostane ode mne i celé království.“
Bratři se odebrali do svých komnat a jali se připravovat na cestu. Dávno už slyšeli o tom dalekém království, o podivných lidech, kteří se neuměli radovat ze života a mnohých nebezpečenstvích na tajemném Frigidorově hradě. Leč, králově rozkazu se nemohli vzepřít a za ranního rozbřesku vyrazili na třech bělouších na cestu.xxx v případě zájmu bude pokračování, milé dětixxx
Jééé, já chci pokračování
![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Ale psal, akorát se mi kvůli jednomu příspěvku nechtělo přihlašovat…![]()
Jinak pohádka skvělá!
Tedy alespoň začátek je nadějný, určitě v ní pokračujte!![]()
Líbí se mi a jsem napnut!
Těšíš se jak blbě v ní dopadneš? ![]()
@denisa 76 píše:
Pěkné upršené ránko![]()
u nás chčije a chčije a už mě to neba![]()
Podělím se s vámi čeho jsem se ráno normálně lekla až jsem se skoro po to.Jako je to ve finále kravina, ale dostala mě![]()
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/…643338_n.jpg
Co tam je? Já se na to bojím pořádně podívat
já jsem posera, ale strašný ![]()
JO, už jsem si myslím omylem všimla bubáka za sedačkou nakonec
a to jen když jsem se snažila celý obrázek schovat posunutím nahoru abych neviděla co je v kolečku ![]()