Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před komnatou otevřel list od babice. „Za prvé“, stálo v listě, „nech vynést z komnaty Frigídy všechnu vodu, i tu nejposlednější kapičku“. Kraťomír požádal o službu komořího a stalo se, jak babice chtěla. „Za druhé, nech Frigídě uvařit nápoj z potměchutě“. I tuto službu vykonal komoří a nápoj donesl Frigídě. „Za třetí, až princezna nápoj vypije, vejdi za princeznou do komnaty a začni jí na posteli svádět. Ocas vezmi sebou“. Princ vstoupil do ložnice Frigídy. Ta již byla po nápoji celá nedočkavá, na nic nečekala a zatáhla Kraťomíra do postele. Kraťomír se děsil trapasu, až princezna uvidí jeho mikropenis, ale již nebylo cesty zpět. „Za čtvrté, začni princeznu obšťastňovat ocasem“. Kraťomír udělal, jak bylo napsáno a princezna se věru nebránila, když ji začal zasouvat dřevěného pomocníka. Ba naopak, Kraťomír byl šikulka a Frigída začala vlhnout, tak moc, že tekutina stékala až na princovu ruku. „Za páté, a poslední, lízni si lektvaru.“ Princ si pořádně lízl, a jeho jazyk zachvátila erupce ohně. Princ začal zoufale hledat každou tekutou kapičku. V místnosti ale nebylo jediné kapky s výjimkou jednoho vlhkého místa na Frigídině těle. Jazyk natekl a pálil tak strašně, že Kraťomír jak smyslu zbavený začal lízat každou novou krůpěj s neskutečnou intenzitou… Lízal jako smyslů zbavený, jako šílenec. Takto ještě nikdy v dějinách světa nikdo nelízal. To nebylo pouhé lízání, to byl sprintérský závod, ovšem trvající několik hodin. To byla erupce za erupcí, bez jediné krátké přestávky. Frigída už nemohla ani dýchat a nastokrát zažila to, co do té doby ještě nikdy. Druhý den se tak mohla slavit svatba. Tak milé děti, a jestli jsou oba ještě naživu a lektvar jim nedošel, tak se tam lízá dodnes.
@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší
, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně…
Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně…
Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám…
Kraťomíre, ty nemáš krátkýho ptáka, ale krátký myšlení a to je mnohem horší ![]()
Tak když ti to bylo slabé tak ti sem dám alternativní konec:
Princ Kraťomír vešel do princezniny komnaty a už u dveří začal brečet a vymlouvat se princezně za svůj mikropenis a neschopnost uspokojit žádnou ženu. Král neváhal a dal mu useknout hlavu. Konec.
![]()
@Kvetinka19000 píše:
Princ Kraťomír vešel do princezniny komnaty a už u dveří začal brečet a vymlouvat se princezně za svůj mikropenis a neschopnost uspokojit žádnou ženu. Král neváhal a dal mu useknout hlavu. Konec.
tak teď jsi mu to nandala, hlupák
![]()
@Kvetinka19000 Děkuju za skvělou kulturní vložku do jinak nudného večera!
Výborně jsem se bavila! ![]()
@Kvetinka19000 naprosto úžasné
![]()
Nádherné pobavení, krásně ti ten příběh gradoval, nemá to chybu ![]()
Děkuji všem komu se to líbilo i všem komu se to nelíbilo. Už aby začalo být venku hezky a já neměla čas sedět u počítače a vypisovat tu takovéto blbosti. ![]()
@Kvetinka19000 veliká poklona, čumim tady celý den! fakt krásně napsaný
![]()
@Kvetinka19000 píše:
Né, tak jako je to super, já jen že to na mě tak úplně nesedí… ![]()
Tenhle konec už je lepší, ale já bych se hlavně ani nesnažil tu princeznu získat a určitě bych tam ani nechodil, když je mi přece už předem jasný, že na tohle prostě tělesně nemám…
Já bych totiž zůstal sedět doma už hned na začátku, protože když vím, že na něco nestačím, tak mám dost soudnosti i na to, abych to raději ani nezkoušel… ![]()
Jak říká Homer Simpson: „zkusils to a neuspěls - poučení zní - nikdy se nesnaž…“
Sice je to v mém případě už asi trochu přehnané, ale tak to prostě chodí… Třeba když vím, že neumím zpívat a z písničky trefím maximálně jeden tón a to ještě velkou náhodou, asi se nebudu hlásit do pěvecké soutěže - a po tělesné stránce je to stejné…
Když vím, že bych kvůli svému malému penisu nikdy nebyl schopen uspokojit žádnou dívku a naplnit tak vztah, tak se do té ostudy asi taky nepoženu, že? ![]()
Sám vím nejlíp jak na tom jsem a není nic smutnějšího, než totálně neschopnej sebevědomej blbec, který všechno zná, všechno umí nejlíp a všude byl třikrát, proto se snažím i sám sebe vždy a ve všem hodnotit objektivně a proto také vím, že budu sám až do konce svých trpkých a smutných dnů, bohužel…
@Kraťomír (offline) píše:
@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně…
Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám…