Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.5.13 20:03

Pohádka o Kraťomírovi - konec

Před komnatou otevřel list od babice. „Za prvé“, stálo v listě, „nech vynést z komnaty Frigídy všechnu vodu, i tu nejposlednější kapičku“. Kraťomír požádal o službu komořího a stalo se, jak babice chtěla. „Za druhé, nech Frigídě uvařit nápoj z potměchutě“. I tuto službu vykonal komoří a nápoj donesl Frigídě. „Za třetí, až princezna nápoj vypije, vejdi za princeznou do komnaty a začni jí na posteli svádět. Ocas vezmi sebou“. Princ vstoupil do ložnice Frigídy. Ta již byla po nápoji celá nedočkavá, na nic nečekala a zatáhla Kraťomíra do postele. Kraťomír se děsil trapasu, až princezna uvidí jeho mikropenis, ale již nebylo cesty zpět. „Za čtvrté, začni princeznu obšťastňovat ocasem“. Kraťomír udělal, jak bylo napsáno a princezna se věru nebránila, když ji začal zasouvat dřevěného pomocníka. Ba naopak, Kraťomír byl šikulka a Frigída začala vlhnout, tak moc, že tekutina stékala až na princovu ruku. „Za páté, a poslední, lízni si lektvaru.“ Princ si pořádně lízl, a jeho jazyk zachvátila erupce ohně. Princ začal zoufale hledat každou tekutou kapičku. V místnosti ale nebylo jediné kapky s výjimkou jednoho vlhkého místa na Frigídině těle. Jazyk natekl a pálil tak strašně, že Kraťomír jak smyslu zbavený začal lízat každou novou krůpěj s neskutečnou intenzitou… Lízal jako smyslů zbavený, jako šílenec. Takto ještě nikdy v dějinách světa nikdo nelízal. To nebylo pouhé lízání, to byl sprintérský závod, ovšem trvající několik hodin. To byla erupce za erupcí, bez jediné krátké přestávky. Frigída už nemohla ani dýchat a nastokrát zažila to, co do té doby ještě nikdy. Druhý den se tak mohla slavit svatba. Tak milé děti, a jestli jsou oba ještě naživu a lektvar jim nedošel, tak se tam lízá dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
31.5.13 20:13
  • Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
31.5.13 21:05

@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší :mrgreen:, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně… :kytka: Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám… :|

• Citovat
  • Upravit
17247
31.5.13 21:08

@Kvetinka19000 ty jsi super holka a co jsi měla čtenářů :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
31.5.13 21:17
@Kraťomír (offline) píše:
@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší :mrgreen:, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně… :kytka: Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám… :|

Kraťomíre, ty nemáš krátkýho ptáka, ale krátký myšlení a to je mnohem horší ;)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
31.5.13 21:18

Pohádka super, škoda že jí nemůžu dát přečíst dětem ;)

• Citovat
  • Upravit
31.5.13 21:25

Pohádka o Kraťomírovi - alternativní konec pro Kráťu

Tak když ti to bylo slabé tak ti sem dám alternativní konec:
Princ Kraťomír vešel do princezniny komnaty a už u dveří začal brečet a vymlouvat se princezně za svůj mikropenis a neschopnost uspokojit žádnou ženu. Král neváhal a dal mu useknout hlavu. Konec.
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
31.5.13 21:27
@Kvetinka19000 píše:
Princ Kraťomír vešel do princezniny komnaty a už u dveří začal brečet a vymlouvat se princezně za svůj mikropenis a neschopnost uspokojit žádnou ženu. Král neváhal a dal mu useknout hlavu. Konec. :P

tak teď jsi mu to nandala, hlupák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
31.5.13 21:34

@Kvetinka19000 Děkuju za skvělou kulturní vložku do jinak nudného večera! :potlesk: Výborně jsem se bavila! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
31.5.13 21:49

@Kvetinka19000 naprosto úžasné :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:
Nádherné pobavení, krásně ti ten příběh gradoval, nemá to chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 22:02

Děkuji všem komu se to líbilo i všem komu se to nelíbilo. Už aby začalo být venku hezky a já neměla čas sedět u počítače a vypisovat tu takovéto blbosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
31.5.13 22:18

@Kvetinka19000 veliká poklona, čumim tady celý den! fakt krásně napsaný :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
31.5.13 22:47
@Kvetinka19000 píše:
Princ Kraťomír vešel do princezniny komnaty a už u dveří začal brečet a vymlouvat se princezně za svůj mikropenis a neschopnost uspokojit žádnou ženu. Král neváhal a dal mu useknout hlavu. Konec. :P

Né, tak jako je to super, já jen že to na mě tak úplně nesedí… :)

Tenhle konec už je lepší, ale já bych se hlavně ani nesnažil tu princeznu získat a určitě bych tam ani nechodil, když je mi přece už předem jasný, že na tohle prostě tělesně nemám… :idea: Já bych totiž zůstal sedět doma už hned na začátku, protože když vím, že na něco nestačím, tak mám dost soudnosti i na to, abych to raději ani nezkoušel… ;)

Jak říká Homer Simpson: „zkusils to a neuspěls - poučení zní - nikdy se nesnaž…“

Sice je to v mém případě už asi trochu přehnané, ale tak to prostě chodí… Třeba když vím, že neumím zpívat a z písničky trefím maximálně jeden tón a to ještě velkou náhodou, asi se nebudu hlásit do pěvecké soutěže - a po tělesné stránce je to stejné… :? Když vím, že bych kvůli svému malému penisu nikdy nebyl schopen uspokojit žádnou dívku a naplnit tak vztah, tak se do té ostudy asi taky nepoženu, že? :roll:

Sám vím nejlíp jak na tom jsem a není nic smutnějšího, než totálně neschopnej sebevědomej blbec, který všechno zná, všechno umí nejlíp a všude byl třikrát, proto se snažím i sám sebe vždy a ve všem hodnotit objektivně a proto také vím, že budu sám až do konce svých trpkých a smutných dnů, bohužel…

• Citovat
  • Upravit
24603
1.6.13 00:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.13 00:35
@Kraťomír (offline) píše:
@Kvetinka19000 Čekal jsem to lepší :mrgreen:, ale holt je to pohádka a ty - na rozdíl od skutečného života - většinou končí šťastně… :kytka: Škoda, že já tohle nikdy v životě nepoznám… :|
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria