Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17247
1.6.13 17:40
@pannacotta píše:
Kuš :lol:
Asi začnu nad něčím naříkat :think:

nenaříkej, na to je život příliš krátký :kytka: :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
1.6.13 17:55
@Vesmilka píše:
vždycky se na všem špatném dá najít něco hezkého :think:

Nemohu souhlasit, v mém případě to určitě neplatí - i když možná, že právně já jsem tou vyjímkou, potvrzující pravidlo, že? :?: Na mém postižení totiž opravdu nic pěkného ani pozitivního není, ba naopak - jen smutek, trápení a zničený celý život, na který budu až do konce svých dnů stále jenom sám…

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
1.6.13 17:56
@Kvetinka19000 píše:
Kráťův mozeček ani ta pohádka moc netrkla.

Ale jo, pohádka se mi líbila :kytka:, já jenom říkám, že prostě není tak úplně o mně… ;) :P

• Citovat
  • Upravit
24603
1.6.13 18:01
@Kraťomír (offline) píše:
Tak to je snadné, vždycky je na čím naříkat, takže proč by ne? :twisted:Zvlášť když se s tím nedá dělat nic, tak jako v mém případě… :,(

Tak dobře, prosím si o sobě pohádku proč nehubnu, opravdu jsem z toho hooodně zdeptaná :( tak prosím si pohádku jak to dopadne dobře :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
1.6.13 18:06

@pannacotta
Tak to chápu, že taky není žádnej med, ale pořád se s tím dá aspoň něco dělat… :hug: S hubnutím bych ti rád pomohl a asi bys koukala, že to docela jde i bez odříkání a nepříjemných pocitů… :dance: Se mnou je to bohužel horší, já s tím neudělám nic, ani když se budu snažit nejvíc na světě… :?

• Citovat
  • Upravit
24603
1.6.13 18:12
@Kraťomír (offline) píše:
@pannacotta
Tak to chápu, že taky není žádnej med, ale pořád se s tím dá aspoň něco dělat… :hug: S hubnutím bych ti rád pomohl a asi bys koukala, že to docela jde i bez odříkání a nepříjemných pocitů… :dance: Se mnou je to bohužel horší, já s tím neudělám nic, ani když se budu snažit nejvíc na světě… :?

No jo, ty seš vymakaný dost dle popisu cos kdesi psal :palec:
Já na sobě začala též makat celkem akorát dělám někde chybu když to nejde dole. teď jsem se začala stravovat dle kalorické tabulky tak snad tá mi pomůže :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.13 18:12

A můj největší nepřítel při hubnutí je sladké :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.6.13 18:23
@pannacotta píše:
A můj největší nepřítel při hubnutí je sladké :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :(

omez tuky a sladké..přidej 3× týdně fitko a půjde to samo. Já takhle dala dolů cca 12kg za pár týdnů :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.13 18:24

@pannacotta podle tvého avataru bych čekala, že si na mléčné výrobky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 18:26

Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd :nevim: :nevim: :nevim: Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů :nevim: ).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.

Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
1.6.13 18:26

@pannacotta
Tak je pravda, že každý máme už od přírody nějaké předpoklady a někdo se tak může cpát celý den jak prokopnutý i bez špetky pohybu a stejně nepřibere, zatímco jiný jenom projde kolem čokolády (nebo bůčku :twisted: ) a hned má pět kilo nahoře. 8o Já měl zas už od malička předpoklady k převaze svalové hmoty, takže člověk se pak ani nemusí tolik snažit - i když po svátcích lze dost dobře pozorovat, že ani tuková hmota mému tělu není úplně cizí… :D Ale vzhledem ke svých aktivitám to držím nějak v rovnováze. Teď jsem přibral i kámošku, která nemůže zhubnout už tři roky a hle, jak dobře jí to najednou jde… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
1.6.13 18:39

@Anonymní
Tak to vidíš, takže už asi chápeš, jak se cítím a co prožívám…

• Citovat
  • Upravit
33916
1.6.13 18:53
@Anonymní píše:
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd :nevim: :nevim: :nevim: Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů :nevim: ).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.

Asi je to těžké pochopit psychiku chlapa. Viděla jsem kdysi film kdy chlap zůstal na vozíku a nešel mu sex. Choval se jak píšeš..nejdřív se choval tak jako, že to zvládnou, ale postupem času se začala jeho agresivita stupnovat až byl agresivní a manželku tím od sebe odehnal.
Ono asi je těžké se s něčím co bylo a najednou není smířit a jak píšeš je to někdy na odborníka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
1.6.13 18:57
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní
Tak to vidíš, takže už asi chápeš, jak se cítím a co prožívám…

na rozdíl od tebe ten člověk zažil dost těžký úraz, který mu úplně změnil život a tu roli si dobrovolně nevybral.Ty tu brečíš nad hovadinou a možná kdyby jsi zažil to co on nepsal by jsi tady takový kojotiny :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
1.6.13 19:06
@Anonymní píše:
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd :nevim: :nevim: :nevim: Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů :nevim: ).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.

Osobně si myslím, že je to ZEJMÉNA o psychice člověka :nevim:. Toto je smutný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí