Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannacotta píše:
Kuš
Asi začnu nad něčím naříkat
nenaříkej, na to je život příliš krátký
![]()
@Vesmilka píše:
vždycky se na všem špatném dá najít něco hezkého
Nemohu souhlasit, v mém případě to určitě neplatí - i když možná, že právně já jsem tou vyjímkou, potvrzující pravidlo, že?
Na mém postižení totiž opravdu nic pěkného ani pozitivního není, ba naopak - jen smutek, trápení a zničený celý život, na který budu až do konce svých dnů stále jenom sám…
@Kvetinka19000 píše:
Kráťův mozeček ani ta pohádka moc netrkla.
Ale jo, pohádka se mi líbila
, já jenom říkám, že prostě není tak úplně o mně…
![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Tak to je snadné, vždycky je na čím naříkat, takže proč by ne?Zvlášť když se s tím nedá dělat nic, tak jako v mém případě…
Tak dobře, prosím si o sobě pohádku proč nehubnu, opravdu jsem z toho hooodně zdeptaná
tak prosím si pohádku jak to dopadne dobře
![]()
@pannacotta
Tak to chápu, že taky není žádnej med, ale pořád se s tím dá aspoň něco dělat…
S hubnutím bych ti rád pomohl a asi bys koukala, že to docela jde i bez odříkání a nepříjemných pocitů…
Se mnou je to bohužel horší, já s tím neudělám nic, ani když se budu snažit nejvíc na světě… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
@pannacotta
Tak to chápu, že taky není žádnej med, ale pořád se s tím dá aspoň něco dělat…S hubnutím bych ti rád pomohl a asi bys koukala, že to docela jde i bez odříkání a nepříjemných pocitů…
Se mnou je to bohužel horší, já s tím neudělám nic, ani když se budu snažit nejvíc na světě…
No jo, ty seš vymakaný dost dle popisu cos kdesi psal ![]()
Já na sobě začala též makat celkem akorát dělám někde chybu když to nejde dole. teď jsem se začala stravovat dle kalorické tabulky tak snad tá mi pomůže ![]()
@pannacotta píše:
A můj největší nepřítel při hubnutí je sladké![]()
![]()
![]()
![]()
omez tuky a sladké..přidej 3× týdně fitko a půjde to samo. Já takhle dala dolů cca 12kg za pár týdnů
![]()
@pannacotta podle tvého avataru bych čekala, že si na mléčné výrobky ![]()
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd
Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů
).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.
Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.
@pannacotta
Tak je pravda, že každý máme už od přírody nějaké předpoklady a někdo se tak může cpát celý den jak prokopnutý i bez špetky pohybu a stejně nepřibere, zatímco jiný jenom projde kolem čokolády (nebo bůčku
) a hned má pět kilo nahoře.
Já měl zas už od malička předpoklady k převaze svalové hmoty, takže člověk se pak ani nemusí tolik snažit - i když po svátcích lze dost dobře pozorovat, že ani tuková hmota mému tělu není úplně cizí…
Ale vzhledem ke svých aktivitám to držím nějak v rovnováze. Teď jsem přibral i kámošku, která nemůže zhubnout už tři roky a hle, jak dobře jí to najednou jde… ![]()
@Anonymní
Tak to vidíš, takže už asi chápeš, jak se cítím a co prožívám…
@Anonymní píše:
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd![]()
![]()
Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů
).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.
Asi je to těžké pochopit psychiku chlapa. Viděla jsem kdysi film kdy chlap zůstal na vozíku a nešel mu sex. Choval se jak píšeš..nejdřív se choval tak jako, že to zvládnou, ale postupem času se začala jeho agresivita stupnovat až byl agresivní a manželku tím od sebe odehnal.
Ono asi je těžké se s něčím co bylo a najednou není smířit a jak píšeš je to někdy na odborníka ![]()
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní
Tak to vidíš, takže už asi chápeš, jak se cítím a co prožívám…
na rozdíl od tebe ten člověk zažil dost těžký úraz, který mu úplně změnil život a tu roli si dobrovolně nevybral.Ty tu brečíš nad hovadinou a možná kdyby jsi zažil to co on nepsal by jsi tady takový kojotiny
![]()
@Anonymní píše:
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd![]()
![]()
).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.
Osobně si myslím, že je to ZEJMÉNA o psychice člověka
. Toto je smutný příběh.