Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
1.6.13 23:15
@Anonymní píše:
Musím přispět, ale anonymně. Jen taková zkušenost. Měla jsem muže, se kterým jsme si domluvili, že nebudeme nikam spěchat. Takže jsme si užívali vzájemného poznávání, já se nesla v sedmém nebi. Vydrželi jsme to tři měsíce, než došlo na „to“. Když jsme šli na věc, najednou mě zasekl a šel z pravdou ven. Tehdy jako čerstvě 18. letý, měl s přáteli těžkou autonehodu. Roztrhalo mu to kus břicha, ale přežil. Měl celkovou rekonstrukci spodku, střev, močového měchýře. Tím pádem měl i mini penis a ani z něj nestříkal - nebyla možnost s ním mít děti. Vím, že orgasmu nějak dosahoval, ale jak, to do dnes nevím. Snažila jsem se tu situaci chápat a zkusila se s tím smířit, měla jsem ho opravdu ráda. Jenomže on se ze dne na den změnil, začal mě urážet, že jsem povrchní kuwa, jako všechny ostatní a že stejně si najdu jiného a že mám jít „šuk*t“ někam jinam, když si to tak moc přeji atd :nevim: :nevim: :nevim: Tyto urážky jsem vydržela měsíc, když jsem se snažila s ním něco mít víc, v polovině přestal a nutil mi myšlenky, že se mi to stejně nelíbí. Jednoho krásného dne, co jsem si přispala v sobotu, mi udělal scénu, že vyspávám, protože jsem určitě měla s někým erotickou noc (bydlela jsem u rodičů :nevim: ).. tím vztah skončil a všude rozhlašoval, jak jsem ho poslala k vodě já, že jsem ho podváděla celou dobu atd.Sečteno podtrženo, snahu jsem měla s ním být, ale on mě za ten měsíc totálně psychicky zničil. Takže ono to je i o psychice toho člověka.
:hug: :hug: :hug:
On měl štěstí že přežil, škoda jen že zblbnul :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.13 23:16
@Kraťomír (offline) píše:
@pannacotta
Tak je pravda, že každý máme už od přírody nějaké předpoklady a někdo se tak může cpát celý den jak prokopnutý i bez špetky pohybu a stejně nepřibere, zatímco jiný jenom projde kolem čokolády (nebo bůčku :twisted: ) a hned má pět kilo nahoře. 8o Já měl zas už od malička předpoklady k převaze svalové hmoty, takže člověk se pak ani nemusí tolik snažit - i když po svátcích lze dost dobře pozorovat, že ani tuková hmota mému tělu není úplně cizí… :D Ale vzhledem ke svých aktivitám to držím nějak v rovnováze. Teď jsem přibral i kámošku, která nemůže zhubnout už tři roky a hle, jak dobře jí to najednou jde… ;)

Máš recht :mrgreen: :cert: :cert: :cert:
Hele, kde že to bydlíš? že bys mě trénoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.13 23:16
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní
Tak to vidíš, takže už asi chápeš, jak se cítím a co prožívám…

S tím rozdílem, že on měl autonehodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.6.13 23:17
@Arturus píše:
Socha Davida je symbolem krásy a na to ani nepotřebuje 20 cm kládu ;)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 07:24
@pannacotta píše:
Máš recht :mrgreen: :cert: :cert: :cert:
Hele, kde že to bydlíš? že bys mě trénoval?
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 07:38
@pannacotta píše:
To si šikulka :potlesk:
Jándoufám že dle tabulky se mi podaří zhubnout i když tam mi to vypočítalo 0,5kg týdně :(

Já jsem byla 13 let na ivf a i když hodně sportuju hormony udělaly své :cert: :cert:
No 0,5kg nedokážu poradit, protože tam záleží v jakém jsi programu. Třeba náš řída nemocnice zhubl krabičkovou dietou cca 30kg, ale délku doby nevím.
Já teda cvičila ze začátku 5× týdně a pak už klasika 3× s tím, že si v den kdy jsem nebyla ve fitku si dělala doma břišáky..dřepy a kliky - nemusí v posilce zase mít všechno :mrgreen: Co se týká jídla bylo, tak jsem první měsíc jedla pouze zeleninu a nebo saláty proložený maskem nebo mozarellou. Když šla kila dolů tak jsem přidala klasické jídlo s menším poměrem cukru a tuků s tím, že musí být pořád pohyb :dance: :dance: :dance:
Jinak na hezký zadek dávám odkaz..upozornuju, že já zvyklá si tukala na čeko, že jako jakej blbec udělal rozpis, když třeba Jágr udělá denně 2000dřepů a oni tam ze začátku 50..no holka týden jsem chodila jak kdybych ho tam měla :poblion: :poblion: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/…738497_n.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 07:43
@Vesmilka píše:
Deni já chtěla napsat něco podobného a pak jsem si to rozmyslela, ono to totiž nemá u Kráti cenu, on v tom svém malém ptačím mozečku nedokáže pochopit, že tohle je opravdu o něčem jiném.

já taky nechtěla, ale tohle mě zvedlo žlučník :cert: :cert: :cert: Ještě si moc dobře pamatuju jak mě kdysi sejmulo auto na přechodě a já byla tak dobitá, že jsem se 1/3 roku nedokázala sama jít vyčurat a on se tady bude srovnávat ptáka s člověkem, který si musel projít peklem :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 07:44

Jinak všem hezké ránko :mavam: :mavam: já jdu žehličkovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.6.13 07:52
@denisa 76 píše:
já taky nechtěla, ale tohle mě zvedlo žlučník :cert: :cert: :cert: Ještě si moc dobře pamatuju jak mě kdysi sejmulo auto na přechodě a já byla tak dobitá, že jsem se 1/3 roku nedokázala sama jít vyčurat a on se tady bude srovnávat ptáka s člověkem, který si musel projít peklem :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

krásné ráno, já pravě kolem sebe mám pár lidí co si taky prošli peklem a dokonce jednoho na vozíku, ochrnutý na dolní polovinu těla a vím, že v tom je velmi velký rozdíl… tihle lidi se musí smiřovat se spoustou jiných věcí a nejen s tím jestli ještě někdy budou souložit a takovéhle keci mě vždycky dostanou…
ale zároveň mi připomenou jak je život krátký a jak je důležité ho prožít a ne přežít…

příjemné žehličkování, já musím rychle na nákup, rychlý oběd, předání dítěte a pak od 12 fotbal až do večera :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 08:09

@Vesmilka no dyt :cert: :cert:
Máš pravdu..život je zatraceně krátký :hug: :hug: Ono stačí slyšet jak zase někdo přejel děti a zabil dva sourozence naráz a člověk si uvědomí jak vteřina ten život dokáže vzít a mám husinu :,(
Já dnes nevařím mám ze včerejška :dance: :dance: užijte si fotbal a at to prcek dotáhne do Realu Madrid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.6.13 08:11
@denisa 76 píše:
@Vesmilka no dyt :cert: :cert:
Máš pravdu..život je zatraceně krátký :hug: :hug: Ono stačí slyšet jak zase někdo přejel děti a zabil dva sourozence naráz a člověk si uvědomí jak vteřina ten život dokáže vzít a mám husinu :,(
Já dnes nevařím mám ze včerejška :dance: :dance: užijte si fotbal a at to prcek dotáhne do Realu Madrid :mrgreen:

prcek se dnes nezúčastní…přijede nejstarší dcera a bude hlídat… je tam hnusně, tak ho tahat dnes nebudu… :mrgreen: :mrgreen:
jo ty dvě děti to je taky hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 08:19

@Vesmilka no jsem si říkala, že by chudák dneska dostal akorád tak nudle. U nás chčije..vichr a slyšela jsem, že je někde už evakuace :roll: :roll:
příští týden má být chvíli slunko a pak zase celý červen hnus :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
2.6.13 08:39
@denisa 76 píše:
@Vesmilka no jsem si říkala, že by chudák dneska dostal akorád tak nudle. U nás chčije..vichr a slyšela jsem, že je někde už evakuace :roll: :roll:
příští týden má být chvíli slunko a pak zase celý červen hnus :cert: :cert: :cert:

já ani nevím co bych tam s ním dělala, takhle ho strčím do pískoviště a někdo na něho koukne, já tam na něj toho času moc nemám ale když je takhle hnusně, tak písek nepřipadá v úvahu :cert: :cert: jo to mě to počasí štve
teď je na FB dobrá hláška: „Končím s chlastem. Takový vokno jsem ještě nezažil, venku podzim a já si vůbec nepamatuju léto!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.13 08:45

@Vesmilka jj už jsem četla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.6.13 10:20
@denisa 76 píše:
Já jsem byla 13 let na ivf a i když hodně sportuju hormony udělaly své :cert: :cert:
No 0,5kg nedokážu poradit, protože tam záleží v jakém jsi programu. Třeba náš řída nemocnice zhubl krabičkovou dietou cca 30kg, ale délku doby nevím.
Já teda cvičila ze začátku 5× týdně a pak už klasika 3× s tím, že si v den kdy jsem nebyla ve fitku si dělala doma břišáky..dřepy a kliky - nemusí v posilce zase mít všechno :mrgreen: Co se týká jídla bylo, tak jsem první měsíc jedla pouze zeleninu a nebo saláty proložený maskem nebo mozarellou. Když šla kila dolů tak jsem přidala klasické jídlo s menším poměrem cukru a tuků s tím, že musí být pořád pohyb :dance: :dance: :dance:
Jinak na hezký zadek dávám odkaz..upozornuju, že já zvyklá si tukala na čeko, že jako jakej blbec udělal rozpis, když třeba Jágr udělá denně 2000dřepů a oni tam ze začátku 50..no holka týden jsem chodila jak kdybych ho tam měla :poblion: :poblion: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/…738497_n.png

No tu výzvu jswem dala 3 krát a dost, cvičím jiné na zadek ale teď mám výzvu sklapovačky na 30 dní a dnes jdu na 80 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí