Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamilek píše:
No nevím jestli je to vhodné, na tomto servru udávat takové údaje, ale je to nad 2×10cm, nemám zadat rovnou i email?
kdybys chtěl, tak ho sem prdneš a ani sa nebudeš ptát ![]()
@denisa 76 píše:
@pannacotta taky nevím co s tím dělá
Adi čeká napřed na potlesk za zveřejnění mír, a pak třeba dle uvážení emaila ![]()
se nám tady pochlubil a my nic, jako fakt ![]()
@pannacotta měla jsem pár takových borců a jako míry jsou k ničemu, když je v hlavě vykouřeno ![]()
Chlubit se nemá čím..spodek jsem si neměřila takže pouze můžu sloužit prsama č.6 aby teda neřekl
Jo a boty mám 40 ![]()
@denisa 76 píše:
@pannacotta měla jsem pár takových borců a jako míry jsou k ničemu, když je v hlavě vykouřeno
Chlubit se nemá čím..spodek jsem si neměřila takže pouze můžu sloužit prsama č.6 aby teda neřeklJo a boty mám 40
@Kamilek píše:
No nevím jestli je to vhodné, na tomto servru udávat takové údaje, ale je to nad 2×10cm, nemám zadat rovnou i email?
No, že se ptáš. Už tu měl být. ![]()
@denisa 76 píše:
třeba přišel k rozumu a poznal konečně co je to sex a nemá čas ani psát jak ho zajíždí![]()
Bohužel, sám bych si to přál více než kdo jiný, ale není tomu tak… Pravdou je, že já nikdy nemůžu a nebudu mít sex, nikdy nepoznám lásku a ani krásy milování a nikdy si nezaložím svoji vysněnou rodinu… Tak jako je nebe modré, tráva zelená a voda mokrá, tak i tato skutečnost je v mém zbytečném a prázdném životě pevným, trvalým a neměnným faktem a bude tomu tak až do mého trpkého a neslavného konce po letech trápení a samoty…
S tak malým penisem se totiž soulož ani technicky provozovat nedá a i kdyby ano, stejně by mě v sobě žádná normální zdravá holka ani necítila, tak proč trápit ji i sebe? A opravdu nemá smysl si tu nic nalhávat, většina ze zde přítomných dam se na této pravdě bez velkých debat shodla…
Ale stejně to musí být krásné, poznat lásku a milování. O tohle všechno já jsem přírodou ochuzen, mrzák a krypl - genetický odpad. No, alespoň že mám v životě to snění, které mi pomáhá přežít…
@anoli30 píše:
No, že se ptáš. Už tu měl být.
to jsou mi způsoby, samé zde zasloužilé matky a takové nemravnosti.. kam to mám poslat? ![]()
![]()
@Kraťomír s takový způsobem myšlení se u Tebe skutečně nic nezmění. Je to především v hlavě a když bude Ty sám takto absolutně o tomto přesvědčen, jak by se mohlo něco změnit? Znám lidi, kteří jsou obdařeni ale zažívají stejné trápení, takže o tom to skutečně není..
@Kamilek píše:
@Kraťomír s takový způsobem myšlení se u Tebe skutečně nic nezmění. Je to především v hlavě a když bude Ty sám takto absolutně o tomto přesvědčen, jak by se mohlo něco změnit? Znám lidi, kteří jsou obdařeni ale zažívají stejné trápení, takže o tom to skutečně není..
Tak ono kdyby to bylo jenom v té hlavě, tak asi není moc co řešit a stačilo by to prostě jenom zkusit, ale můj problém je čistě tělesný a s tím člověk prostě nezmůže vůbec nic. Jasně, můžu si nahánět falešné sebevědomí a hrát si na skutečnýho chlapa, ale pod celou tou přetvářkou budu pořád jenom ubohý trapný eunuch - a s tímhle faktem se nedá dělat nic!
Nedávno jsem měl opravdu pevnou erekci, tak jsem si řekl, že se zkusím přeměřit nově i podle rad pana Docta, tedy s přitlačením pravítka ke stydké kosti - což mi příjde jako nesmysl, protože na to co je schováno v případné vrstvě tukové tkáně se při milování asi moc nehraje, ale budiž - ono u mě to stejně dělá asi jen nějaký 5 mm rozdílu, no a výsledek měření? I při plné až lehce bolestivé erekci se pořádně nedostanu ani nad blbých 14 cm a s přitlačením pravítka maximálně lehce nad 14.5 cm a stejně tragická je i šířka - mírně přes 3.5 cm…
A nemusím snad připomínat, že mezi plnou erekcí, která se dostavuje např. jen pár minut před vyvrcholením a mezi běžnou „pohotovostní“ erekcí je ještě pár cm rozdílu, samozřejmě do mínusu. Z toho je tedy nad slunce jasné, že v životě nepoznám nic než samotu a trápení, bohužel…
@Silence píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Díky za názor. Mně to tedy nijak vtipné nepřijde a to jak u mě, tak ani u nikoho jiného… Samotu opravdu nikomu nepřeji, málokdo je totiž podle mého v samotě skutečně spokojený, i když to někteří lidé tvrdí. Já vím jaké to je a nic úsměvného jsem v tom ještě stále neobjevil - znám totiž tu beznaděj a pocit naprosté zbytečnosti i touhu po lásce a po milované ženě, která v mém případě zůstane navěky nenaplněna…
Na druhou stranu jsem ale rád, že ve svém zbytečném životě a mnohaletém prázdném čekání na svůj neradostný konec můžu pobavit a snad i rozesmát alespoň nějakou dívku či ženu a že mohu nějakému překrásnému stvoření dopřát alespoň trochu té zábavy při popisování a následném čtení mého životního příběhu…
Ještě víc by jistě každou dívku pobavil pohled na můj trapně směšný mikropenis a úplně nejvíc asi mé následné marné pokusy o milování, s již předem známým a jediným možným výsledkem - naprostým epickým selháním… Ovšem toto se nikdy nedovíme…
@Kraťomír (offline) píše:
Díky za názor. Mně to tedy nijak vtipné nepřijde a to jak u mě, tak ani u nikoho jiného… Samotu opravdu nikomu nepřeji, málokdo je totiž podle mého v samotě skutečně spokojený, i když to někteří lidé tvrdí. Já vím jaké to je a nic úsměvného jsem v tom ještě stále neobjevil - znám totiž tu beznaděj a pocit naprosté zbytečnosti i touhu po lásce a po milované ženě, která v mém případě zůstane navěky nenaplněna…Na druhou stranu jsem ale rád, že ve svém zbytečném životě a mnohaletém prázdném čekání na svůj neradostný konec můžu pobavit a snad i rozesmát alespoň nějakou dívku či ženu a že mohu nějakému překrásnému stvoření dopřát alespoň trochu té zábavy při popisování a následném čtení mého životního příběhu…
Ještě víc by jistě každou dívku pobavil pohled na můj trapně směšný mikropenis a úplně nejvíc asi mé následné marné pokusy o milování, s již předem známým a jediným možným výsledkem - naprostým epickým selháním… Ovšem toto se nikdy nedovíme…
Kráťo, buď rád. Alěspoň se vyhneš neustálému koloběhu milostných karambolů a zklamání. Vždyť si počti tady na emimi, co mají lidé za problémy s partnery…a tomu všemu ty zůstaneš ušetřen. Nemysli si, že každý, kdo ho má normálního, má milující ženušku a spokojený vztah, neblázni… ![]()
@káťa To máte asi pravdu
, on člověk by měl vidět na všem něco pozitivního, takže zřejmě i na tomhle.
Ale otázka je, jestli je to opravdu lepší, nemít ani možnost to zkusit… Možná by to dopadlo dobře a možná i zle, ale když to člověk nemůže poznat na vlastní kůži, pořád mu to asi bude tak trochu (dost) chybět… ![]()
@Silence píše:
@Kamilek Já žádná zasloužilá matka nejsem, mně to poslat můžeš
a zbytek je od macehy?
my chceme taky vidět ![]()
@pannacotta píše:
Kraťas je zpátky
a koukám, pořád,,pozitivně,, naladěn![]()
Jo jo, ale jenom na skok
, holt o kom se mluvívá…
![]()
A jinak jsem prostě realista, takže to vidím jak to je…
Ale pozitivně jsem naladěn skoro pořád, jen to na mně asi není hned tak snadno poznat.
I když je pravda, že občas asi působím trochu chmurně.
Ovšem vzhledem k tomu, jaký život mne čeká, to někdy snad ani jinak nejde.
Jsou dny, kdy je holt dost těžké předstírat radost a skvělou náladu… ![]()
To víte, každý má své sny, touhy a potřeby a ne každému se vyplní… ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Jo jo, ale jenom na skok, holt o kom se mluvívá…
![]()
![]()
![]()
A jinak jsem prostě realista, takže to vidím jak to je…
To víte, každý má své sny, touhy a potřeby a ne každému se vyplní…Ale pozitivně jsem naladěn skoro pořád, jen to na mně asi není hned tak snadno poznat.
I když je pravda, že občas asi působím trochu chmurně.
Ovšem vzhledem k tomu, jaký život mne čeká, to někdy snad ani jinak nejde.
Jsou dny, kdy je holt dost těžké předstírat radost a skvělou náladu…
nevím, ty na mně působíš pořád chmurně, tož ukaž jak umíš být i veselý ![]()