Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
14.8.13 23:28

@Vesmilka ahóóóój :mavam: :hug: :hug: :hug: :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
14.8.13 23:29
@Vesmilka píše:
@denisa 76 normálně lituji nově příchozí, kteří se snaží Kráťovi vysvětlit o čem je život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oni ještě nevědí, že on je jak kolovrátek a bude si mlet svou dokolečka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
14.8.13 23:31
@káťa píše:
Anebo je to někdo, kdo si z nás dělá celou dobu srandu :mrgreen:

To si také celou dobu myslím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
15.8.13 07:53

Tak jistěže mám partnerku. Dokonce je to již moje žena. A musím říct, a to se nechci chlubit, že si rozhodně nestěžuje.. Sama po mě milování vyžaduje.. Když by nic necítila, tak to tak zřejmě nebude… Příjdeš mě jak zaseklá deska, hraješ dokola, pořád dokola, pořád dokola písničku o mikropenisu. A odmítáš uznat nezpochybnitelný fakt, opakuji nezpochybnitelný fakt, že je spousta žen, kterým vyhovuje velikost tvého nářadí.. Vlastně i mého. :mrgreen: A pořádně si to užijou… Tohle je prostě fakt. S tím nic nenaděláš. Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš s tím polemizovat, ale to je všecko co můžeš.. Nebudu s tebou strácet čas.. Jen ti dám dva odstavce z netu:

Z fyziologického hlediska pravděpodobně velikost penisu pro vzrušení ženy není významná, neboť citlivá je především zevní část vagíny, kam bez problémů pronikne i krátký penis. Krom toho se vagína dokáže velikostně přizpůsobit rozměrům jakéhokoliv penisu. Preference větších penisů u některých žen má tedy spíše psychologické, nikoliv fyziologické důvody, nicméně není vyloučeno, že větší penis může ženu lépe stimulovat i fyzicky

a ten druhý:
Studie z následujícího přehledu (viz tabulku) uvádějí:

průměrnou délku penisu v klidovém stavu v rozmezí 6,8–10,7 cm,
průměrnou délku erigovaného penisu v rozmezí 11,8–15,99 cm

Byl sis nechat prohlédnout hlavu? 8o

• Citovat
  • Upravit
H1
15.8.13 07:56

Ještě mě zaujalo:
Nejhůře jsou na tom Korejci s průměrnou délkou penisu 9,6 centimetru.
A rozmnožujou se?

• Citovat
  • Upravit
H1
15.8.13 07:58

A poslední.. Nebudu spamovat
Známý americký časopis Psychology Today uveřejnil anketu, v níž 62 tisíc mužů odpovídalo na otázku, zda si myslí, že mají malý penis. Výsledek? 66% bylo spokojeno úplně, 28% o tom neuvažovalo nebo bylo s drobnými výhradami spokojeno a jen 6% mužů nebylo spokojeno vůbec.
Odkud tedy plyne vžité přesvědčení mužů, že na velikosti záleží? K nespokojenosti s velikostí penisu dochází především u těch, kteří v pubertě dospívali později, a tudíž se pro svou nedostatečnou mužnost stali terčem posměchu vyspělejších spolužáků. Přestože i oni nakonec dospěli a jejich penis dorostl běžné velikosti, pocit nejistoty v nich možná přetrval i nadále…

Starověká indická moudrost však praví:“Tvar a tvrdost, jimiž příroda obdařila muže, jsou toliko vnější znaky. Co se jeví vnitřně, je dovednost, s níž dokáže, aby žena jeho souložením došla slasti a rozkoše. Dlouhý a tlustý pyj je pro ženu často nepříjemnější než krátký a tenký, ale pevný a tvrdý. A zase pevný a tvrdý pyj, který je vražen hrubě, je nepříjemnější než naměklý, jenž se pohybuje jemně a láskyplně.“

Ve vagíně se největší počet nervových zakončení nachází asi 4 cm od poševního vchodu a citlivý G bod, který je z hlediska orgasmu pro mnohé ženy klíčový, bývá na přední straně vagíny zhruba 5 cm hluboko. Pro sexuální uspokojení ženy tedy není velikost údu muže rozhodující.

• Citovat
  • Upravit
24603
15.8.13 09:46

H1
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
obávám se ale, že sis dával zbytečnou práci, on to prostě projde mlčením, nebo to ani nebude číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
15.8.13 09:49
@pannacotta píše:
H1 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
obávám se ale, že sis dával zbytečnou práci, on to prostě projde mlčením, nebo to ani nebude číst.

Však já se dál tím zalamovat nebudu :) jeho boj. Když nechce..

• Citovat
  • Upravit
H1
15.8.13 09:54

Jen jsem mu chtěl ukázat, že fakta jsou jiná, než jeho představa. A protože nemůže objektivně popřít realitu, musí dojít k závěru, že musí popřít v sobě svoji představu o své nedostatečnosti. Pokud to nedokáže, bude dál žít v bludu. Ale to už není můj problém, mě to žíly netrhá, že hoch odmítá skutečnost.. Jeho boj.. Když se chce dobrovolně vzdát milování ve prospěch své nesmyslné představy.. Inu je to jen jeho volba.

• Citovat
  • Upravit
2439
15.8.13 10:07
@Vesmilka píše:
@denisa 76 normálně lituji nově příchozí, kteří se snaží Kráťovi vysvětlit o čem je život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oni ještě nevědí, že on je jak kolovrátek a bude si mlet svou dokolečka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aha takže zbytečná námaha jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
15.8.13 10:07
@H1 píše:
Však já se dál tím zalamovat nebudu :) jeho boj. Když nechce..

:potlesk: :potlesk: :potlesk: pěkně jsi mu to napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
15.8.13 10:34

to Kratomír

Proč Kráta opakovaně nereaguje na to, že jeho penis je normální průměr? Už je to podezřelé, opravdu!!

• Citovat
  • Upravit
106268
15.8.13 12:09
@H1 píše:
Ještě mě zaujalo:
Nejhůře jsou na tom Korejci s průměrnou délkou penisu 9,6 centimetru.
A rozmnožujou se?

jak, ale píše kolega v podobném tématu.. asiatky jsou prý nejužší.. takže ta velikost je oboustranně vyhovující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106268
15.8.13 12:13
@H1 píše:
A poslední.. Nebudu spamovat
Známý americký časopis Psychology Today uveřejnil anketu, v níž 62 tisíc mužů odpovídalo na otázku, zda si myslí, že mají malý penis. Výsledek? 66% bylo spokojeno úplně, 28% o tom neuvažovalo nebo bylo s drobnými výhradami spokojeno a jen 6% mužů nebylo spokojeno vůbec.
Odkud tedy plyne vžité přesvědčení mužů, že na velikosti záleží? K nespokojenosti s velikostí penisu dochází především u těch, kteří v pubertě dospívali později, a tudíž se pro svou nedostatečnou mužnost stali terčem posměchu vyspělejších spolužáků. Přestože i oni nakonec dospěli a jejich penis dorostl běžné velikosti, pocit nejistoty v nich možná přetrval i nadále…

Starověká indická moudrost však praví:“Tvar a tvrdost, jimiž příroda obdařila muže, jsou toliko vnější znaky. Co se jeví vnitřně, je dovednost, s níž dokáže, aby žena jeho souložením došla slasti a rozkoše. Dlouhý a tlustý pyj je pro ženu často nepříjemnější než krátký a tenký, ale pevný a tvrdý. A zase pevný a tvrdý pyj, který je vražen hrubě, je nepříjemnější než naměklý, jenž se pohybuje jemně a láskyplně.“

Ve vagíně se největší počet nervových zakončení nachází asi 4 cm od poševního vchodu a citlivý G bod, který je z hlediska orgasmu pro mnohé ženy klíčový, bývá na přední straně vagíny zhruba 5 cm hluboko. Pro sexuální uspokojení ženy tedy není velikost údu muže rozhodující.

Ona teorie je hezká věc… ale každý už má to svou zkušenost, tak ví co se mu líbí a vyhovuje, at už si teorie říká co chce. Podprůměr se může utěšovat teorií, že bude jakékoliv ženě vyhovovat, protože to tak je zdůvodněno ale realita je o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
15.8.13 12:35
@Venetia píše:
Ona teorie je hezká věc… ale každý už má to svou zkušenost, tak ví co se mu líbí a vyhovuje, at už si teorie říká co chce. Podprůměr se může utěšovat teorií, že bude jakékoliv ženě vyhovovat, protože to tak je zdůvodněno ale realita je o něčem jiném.

Ale tady jde o to, že Kraťomír má představu, že se svou velikostí nemůže mít sex s žádnou ženskou a to nikdy Že je nefunkční… A to je blbost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky