Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelka, dle te tabulky tam odkazujici na velikost, co je to potom penis od delky 19,5? ![]()
Vůbec nechápu nesmyslné romány od Kraťomíra, když jeho velikost se téměř totožná s průměrem v ČR. Nebo ať si udělá výlet mezi Asiaty, kde podle všeho bude v silném nadprůměru-)))))
@Kamilek píše: @Adelka, dle te tabulky tam odkazujici na velikost, co je to potom penis od delky 19,5?
Sloní chobot.
@Kraťomír
Zvláštní je, že výsledky studií, kdy byla velikost muži změřena, oscilovaly okolo hodnoty 13 cm. Vaše výroky o statistice potvrzují, že statistice vůbec nerozumíte. Navíc je to poměrně zajímavé, neboť do přeměřování se preferenčně přihlásí „ti s většími“ a tak uměle zvyšují průměrnou hodnotu. Se svými rozměry (pokud se nepletu 14/3,5; délkově jste NAD průměrem) si nemůžete na nic stěžovat. Pokud chcete udělat zdejším diskutujícím radost, píchněte si do žíly 1M roztok chloridu draselného.
@Doctus To má být odborná rada budoucího lékaře? Injekce chloridu draselného? Tak to v tom případě vůbec nezávidím vašim budoucím pacientům - a o to hůře, pokud chcete být dětským lékařem - spíše byste našel uplatnění v jednom z minulých zde nastolených režimů… ![]()
Statistice rozumím docela dobře a tak také (ostatně stejně jako vy) vím, že mnohdy jsou takto získané hodnoty hodně „mimo mísu“ a je třeba je tedy vždy brát s jistou rezervou. ![]()
Víte vůbec, co by se stalo po podání KCl intravenózně (přesný popis změn, ne jen výsledek)? Navíc jsem nepsal množství (na tom hodně záleží, pikolitr, nebo litr?). Psychiatrie není můj šálek kávy, ale vy jste asi neúspěšně léčený pacient z psychiatrické kliniky. Statistice nerozumíte, neboť byste nemohl psát takové výroky, že jednotlivé výběry se budou silně lišit – např. rozdíl průměrných délek 5 cm (předpokládáme náhodný výběr). Nejdůležitější je, že ani nevíte, co penis je a jaký je mechanismus erekce. A poučujete všechny okolo o mikropenisu, přičemž opět nevíte, co to je. Jen váš chorý mozek si myslí, že jej máte. To by jej měla většina populace… Velikost penisu můžeme obrazně přirovnat k průměrnému platu (tam je též průměr větší než medián, jenže poněkud více), „málokdo na něj dosáhne“.
Prosím pana Kraťomíra.. Mohl by jsi mě tu zodpovědět jednu otázku? Jak jsi přišel na to, že tvá míra je v nepořádku? Prosím..
@Doctus Ne, to opravdu netuším, není to můj obor a ani koníček. A mechanismus erekce i samotnou konstrukci penisu znám také jen okrajově, nicméně se obávám, že tato znalost není v této diskuzi předmětná a už vůbec není důležitá pro samotné spokojené žití v partnerském svazku… Není mi jasné, jakou zde mají pro vás takovéto informace souvislost s tímto tématem. Chcete zde snad na někoho udělat dojem?
Aniž by cokoliv z toho člověk tušil, pro spokojený život a plnohodnotný partnerský vztah je důležitá především jen funkčnost a velikost přirození. Já mám problémy s obojím, ovšem vše to pramení pouze z hrubě podprůměrné, trapně směšné a totálně nepoužitelné velikosti mého penisu, se kterou ani není možné provádět soulož a samozřejmě s ním také ani nelze uspokojit žádnou ženu na této planetě…
Je tedy naprosto nepodstatné, zda znám lékařské či jiné vědy naprosto dokonale, pouze okrajově a nebo vůbec - tak či onak by se mi každá dívka na tomto širém světě vysmála hned, jak by můj trapně malý mikropenis vůbec spatřila a to bez ohledu na to, zda by to byla „Mařka z prasečáku“ a nebo inteligentní vzdělaná žena…
Tohle jsou prostě základní přírodní principy a nedá se s tím dělat nic, je to fakt…
. Já mám problémy s obojím, ovšem vše to pramení pouze z hrubě podprůměrné, trapně směšné a totálně nepoužitelné velikosti mého penisu, se kterou ani není možné provádět soulož a samozřejmě s ním také ani nelze uspokojit žádnou ženu na této planetě.
Jak jsi na to přišel?? Prosím prosím..
Dost možná
. Ale nějak se to dozvědět musel. Že je nepoužitelnej.
A já prosím.. Jak jsi se to dozvěděl.. Prosím Kraťomíre… Nějak ses to dozvědět musel… A když už tu vypisuješ tak choulostivé téma, tak by ti nemělo dělat problém se svěřit s tím, na základě čeho jsi nabyl toto přesvědčení… ![]()
@H1
Zahraju si na Kraťomíra a odpovím.
„Přeci to je úplně jasné, že já – mrzák – se svým mikropenisem nemohu žádnou ženu uspokojit. Kdo by taky chtěl takového chlapa? Nikdy to pro jistotu ani nebudu zkoušet, abych se nedočkal ještě větší potupy. Jsem odsouzen být nadosmrti panicem. Kdo by taky stál o malobrka…“ Něco v tom smyslu, samozřejmě roztáhnuté na půl strany.
@Doctus píše: @H1
Zahraju si na Kraťomíra a odpovím.
„Přeci to je úplně jasné, že já – mrzák – se svým mikropenisem nemohu žádnou ženu uspokojit. Kdo by taky chtěl takového chlapa? Nikdy to pro jistotu ani nebudu zkoušet, abych se nedočkal ještě větší potupy. Jsem odsouzen být nadosmrti panicem. Kdo by taky stál o malobrka…“ Něco v tom smyslu, samozřejmě roztáhnuté na půl strany.
Pěkně **** pěkně… Ale nějak jsi se to dozvědět musel, že jsi malobrk.. Jakpak to bylo? ![]()
@Doctus píše: @H1
Prostě se mu v hlavě něco pokazilo…
Skvělý argument a navíc i úžasně podaný, to člověk hned ví na čem je… ![]()
@H1 píše:
Prosím pana Kraťomíra.. Mohl by jsi mě tu zodpovědět jednu otázku? Jak jsi přišel na to, že tvá míra je v nepořádku? Prosím..Jak jsi na to přišel?? Prosím prosím..
Na to nemusím přicházet, to vidím je se na něj podívám. I ve svém okolí neznám snad nikoho, kdo by měl penis menší než 16 cm a už to je na hraně. Dá se to velmi snadno ověřit např. i při pohledu do zrcadla. Jsem prostě mrzák a naprostý odpad…
Už od základky se to se mnou táhlo, nikdy jsem kvůli tomu nemohl s nikým chodit a když už se mi jednou kamarádka sama vnutila, abych ji „povozil“ na motorce (tenkrát to byla má nabušená Jawa 350) a chtěla zajet někam „do přírody“, svezl jsem ji akorát kousek po městě a pak jsme se vrátili zpět k partě. Samozřejmě na mě pak byla naštvaná a nemluvila se mnou, ale co jsem měl jiného dělat? Vzít jí někam do lesíka a tam si s ní povídat o počasí? Jasně, nebýt to v „nácti“ letech, tak se jí pokusím uspokojit alespoň ústně, protože tenkrát byl člověk ještě trochu „jinde“, ale i tak - dnes už bych ji na tu motorku ani nepustil…
A takhle se to se mnou táhne celý život a bude to tak až do mé smrti… Nikdy, ani později jsem neměl problémy se seznámením, ale nikdy to nešlo a nikdy to nepůjde. Všechny ty holky, které o mne kdy v životě stály si pořád velice dobře pamatuji a byly tak nádherné, tolik krásy a přirozenosti, tolik krásných milých slov a všechno to bylo úplně marné… Měl jsem i vztah, ale nemělo to budoucnost, ne bez tělesných radovánek, kterých já nikdy nebudu schopen…
Jsem jen impotentní eunuch a genetický odpad, a to se nikdy nezmění…
@Doctus No ano, jak píšete, plná erekce nemusí být při tomto druhu měření pravidlem, z čehož je tedy zřejmé, že skutečná velikost pak může být klidně ještě o pár cm větší! Nehledě na to, že v tato odborná měření a statistiky já opravdu nemám důvěru, protože se jedná vždy jen o malý vzorek populace. Dokud se nezměří všechny penisy světa a neudělá se průměr úplně celé populace, nemá to u mě valnou důvěryhodnost. Při těchto měřeních se totiž může velmi snadno stát, že jeden vzorek populace např. nás „mikropenisářů“ může mít průměr klidně i pod 10 cm, zatímco druhý náhodný vzorek populace by se dostal klidně i nad 17 cm…
Stále mi to připomíná tu scénku s Felixem Holzmannem, která končí slovy ve smyslu: „Čoveče, jak můžete mít hlad, vždyť jste měl před chvilkou půlku kuřete? Jak to? Protože já měl celý…“ - a přesně o tomhle je statistika. Když změříte krypla jako jsem já a pak hodně dobře vybaveného jedince, naše průměrná velikost bude např. 17 cm, ovšem i přes tuto průměrnou velikost budu stejně až do konce svých dnů panicem, který není schopen milování, který nikdy nemůže mít děti, založit rodinu a který ani nikdy v životě nepozná lásku, a na tom se už nedá nic změnit… Vždyť já nejsem schopen té úplně nejzákladnější činnosti, jaké jsou schopna všechna živá stvoření - množit se…
Velice krutý trest, ale to je holt evoluce, takže mi nezbývá než ho přijmout - příroda asi ví nejlépe co dělá a takový odpad, jakým já želbohu jsem, se zřejmě nemá již dále množit… Jenom škoda, že takové postižení padlo zrovna na mne, nejsem si vědom toho, že bych byl tak moc špatných člověkem, abych si zasloužil mít naprosto zničený a beznadějný život v trápení…
Kéž bych se ani nikdy nenarodil…